Ja koristim telefon u levoj ruci pa tako otkljucavam levim palcom, iskreno nemam potrebe da koristim jos koji prst.I onda samo sa 2 prsta mozete da otkljucate?
Bolje ti je ako mozes da sacekas jos jedno mesec dana otice cene jos dole, sada se moze naci za 860€ na kp sa 2god garancije. Za 30 dana bice ih za 750€ koliko hoces, ko je hteo da kupi vec je uzeo i sada nemaju opcija nego da ruse cene dole.Razmisljam da menjam s10+ 128gb za Note 10+ 256gb, oko 350e doplata, vredi li prelaziti i da li se dobija jaca baterija? Olovka mi treba povremeno na poslu, nije da je neophodna
Trgovci tako rade, tvoj telefon spusti dole maksimalno a svoj ne spusta u ceni. Gledajuci preko kp imaju S10+ za 620€ novi sa 2god garancije od operatera a ima i star 20 dana verzija 520gb za 600€. Znaci tvoj maksimalno moze da ceni 550 ili manje. Sa tim i dolaze doplate 300-400€. Moj kolega ima N9 star 10 meseci sa 2god garancije kao nov plus uv staklo i pitao je koja je doplata za N10+ SD star 10 dana sa 12 meseci garancije, covek je rekao 500€ fiksna doplata.Jaka je to mnogo cena jos za oglase,ne znam samo ko mu je trazio 350e doplate sa s10 plus na note,to je na neki nacin uvreda.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Druze ja pricam na osnovu iskustva,jel imam i note 9 i a80 i devojka s10 plus a drugar note 10 plus,i vidim razlike.Kad bi ti rekao da a80 preko dana slika cak i bolje od note 10 ti nebi verovao.
Jel toliki problem okaciti to sto si primetio da je bolje?Pa nisam ja na forumu da bih se raspravljao nego ti kazem kako jeste,a i ako si upucen senzor u a80 je bolji nego ovaj sto se vec vuce odavno u samsungu,jedini problem je kod a80 sto nema ois pa uvece malo losije slika,al da ima ois i stereo zvuk koja bi bila onda svrha kupiti s10 i n10?
https://youtu.be/VFYAACe2Nmk
Jel ovo realno, da je Note 10+ ovoliko loš
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari