Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Ajde kad ti stigne napisi radi li ti,meni adapter koji je radio na p30 pro na n10 plus ne radi

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Porucio ja neki sto je imao najviše porudzbina i ne radi, izbacuje da usb uredjaj nije podrzan [emoji854]
Koja zaštita za staklo se najbolje pokazala, ova fabricka mi se odrala kao da su je macke grebale, muka mi da ga gledam....

Kakav je proximity sensor, jel ima problema kao s serija?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Porucio ja neki sto je imao najviše porudzbina i ne radi, izbacuje da usb uredjaj nije podrzan [emoji854]
Koja zaštita za staklo se najbolje pokazala, ova fabricka mi se odrala kao da su je macke grebale, muka mi da ga gledam....

Ako hoces najbolje definitivno whitestone , imao sam na 3 telefona i prezadovoljan sam . Imas i na aliju isto super zastitu ,nije skupa a isto je uv tj lepak je preko celog ekrana. Pogledaj akcoo na aliju,super su ocenkeni im@o sam to na p30 pro i bio zadovoljan ali definitivno ti je whitestone najbokji

Sent from my phone using Tapatalk

Kakav je proximity sensor, jel ima problema kao s serija?

Nema toliko ali i dalje ne radi kako bi trebao ... bilo bi smešno da nije tužno ali kroz par generacija vratiće ga kakav je bio pre 5-6 godina :)
Ako te ne mrzi vrati se par strana unazad gde sam pisao o tome.

I dalje vodiš muke sa proximety!? Ja i nisam primetio neku problematiku za sada

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kod mene radi normalno, kako na Phone, tako i na Whatsapp i Viberu.

Ma radi ali polovično ... jel vam gasi skroz ekran kad prekrijete senzor dok je na AOD-u?

Poslednja izmena:
Ma radi ali polovično ... jel vam gasi skroz ekran kad prekrijete senzor dok je na AOD-u?
Inače ne koristim AOD ali kad ga upalim, zaključam telefon i prekrijem prstom gore kameru i onu tačkicu što se pali na par milimetara desno od kamere, AOD i dalje radi tj stoji sat i otisak...e sad ne znam da li treba odma da se ugasi, probao sam oko 30ak sekundi da držim stisnut prst i dalje svetli sve

@Drakenzen
Hvala za info, možda radi na N10+, nisam imao nikakvu povratnu inf. od nekoga. Kod mene ugasi kompletno ekran posle nekih 45 sekundi ali ako ga samo podignem i upali mi sat neće ponovo da ugasi ekran dokle god ponovo ne otključam telefon ...

@Proday
Mislim da moraš da sačekaš nešto više od 45 sec.

@Zava1974 isti slučaj kao kod tebe...posle 45sec se ugasi, sklonim ruku i upali se i posle kad opet stavim 2-3min stoji i dalje upaljeno (nisam probao duže da držim)! Generalno mi ovo nije propust pošto ne goristim aod a i da mi sija aod u džepu briga me. Više me nervira batery ikona što stoji sve vreme dok je naboden na punjač. Bojim se da ne dobije tu burn in (mada mrak je uvek kad punim pa ekran skroz taman).

Meni je n10+ i ugasi ga i ne pali ponovo dok ne ja dodirnem telefon ili sl.

Neverovatno dobro napravljen telefon.
Ja sam moj vec testirao pre jedno 3, 4 dana, pao je sa jedno metar, metar i 20 na plocice, nema ni tackice :D

Kod mene always

Jel bolja baterija nego na s10+? Razmisljam da predjem na + verziju

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Da budem iskren i meni ... mogli su da naprave edge lighting da trči kao reminder pa kolko god da troši, uključiš - isključiš kako ti odgovara i super.
A što se tiče proximity senzora koliko vidim kod tebe na N10+ radi kao i do sada bez obzira koliko puta potpuno ugasi displej pre nego što ga otključaš ... tek sad ništa ne znam :trust:

Cekaj cekaj, možeš li da mi objasnis sa cim ti tacno imas problem?

Pa mogu da se javim dok je telefon u džepu ne radi proximity senzor kako treba (zbog toga sam nosio S10 u pro mobi, zamenili mi matičnu ploču ali problem ostao)
Na N10 ponovo ista stvar, kad zaključam telefon pojavi se AOD i kad telefon okrenem ekranom ka dole ugasi se ekran potpuno posle 45 sekundi kako bi i trebalo. Ukoliko telefon podignem posle tih 45 sekundi proximity odreaguje i vrati AOD na ekran .... okrenem ponovo da bi ponovo ugasio ekran ali više ne reaguje, ostaje upaljen AOD sve do momenta dok ponovo nešto ne radim na telefonu pa zaključam ponovo onda opet radi.Kod moje supruge radi sve normalno kako bi i trebalo na S8+ kao i kod burazera na N9 , možeš da okrećeš koliko hoćeš i uvek će da ugasi ekran, i ne možeš da se javiš kad je prekriven senzor jer ti izbaci onu poruku accidental touch protection pa mora da klikneš ok . Ima u ovoj temi nekih 15-20 strana ispred okačen link ka videu koji sam snimio S10 i koje probleme sve ima.

Poslednja izmena:
Sto ne zamenis tel?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Iskreno drndao sam nekoliko puta, posle 45 sekundi kad prekrijem senzor gasi AOD, cim pomerim sa senzora on odmah pali AOD i tako do iznemoglosti.

@Stefan
Mislim da na svim N10 tako radi ... za S10 još čekam da me zovu iz Samsunga ... u stvari zovem ja njih na svakih 15 dana već 7 meseci verovao ili ne ...

@Drakenzen
Hvala još jednom za trud, sad bar znam da na N10+ radi kako treba ... možda bi mogao i Xepoj da proba na njegovoj mašini ...

Qko sam ja to dobro probao, kod mene ni ne radi proximity na aod [emoji23]

:laugh: radi sigurno, probaj ti to bolje ... stavi always show

Jok, ne gasi uopste [emoji847]

Hvala i tebi na utrošenom vremenu ... sada tek ne znam šta da mislim.Ispada da je svaki komad za sebe ??? :sceptic:

Speed test 4G+ mts Screenshot_2019-09-12_192435.jpg, isto mesto Samsung Note 8 Screenshot_20190912-192347_Speedtest.jpg

Nazad
Vrh Dno