Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Sve je istina sto kaze Xeroj87 samoooo je najveca i ogromna razlika u gaming u :) tu je ipak razlika od oko 30 ak % :-D
I onda iPhone XS pojede u gamingu taj Note10+ sa SD. Dajte ljudi, smorili ste sa tim SD-om. Verujem da one koji kupuju Note10+ gaming bas toliko zanima da bi rizikovali garanciju kupovinom telefona koji je sumnjivim kanalima stigao u oglase.

Manje cimanje je da kupe lepo iPhone XS ili 11 za slicne pare i da se igraju puno bolje, a ne da jure Snapdragon, pa jos Note10. Ima i gomila Xiaomi-ja sa SD na koje je ostvariva garancija - zasto bi neko kupovao Note10 SD telefon za koji nema ni rezervnih delova?

Samsung Note ili S serija sa SD je besmisleno lozenje po ovom forumu.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

^+100.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Neverovatno da vi ostvareni ljudi u godinama napišete:
"Nema veze, nema razlike u radu." Ima veze, plaćamo više zbog kursa a dobijamo lošiji hardver. To se svuda mora istaći, čak i Peca pominje to javno zadnjih meseci.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Naš problem je što smo mi ta manjina ljudi globalno gledano koja daj bože spada u 1-2% kupaca ovakvih modela koji uopšte i znaju za razliku izmedju snapdragon i exynoss, opet i mi sa exynoss nismo baš toliko nesrećni koliko ispada da ovde neki jesu, pre svega niko nas nije terao da kupujemo telefon [emoji2957].

Telefon je i sa exynoss i dalje najkompletniji uređaj današnjice.

Naš problem je "znanje" da ne znamo za snapdragon ne bi smo se ni žalili već kome je bitno da ima snapdragon uređaj sa njim bi i uzeo.

A iskreno pitanje dal će da ikad dobijemo snapdragon kao globalnu varijantu ...nesto sumnjam bolje da se nadamo da će exynoss biti jednak snapdragonu [emoji2957][emoji23]

P.s. za gejmere i visa srednja klasa je realno dovoljna za komforan gejming pritom je moje mišljenje da je i bolji za to, primer radi i taj viši mid ima dovoljno snage za igrice al zato što je slabiji on će manje trošiti i manje se grejati. Svojevremeno dok sam igrao igrice na telefonu kernelima sam ograničavao brzinu perf/power balans pravio, danas imamo "power saving" koj sam skida na 70% CPU power pa mu dodje na isto.

Neka neki gejmer uporedi baš potrošnju na full power + temp i neka ponovi to isto u power saving režimu ( FHD+ rez )

Poslednja izmena:
Jel zna neko gde kod nas ima da se kupi samsungova crna kozna maska za n10+? Ili ako prodaje...

Ta originalna crna kožna maska za Samsung Galaxy Note 10+ ima oznaku: EF-VN975LBEG / EF-VN975LBEGWW

Kao ni sva ta originalna oprema, nije ni malo jeftina. 5999 RSD joj je cena.

Gde ima kod nas da se nađe, ne pronalazim je pretragom

Ova druga šifra ne postoji, a prvo slovo Z umesto V je ona Clear View

Poslednja izmena:
Pojavio se u VIPu Note 10 Lite. Mišljenja? :)

Čekam svakako da mi istekne ugovor, još par meseci.

Gde ima kod nas da se nađe, ne pronalazim je pretragom

Ova druga šifra ne postoji, a prvo slovo Z umesto V je ona Clear View

EF-VN975LBEG / EF-VN975LBEGWW

Postoje obe šifre, EF-VN975LBEG je dovoljna, ono "WW" je šifra tržišta. U Americi su "US" (EF-VN975LBEGUS) poslednje dve slovne oznake te konkretne maske.

EF-ZN975CBEGWW je oznaka za Galaxy Note10+ Clear View Cover, Black

Na PM poslato gde ih ima kod nas.

Sta god uradim i namestim na adaptive off mob menja gore dole/osvetljenje ponasa se kao da je adaptive on,probao sve power modove,za bateriju ovo za bateriju ono ne vredi,evo u busu pored prozora kako bljesne sunce tako pojaca iako je manual slider na max cim udjem u hlad opet spusti osvetljenje sta reci

Poslednja izmena:
Sta god uradim i namestim na adaptive off mob menja gore dole/osvetljenje ponasa se kao da je adaptive on,probao sve power modove,za bateriju ovo za bateriju ono ne vredi,evo u busu pored prozora kako bljesne sunce tako pojaca iako je manual slider na max cim udjem u hlad opet spusti osvetljenje sta reci
Jel koristis face unlock? Ima tamo u face recognition opcija da se pojaca osvetljenje dok otkljucavas mob da bi bolje prepoznao lice, pa mozda to baguje?

Ne,samo pattern mada me i to smara,njega drzim samo da se ne bi slucajno otkljucavao

Izgleda,kod Huawei makar moze prekp Adb-a da se ugasi power genie

Je l postoji i ovde neke mogućnost preko adb? Malo mi je to glupo da telefon sam podešava osvetljenje i na ručnim podešavanjima. Možda je to Android 10 feature.

Mislim da kod nas ne postoji kozna futrola u prodaji...ako neko zna gde ima da se kupi, neka javi.

Evo video od lag-a kad iz MM-a vadim bilo koju app znaci minimum 3 sec mu treba da vrati app i refresh svaki put radi

http://cloud.tapatalk.com/s/5e5d427b6ddc7/Screen_Recording_20200302-182642.mp4

Druze nije moguce da ovako radi fon, ili si neku app instalirao koja nije bas u sjajnim.odnosima sa android 10 pa dize cpu ili je nesto prilikom apdejta zeznulo...Aktiviraj pracenje procesora- preko developer opcija pa prati da vidis da nije neka.aplikavija ili sta je...ili ako ne onda uzmi factory pa stock rom flesuj preko ODINa, pa opet factory( iz rikoverija)...znam da je dosadno sve ovo ali ovo ne radi ni n4 koji imam i koji je 5x "slabiji" od tog

Za vas koji želite kožnu futrolu...
Gledao sam je, probao i top leži. Ali telefon ne otvoren od ispod, i ako ga držite sa ključevima ili sitnim novcem onda će se dno izgrebati sigurno...

Tako se meni Note 8 izgrebao, pa sam sada uzeo kompletnu zaštitu.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Pusti ove sto pricaju nebuloze, kakvo crno flesovanje.
Da li ti se desava kada zelis da udjes u npr Viber, pojavi se delay par sekundi? To ti se desava jer ti je ukljucen gestures i zato sto ne koristis stock launcher. Kada vratis na stock launcher mozes koristiti i gestures i navigaciona dugmad. Na nova launcher i ostalim 3rd party launcherima ne može više jer je google/samsung ko vec, tako napravio u androidu 10. Znaci stavi neki drugi launcher i navigacionu dugmad i radice, sa gestures nece.:cigar:

Poslednja izmena:
Pre cu promeniti mob nego se vratiti na S launcher :D hvala na sugestiji

Neka preporuka za gCam za Snapdragon Note 10

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno