Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Ima razlike i ja sam stavljao 3 otiska istog prsta

Sent from my phone using Tapatalk

I onda samo sa 2 prsta mozete da otkljucate?

Sa jednim brzo i sa drugim poluočajno [emoji6][emoji847]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

I onda samo sa 2 prsta mozete da otkljucate?
Ja koristim telefon u levoj ruci pa tako otkljucavam levim palcom, iskreno nemam potrebe da koristim jos koji prst.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Instant otkljucava kada je prst vlazan, kada se koza osusi nema sanse [emoji16]

Razmisljam da menjam s10+ 128gb za Note 10+ 256gb, oko 350e doplata, vredi li prelaziti i da li se dobija jaca baterija? Olovka mi treba povremeno na poslu, nije da je neophodna

Ako ti treba olovka da, ali 350e doplate hmm, mnogo je to.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Ne isplati, za te pare uzmes sebi jos 1 telefon

Mnogo para...
Ko sme da se kladi da ce nesto da sjebu!? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
9e711c7d6030e9d182a82b68fbbe1928.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

150-200 e max,pa ja za 350e uzeo a80 telefon ubica uz note 9 ga koristim,cak me kamera prijatno iznenadila.:)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Pritom ne znam dali sam pisao a80 je toliko kvalitetan u ruci,mislim cak i najkvalitetniji uredjaj od samsunga,telefon iz srednje klase da je ovakav svaka im cast.

Razmisljam da menjam s10+ 128gb za Note 10+ 256gb, oko 350e doplata, vredi li prelaziti i da li se dobija jaca baterija? Olovka mi treba povremeno na poslu, nije da je neophodna
Bolje ti je ako mozes da sacekas jos jedno mesec dana otice cene jos dole, sada se moze naci za 860€ na kp sa 2god garancije. Za 30 dana bice ih za 750€ koliko hoces, ko je hteo da kupi vec je uzeo i sada nemaju opcija nego da ruse cene dole.

Jaka je to mnogo cena jos za oglase,ne znam samo ko mu je trazio 350e doplate sa s10 plus na note,to je na neki nacin uvreda.

Pa meni je to i bise nego ok za polovan S10+ u odnosu na nov N10+...pogotovo sto je zamena u pitanju.
Mogao bi to sigurno malo da smanji da hoce da proda S10+, pa kupi N10+, ali je to opet cimanje koje nekome vredi, a nekome ne vredi 50ak evra.

Dosta bolji uredjaj, bolja baterija, brze punjenje, bolji i veci ekran, bolke kamere, jaci procesor, 50% vise rama, duplo vise memorije, olovka, bolji dizajn, skuplje ce se prodati kasnije...ima tu dosta prednosti, ali je pitanke da li neko hoce za to da doda 350e.

Moje misljenje je da nije realno da ne izgubis barem 150e, makar i da hoces da zamenis polovan sa novim identicnim telefonom.

@Drakenzen
Pa mislim da vecina nas vec ~2 nedelje koristi taj update.

Poslednja izmena:
Malo smesno zvuci kad napises dosta bolji uredjaj,a fakticki isti uredjaj sa boljim dizajnom,sve ostalo je jako slicno.

Jos smesnije zvuci kada neko kaze da je nesto "jako slicno".

Jer takva izjava apsolutno nista ne govori, posto moze da znaci sta god pisac hoce da kaze, a zapravo ne kaze nista.

Onda neka proda S10+ i uzme S10e i zaradi, jer je sve to jako slicno...ili jos bolke, a60, a70...mislim, sve to ima ekran i kameru, moze da zove i igra igre na sbima...sve je to jako slicno :)

Druze ja pricam na osnovu iskustva,jel imam i note 9 i a80 i devojka s10 plus a drugar note 10 plus,i vidim razlike.Kad bi ti rekao da a80 preko dana slika cak i bolje od note 10 ti nebi verovao.

Jaka je to mnogo cena jos za oglase,ne znam samo ko mu je trazio 350e doplate sa s10 plus na note,to je na neki nacin uvreda.

Trgovci tako rade, tvoj telefon spusti dole maksimalno a svoj ne spusta u ceni. Gledajuci preko kp imaju S10+ za 620€ novi sa 2god garancije od operatera a ima i star 20 dana verzija 520gb za 600€. Znaci tvoj maksimalno moze da ceni 550 ili manje. Sa tim i dolaze doplate 300-400€. Moj kolega ima N9 star 10 meseci sa 2god garancije kao nov plus uv staklo i pitao je koja je doplata za N10+ SD star 10 dana sa 12 meseci garancije, covek je rekao 500€ fiksna doplata.

Poslednja izmena:
Po sistemu app.

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Pa da, voleo bi i ja za 150 doplatu ali tesko :)
S10+ star 4 meseca, a Note 10+ 12/256 nema ispod 850..praticu pa cu videti sta cu, znacila bi mi jaca baterija, a olovka bi cesto dobro dosla, dizajn mi je brutalan. Taman kao restayl s10+ samo sa olovkom [emoji23] , naravno uz pristojnu doplatu.

Pa ne najbolje da zameni glavu za glavu, svi tako rade u svom poslu i sta je tu cudno, svako od nas kada prodaje nesto gleda da to sto skuplje proda a kad kupuje da prodje jeftinije, tako i vi isto radite zato manite laznog moralisanja i pricanja o uvredama

Sent from my phone using Tapatalk

Upravo to; što bi Flossy rekao: "you have to pay to play" Skup je hobi praćenje flagshipa, pa ko voli... [emoji847][emoji6]

Druze ja pricam na osnovu iskustva,jel imam i note 9 i a80 i devojka s10 plus a drugar note 10 plus,i vidim razlike.Kad bi ti rekao da a80 preko dana slika cak i bolje od note 10 ti nebi verovao.

Ne mogu da verujem u nesto sto nije istina.

Ti dokazi da ne izmisljas i postavi primere tih slika sa A80 i N10, da vidimo gde je to A80 napravio bolje fotografije od N10.

Pa nisam ja na forumu da bih se raspravljao nego ti kazem kako jeste,a i ako si upucen senzor u a80 je bolji nego ovaj sto se vec vuce odavno u samsungu,jedini problem je kod a80 sto nema ois pa uvece malo losije slika,al da ima ois i stereo zvuk koja bi bila onda svrha kupiti s10 i n10?

Upravo to; samsung ne retko testira nove tehnologije na A seriji telefona. A80 je odličan ali brate preogroman telefon!

Iste je velicine kao note 9 samo malo uzi,al je tezak 220grama hehehe.

Uporedi prednju kameru na 9T i s10 pa ces vidjeti razliku. Zato sam dobio ban na 7 dana sto sam rekao da 9t ima bolju prednju [emoji16].

Pa nisam ja na forumu da bih se raspravljao nego ti kazem kako jeste,a i ako si upucen senzor u a80 je bolji nego ovaj sto se vec vuce odavno u samsungu,jedini problem je kod a80 sto nema ois pa uvece malo losije slika,al da ima ois i stereo zvuk koja bi bila onda svrha kupiti s10 i n10?

Jel toliki problem okaciti to sto si primetio da je bolje?
Rekao si da iz iskustva znas da je bolja kamera danju, ajde okaci.
Ako vec pricas, nemoj da ostane prazna prica, pogotovo sto si ti jedini koji je provalio da A80 ima bolju kameru od N10+ kada si kupio A80.

https://youtu.be/VFYAACe2Nmk

Jel ovo realno, da je Note 10+ ovoliko loš

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ako pogledas da Note ima solidno veci ekran i oko 60% vise piksela, zar je cudan rezultat?
Setovana rezokucija na osu je nebitna, osim mozda u performansama u igri, a potrosnja ne bi trebala znatno da se razlikuje, jer N10+ konstantno mora da prikazuje ~60% vecu rezoluciju od M30p i ima oko 5% manju bateriju.
Iphone je naravno uvek bio super kada je u pitanju izvlacenje mnogo iz malog.

I na kraju, stavio je Note 10+ ekran na max, sto niko u zivotu nece uraditi, osim ako bas direktno sunce u tom trenutku bije u ekran.

I kakva je ono crvena tacka gore levo, koju samo Note ima?
Nisam jos kod sebe video tu tacku, pa ne znam sta znaci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno