Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Overio staklo u subotu, trajalo je 9 dana :D
Delova u servisu nema...

494cfea6f7f4b2f3af89c314ee1d7dac.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Bas steta[emoji853], jel si ga nosio u case ili bez?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Steta ali sta je tu je. Koliko je zadnje staklo za n10? Ne vjerujem da je kao kod jabuke [emoji16]

Nije sigurno toliko ali ce biti maksimalno do 100€. Na N8 je menjao prijatelj letos u promobi bilo je 3600din. Kad mi je pokazao tako su dobro uradili da se ne primeti da je telefon diran.

80e bilo za N9, ocekujem da i ovo bude do 100e kada stigne.
Da, u Promobiju mi menjali ekran na s7e, kao da nista nije radjeno, a ovo je daleko jednostavnije.

Dobro je proslo, nije veliki trag na metalu, to je bitno.
Opet, s obzirom da je pao sa metar i po na plocice, svaka mu cast :)

Poslednja izmena:
Pa kad pre...koji si ti meni kralj :)

P.s. šta uradi kum na kraju sa n9?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Vidim da je good lock od danas zvanično dobio opciju za led notifikacije oko kamere na n10/n10+...jel probao neko?

Jesam ja pre neki dan,nista spec,radi kao edge tj umesto edge ,umesro da svetli tih par sec edge svetli oko kamere. Ni ne vidi se toliko dobro s obzirom da notifikacija izadje tik ispod kamere pa se taj kruzic ni ne vidi toliko dobro jrr notifikacija izadje na beloj poledjini

Sent from my phone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moja lepša polovina se konstantno žali da joj je na običnom note 10 loš zvuk u slušalici prilikom razgovora. Deluje joj prigušeno i mnogo lošije nego na s9+. Jel ima neko slična iskustva?

Na N10 je veoma mali prorez za zvučnik generalno pa mora malo da se gađa položaj telefona u odnosu na ušni kanal ...
Ne znam koliko se glasno čuje na S9+ ali sam uporedio sa N9 i glasniji je N9.Mislim da je generalno tiši N10 u odnosu na svoje prethodnike, a tu i tamo pročitao sam iskustva slična tvom pa sam zaključio da je generalno tiši i da verovatno nije do tvog telefona.

Za slusalicu za razgovor ne znam kakva je,al.ovako zvuk je mozda i najbolji do sada bas me odusevio kad sam probao kod drugara s'obzirom da su ga gore upakovali u minimalan bazel.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Zvuk prilikom puštanja muzike i YouTube nije sporan, ali zvuk prilikom razgovora je zaista lošiji od svih telefona koje sam nosio u zadnje vreme. Obavio sam par razgovora sa njim poslednjih par dana i žena je pravu. Stvarno je prigušen zvuk i ponekad na ivici razumljivosti. Bedak da u note seriju ugrade ovakav zvučnik.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Nažalost nemam neki raniji telefon da poredim (s10e, n9, s9+) ali ja iskreno ne primetim da mi je n10 lošiji prilikom razgovora...bar ne za sada

Jeste inicijalno losiji zvuk slusalice, ali kada se naviknes da drzis nize telefon, bude skroz ok, ja sam vec smanjio na pola, a na pocetku sam drzao do kraja, komsija cuo razgovor koliko i ja otprilike :)
Pa kad pre...koji si ti meni kralj :)

P.s. šta uradi kum na kraju sa n9?

A sta da se radi, taki je zivot :D

On je decko za ustanovu...prodao ga za 360e liku/preprodavcu koji ga prodaje za 440e sada [emoji1787]

Pustih suzu! Pa na forum da si ga sravio ovde dobio bi daleko više para u roku od odma!

Inače i dalje mi telefon automatski prebacuje sa wifi na mobile data dok je slabiji signal doduše posle advanced, switch to mobile data kao da malo duže drži na wifi pre nego što prebaci

Kod mene wifi drzi i bez crtica, dok ne mogu da otvorim ni Viber poruku ispred zgrade.
Sada si me podsetio da ukljucim da brze prebacuje, s obzirom da imam 34GB neta, a ne trosim ni 10% :)

Edit: pa meni to vec ukljuceno...

c91885cc8e967fabc44ea40db9139f86.jpg

Poslednja izmena:
Strava, meni i tebi sve suprotno [emoji2957][emoji1787][emoji56]

Danas sam video N10+ i mogu reci da je estetski prelep, sada radi crv u glavi da li je preci sa S10+ pametno[emoji23]?

Naravno da nije, al crv uvek pobedi [emoji2957][emoji1787][emoji1787]

^ sa crvom se slazem 100%. Jel ima razlike u brzini, mislim da li se oseca da radi brze i fluidnije. Pitam posto nisam imao priliku da se malo duze igram sa njim.

Ma gde ima, strpi se malo, i gazi tog crva na vreme [emoji38]

Imao sam i ja nekog crvuljka pre mesec dana, ali razum je prevladao (srećom).

Prelazio sam sa S8 na N8, pa sa S9+ na N9, i sada sam na S10+. I sad kad se zamislim, vidim da mi ništa ne bi falilo da sam ostao na S8, samo bih uštedeo jednu lepu gomilu pata. Sve su to više nego minorne promene za dve i kusur godine.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nema razloga da prelazis sa s10 plus ,jedino ako tibfali olovcica i malo jaca bat

Ma gde ima, strpi se malo, i gazi tog crva na vreme [emoji38]

Imao sam i ja nekog crvuljka pre mesec dana, ali razum je prevladao (srećom).

Prelazio sam sa S8 na N8, pa sa S9+ na N9, i sada sam na S10+. I sad kad se zamislim, vidim da mi ništa ne bi falilo da sam ostao na S8, samo bih uštedeo jednu lepu gomilu pata. Sve su to više nego minorne promene za dve i kusur godine.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nema razloga da prelazis sa s10 plus ,jedino ako tibfali olovcica i malo jaca bat

Olovka mi ne fali pa cu poslusati vase savete i ostati na S10+, crva cemo gaziti pa cekati S11[emoji16]

Drugačije leži u ruci n10 od s10, razlika je iskreno ogromna, ivice su tanje i telefon skroz drugaciji ima oblik....

^ 100% se slazem, napisao sam par postova pre da je estetski fenomenalan i da lezi u ruci odlicno. Pogled na ekran isto prelep i kamera na sredini po meni odlicno resenje. Zato sam i pitao realnost u radu i da li je vredno preci na N10+ sa S10+, ali ipak cu poslusati savete kolega sa foruma i ostati na istom. Mislim da je bolje resenje cekati S11+ koji ce dobiti noviji procesor, kamere...

Poslednja izmena:
@Lemaja a što ne bi uzeo manji model u razmatranje?

^ kakva ti je razlika izmedju S10+ i N10? Jel se oseti po brzini, ekranu...?

Nema razlike u radu, definitivno. To ti potpisujem, ove sintetičke testove ne znam ko gleda uopste. Kamere su iste, sve je isto. Jedino sto je po meni, osim izgleda, veliki plus upravo bas brzo punjenje, jednostavno se oseti razlika, na prvu loptu čini se da je nema, ali nakon par punjenja kad si tanak sa vremenom vidis zapravo koliko je dobra stvar.
Iskreno ne nervira senzor otiska prsta i brljavi mnogo, razmišljam se da ga iskljucim a sa obzirom da nemam kodove u telefonu za aktiviranje atomskih bombi pitam se i dal mi uopšte i treba bilo kakvo zaključavanje telefona...

^ kakva ti je razlika izmedju S10+ i N10? Jel se oseti po brzini, ekranu...?

Nisam imao s10+, samo s10e tako da ne mogu da ti dam realno poređenje.

Sve u svemu, uživaj sa trenutnim ako možeš do pojave s11...ja čekam još novi pixel da vidim (mada znam u startu da neće biti duos tako da i od njega ništa u mom slučaju); miran sam bar do aprila/maja [emoji56]

@drakenzen Hvala na informacijama, mozda u nekom trenutku i predjem na N10 ili plus verziju kad se cene jos spuste dole. Sto se tice otiska meni na S10+ radi odlicno. Probaj staviti ako vec nisi tri puta isti otisak ali ga svaki put drugacije postavljaj prst i digni na high performance posto jos bolje radi. Ja sam tako uradio i radi odlicno osim kad promasim poziciju na ekranu.

@proday mislim da cu probati sacekati, jedino ako ne uleti neka nepristojna pounda u zameni[emoji16]

Poslednja izmena:
Odličan tip, definitivno cu to da uradim

Nazad
Vrh Dno