Ja nikada nisam imao bilo kakvo štucanje i stajanje par sec pogotovo, a nedavno mi je tel bio 1000+ sati on (testirao nešto za galeriju).Kako resiti freeze aplikacija iz multitaskinga kad ih vadim,otprilike svaki 3-4 put kad udjem u MM i izvucem jednu od recimo 6kom u MM-u samo sve stane na otprilike 4sec i onda je vrati u full screen i naravno da uradi refresh,na optimizaciji baterije pod special access glavne app su izuzete od spavanja i dopusten im je background activity,pored danas onog bug-a sa osvetljenjem ovo su vec sad ozbiljniji problemi
Ja nikada nisam imao bilo kakvo štucanje i stajanje par sec pogotovo, a nedavno mi je tel bio 1000+ sati on (testirao nešto za galeriju).
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Samo je rekao da kod njega nije tako i time iskljucio mogucnost da se radi o generalnom problemu.[emoji6]
Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
Ima i n10+ za 600 snapdragon
Ima ga na KP negde videh.Pošalji mi link u pp...
Svestan sam da je podrška kod nas za SD jednaka prekriženoj nuli. Ali sa druge strane, kad mi se stvorila situacija da odvojim tolike novce, hoću da to što uzimam za njih bude kvalitetno.
Kupiti telefon tako skup da bi imali 10% bolju autonomiju ali bez garancije, +svaki kvar je papren, +teze ga je prodati. To je besmisleno po meni. Ja bih ga kupio recimo da je 300e jeftiniji od ovog sa garancijom.
Kad je vec tolika razlika kako vi kazete. Vama se isplati da platite avionsku kartu i odete po SD [emoji1787]
Note 10+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari