Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Nemam nista protiv što čovek živi u Srbiji, ali odeš u radnju, kupiš fenomenalni telefon, uključiš ga, i piše ti "Digitalna dobrobit", "Plutajući mjehur" i slične ogavštine... Samo da ga baciš u čučavac, pa posle peglu na isti.

Sta je tu lose sto koristis telefon na maternjem jeziku ?

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ima smisla samo ako pojma nemas engleski (to je drugi problem), pa ti bukvalno sluzi da mozes da nadjes nesto, a ako ga stavis samo ZATO sto ti je maternji jezik je veliki problem.. Nije prilagodjeno takvim izrazima, ako trazis resenje neko za neki problem, neces naci na srpskom.. itd..

Nemam nista protiv što čovek živi u Srbiji, ali odeš u radnju, kupiš fenomenalni telefon, uključiš ga, i piše ti "Digitalna dobrobit", "Plutajući mjehur" i slične ogavštine... Samo da ga baciš u čučavac, pa posle peglu na isti.
Ti onda lepo odes u radnju kupis telefon i koristis ga kako ti hoces,ne razumem u cemu je problem, ovo vise nema smisla ,covek hoce davpomogne ljudima a ispade problem.jezik

Sent from my phone using Tapatalk

Nepunih 100e je skuplji 5G. Nebitno totalno ali ako bih uzimao, što da ne. Pokrivenost je za sad jako slaba i ovde kod mene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U US je 200 dolara vise, pa sam mislio da je i u Evropi slicna cena u evrima, mozda i vise...tamo 5G moze samo na Verizon mrezu, dok 4g moze otkljucan.

Ti onda lepo odes u radnju kupis telefon i koristis ga kako ti hoces,ne razumem u cemu je problem, ovo vise nema smisla ,covek hoce davpomogne ljudima a ispade problem.jezik

U pravu si, izvinjavam se, svako ima pravo da koristi svoje stvari kako njemu odgovara, iako mi i dalje bode oči neadekvatan prevod engleskih reči koje se generalno ne prevode (tipa procesor, monitor, memorija, disk, internet i još milion reči koje ni trebalo ostaviti u originalu, a ne pisati "Digitalna dobrobit").

Ako vec hoces da pomognes, okaci screenshot cele potrosnje baterije, vidim samo prvih par stavki

5G je trenutno bas slabo pokriven, ovde u Dubaiju jedva, odes od stanice 10m i signal je vec prepolovljen. Za mozda godinu dana kad pokriju sa vise stanica ce biti isplatljivije kupiti 5g telefon, za sada ne vidim nikakvu upotrebnu vrednost, cist gimmick.

Pa da, problem je sto da bi radilo kako treba i na 5g brzinama, mora da ide stanica na fazon svakih 50ak metara :)

Z sada je to obicno u blizini provajdera omoguceno, eventualno na popularnim mestima i slicno u svetu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakvi su utisci sa baterijom?
Neki termini ni ne treba da se prevode na srpski jezik i to je to

Послато са Fun_S500 помоћу Тапатока

Uzeti 5g telefon danas je kao da si uzeo 4k tv 2011... zamenices jos 2 telefona dok 5g ne postane standard (3-5 god)

Pa ono čovek živi u R. Srbiji pa valjda sme. [emoji848]

Znači koristili bi i vi jabučari(da možete huehuehue)? [emoji23]
Šala mala.

Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk

Vise mi se svidjao na klipovima nego uzivo.S10+ svakako bolja kupovina.

Stigli ss i slike
3827d2196455265271b9bec26b480df0.jpg
fdebcc74ee7ba797ff1c5b26bdc8464d.jpg
894674094e28027cf80a1f8565c1fed5.jpg
01f36bf76594afd3abd9f8f1b5172cfb.jpg
651ad2b15ce03ed5b5d1660599f81c10.jpg

Dule jel ovo auto mod ili noćni ili kako se već zove? :)

SS baterije sa kači na 5%, jer ovako na pola možeš samo da nagađaš koliko će još da bude SoT jer nikad nije srazmerno. Pomeneš nivo osvetljenja, koliko je otprilike bio na WiFi mreži, koliko na 4G. Vidim sat vremena poziva, YT i MeridianBet, nema surf iz browsera, ne vidim Chrome kao stavku? Na šta je otišao ostatak do 3s37m SoT? :)

Ja preferiram na 15% sshot da radim, ne volim baš te niske cifre, loše utiču na bateriju. Za sve ostalo se slažem.
P.s. dule2303 zar ti ne smetaju reklame na yt, što ne koristiš vanced verziju?!
Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Ako nekoga ne bude mrzelo ko bude kupio, cisto da proba PUBG na HDR/Ultra podesavanjima i prenese utiskee ;-) hvala

@dule kakva je kamera kad uporediš sa P30pro?
Nocne puno bolje na P30pro ja mislim koliko vidim iz priloženog. Inace Note mi je uvjek bio slaba tačka [emoji3526]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ja uzeo u crnoj boji, kažu ovde (Norveska) da tek krajem meseca stiže i druga boja. Svidela mi se malo više druga boja ali ne toliko da čekam 2 nedelje :)
Jesu li obe boje dostupne kod nas?

Ipak nisam uzeo 5G verziju. Naručio sam 10+ aura glow i danas dobijem mail da ga nemaju na stanju i da će biti tek krajem septembra :)

Ipak nisam uzeo 5G verziju. Naručio sam 10+ aura glow i danas dobijem mail da ga nemaju na stanju i da će biti tek krajem septembra :)

Izgleda da im prodaja ide mnogo bolje nego sto su ocekivali

Bogami na ovim prilozenim fotografijama bolje deluje note od p30 pro.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da, izgleda da se dobro prodaje, posebno aura glow.

Nazad
Vrh Dno