Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Sada vidim da je to ikonica od Antutu benchmarka? Ne kapiram, zasto je to upaljeno na N10+?
I Note 10+ jedini ima GSM aktiviran, cemu to?
I zasto samo na Note-u nikada ne spusta notification bar, vec cut-uje video na minut i notifikacije za Gmail nestanu, sto znaci da je koristio telefon za vreme ovog testa i da je video katovan i editovan i ako na prvi pogled izgleda da samo da je ubrzan...

Toliko o nepristrasnosti tog lika...a bio mi je cudan jos njegov test kamera, gde nekako Note ispade samo kod njega u nekim stvarima najgori...

Poslednja izmena:
Marketing. Note 10 plus je trenutno najbolji smartfon i onda je logično da mu tražiš i izmišljaš mane.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sada vidim da je to ikonica od Antutu benchmarka? Ne kapiram, zasto je to upaljeno na N10+?
I Note 10+ jedini ima GSM aktiviran, cemu to?
I zasto samo na Note-u nikada ne spusta notification bar, vec cut-uje video na minut i notifikacije za Gmail nestanu, sto znaci da je koristio telefon za vreme ovog testa i da je video katovan i editovan i ako na prvi pogled izgleda da samo da je ubrzan...

Toliko o nepristrasnosti tog lika...a bio mi je cudan jos njegov test kamera, gde nekako Note ispade samo kod njega u nekim stvarima najgori...
Da nisi rekao nisam ni obracao paznju na te stvari, sigruno je video fake

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Iskreno, mislim da bi izasli isti, da je test zaista realan.

Samo gapps koje aktivno koristi na N10+, a na M30p ni ne postoje, mogu za vreme ovog testa da svuku preko 5% baterije lagano, a on je dodatno jos i koristio N10+ za to vreme...apsolutno se vestacki forsira da N10+ ispadne losiji.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sto se ljudi opterecujete baterijom,kad je na n10+ dobra generalno,dal ce imati 5% vise ili manje na kraju koga to briga.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Poenta je ako vec testira baterije da bude realan, znaci da se postavi isto prema svim proizvodjacima. Po ovome bi se reklo da je dobio pare kako bi prikazao da iphone ima najbolju bateriju. Mozda i ima ali ipak sto kaze xeroj87 lagano bi mogli biti egal.

Sto se ljudi opterecujete baterijom,kad je na n10+ dobra generalno,dal ce imati 5% vise ili manje na kraju koga to briga.

Niko se ne opterecuje, ali smo na forumu u temi o telefonima...

Nego, sta bi za slike gde je kamera na A80 bolja od N10+?

Da je htio nastimati mislis da ne bi sakrio ikonu? Covjeku je ostao ukljucen temperature bar u pozadini koji radi kao neka vrsta widgeta. Provjerite sami. Samo zaludjenici u Samsung mogu traziti razlog zbog kojeg je n10+ ocajan u videu. Ne volim apple, ali realno iphone je oduvao kao i sto su rekli na prezentaciji u pogledu baterije i autonomije.

Poslednja izmena:
Nije razlog, to su realne stvari.
Sustina je da N10 na testu ima brdo stvari koje na drugima nema, nego su fresh out of the box, te da aktivno koristi N10.
Da je test merodavan, ne bi bili potrebni cutovi od po minut do 10 minuta odjednom...

Samo dokoni kontras moze reci da je to ok.

Dodatno, cinjenica je da N10 ima 60% vise pixela od M30p i 30% od 11pm, da ima oko 7,8% veci ekran i da je brightness samo na njemu odvrnut na max.
Pored toga sto su aktivirani svi google servisi i sto je u telefonu sim kartica i ko zna sta u pozadini.
Naravno da nije bio upaljen benchmark svo vreme, niko to nije ni rekao, ali je cinjenica da Antutu radi monitoring u pozadini, da se telefon regularno koristi i da je aktivno jos ko zna sta, sigurno barem 2, 3 meswengera, insta, tweeter, ovo, ono...sto sve konstantno u pozadini nesto radi, dok su druga 2 sveza iz fabrike.

Poslednja izmena:
Smesno je sto nadjes jedan snimak gde je ajfon bolji i kameri,a ja testirao par komada evo skoro xs max sa note,znaci smesno je sta oni prodaju za neke cifre vec koje su kod operatera i u radnjama.

Analiziram video, jer se ceo video vodi oko procenata, isto sto si i ti uradio na malo "narodskiji" nacin, "pokidao Ajfon".

Ti bescinjenicno trolujes, poente bez, samo da bi prdnuo u temu.

Sto se poredjenja kamere tice, ovom coveku daleko vise verujem od nekih levaka kojima je transparentno da naginju ka nekom brendu.

Kao sto rece, svaka ima neke prednosti i mane, kao i uvek.
Ja sam imao veca ocekivanja od IP kamera, da ce biti solidno bolje od N10+, sto sam i napisao iznad.

I na kraju, taj telefon je kod nas 1600e.

Poslednja izmena:
Čekaj malo...vi stvarno verjuete nekim tamo potplacenim tuberima/tjuberima ili kako se vec nazivaju? Ne bitno uopsete koji je telefon u pitanju...

Послато са SM-T510 уз помоћ Тапатока

Ma i on nije realan veruj mi poredio je s10 plus i p30 pro i ispade da s10 plus ima u svakom segmentu bolju kameru,ja sam sam poreduo obe i znam rezultat. Mislim da su jedini realni Flosi i onaj nemac .
E sad da je note najbolji tel svakako nije ne zanosite se,svaki ima prednosti i mane i ne postoji najbolji u svakom segmenru. Pakuju istu stvar vec 3god i kako to moze da bude najbolje,mozda je najkompletniji to stoji ali najbolji sigurno nije trebao bi mu tu veci senzor,vise hz u displeju,led notifikacija.....
Edit: A ok Ex cipsetu i da ne pricamo mada je ovaj bolji od prosle generaciji ali je opet Ex
Sent from my phone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel toliki problem okaciti to sto si primetio da je bolje?
Rekao si da iz iskustva znas da je bolja kamera danju, ajde okaci.
Ako vec pricas, nemoj da ostane prazna prica, pogotovo sto si ti jedini koji je provalio da A80 ima bolju kameru od N10+ kada si kupio A80.

Ako pogledas da Note ima solidno veci ekran i oko 60% vise piksela, zar je cudan rezultat?
Setovana rezokucija na osu je nebitna, osim mozda u performansama u igri, a potrosnja ne bi trebala znatno da se razlikuje, jer N10+ konstantno mora da prikazuje ~60% vecu rezoluciju od M30p i ima oko 5% manju bateriju.
Iphone je naravno uvek bio super kada je u pitanju izvlacenje mnogo iz malog.

I na kraju, stavio je Note 10+ ekran na max, sto niko u zivotu nece uraditi, osim ako bas direktno sunce u tom trenutku bije u ekran.

I kakva je ono crvena tacka gore levo, koju samo Note ima?
Nisam jos kod sebe video tu tacku, pa ne znam sta znaci.

Jedna je A80, druga je Note 10+
44787fbf28d6c54b3a621c353ff8b445.jpg

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
29646b2f9d6efd944d07436394dcaae6.jpg

Poslednja izmena:
@ikac2000
Upload slike negde u punom kvalitetu, nece se videti nista kada TT pretvori to u 200Kb slike.

Poslednja izmena:
Jel ova slika sto vuce na zuto od note 10 plus?

Pobrisacu ostali off kasnije, ne zamerite.
Sledeca paljevina, off, spam i trolovanje sleduje sa poenima.
Drzite se teme a ne iphone, ekologije itd

...A3...

Izbacio je i xeetechcare test baterije n10 i ip 11. Bas me zanima snap verzija u istom poredjenju.

Poslednja izmena:
Pa ti valjda znas, s obzirom da si obe istestirao i video da A80 ima bolju kameru na dobrom svetlu.
A posto to nisi uradio i nemas slike o kojima pricas, ja ti mogu reci da je ta mutna slika sa A80.

A to isto mozes videti i na slikama sa GSMarene:

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/19/samsung-galaxy-note10-plus/camera/gsmarena_015.jpg

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/19/samsung-galaxy-a80/daylight/gsmarena_105.jpg

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/19/samsung-galaxy-note10-plus/camera/gsmarena_017.jpg

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/19/samsung-galaxy-a80/daylight/gsmarena_106.jpg

Ja ne znam da li si ti zaista sebe ubedio da si u srednjoj klasi Samsunga dobio bolju kameru od njihovog 3 puta skupljeg flagshipa, pogotovo u vreme kada su kamere maltene najbitnija stvar na telefonu...

Ja kontam ovi sto istripuju da su na Xiaomiju dobili najbolju kameru i da su za 300e pokidali Huawei, Samsung i Apple za 1100+ eura, to nekako mogu da skontam da se neko istripuje, ali da neko istripuje da ce ista kompanija najbitniju stvar losije da uradi na 3 puta skupljem uredjaju...
Čekaj jel moguće da je neko radio poređenje kamere sa dva telefona u različitim uslovima i doba dana ili je ovo šala?! Koji je izvor da znam da ga više nikad ne posećujem (u slučaju da posećujem)?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Čekaj jel moguće da je neko radio poređenje kamere sa dva telefona u različitim uslovima i doba dana ili je ovo šala?! Koji je izvor da znam da ga više nikad ne posećujem (u slučaju da posećujem)?

Verovatno su samo poredili fotke sa razlicitih review-a, rađenih u različito vreme, ali ne i uporedni test....

Ne bi Samsung sebi dozvolio da ubaci iste ili slične kamere u mid range i flagship. Mene više zanima ta integracija S i Note serije sledeće godine. Kakvog li će naslednika onda dobiti Note 10...

Da li ima N10 na sebi fabricku foliju na ekranu i ledjima? Na gornjoj i donjoj ivici je bila i tu sam skinuo.
Pisalo se o tome u temi ali ne mogu da pronadjem.
Juce uzeh manji model i zasada sve ok. Malo mi cudno posle IOSa ali se sve brzo vraca.

Ina foliju i napred i pozadi

Ne da su je zalepili. Nema sanse da skontam gde pocinje folija.

Ko i dalje drzi fabricku foliju, meni se izgrebala kao da sam vukao telefon po asfaltu, bas lose izgleda.....

Da je zalepljena extra jeste, ali posle 3 meseca uzas koliko se izgrebala. Kada sam menjao foliju ekran je ne ostecen sto je bitno.

Upravo to i jeste poenta, da premosti do nabavka bolje zaštite

Nazad
Vrh Dno