Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Probao sam sinoć na kratko Vanir nightly 4.4.2 biće dobar kad ga ispeglaju još malo. Ono što mi je zapalo za oko, jeste perfomance meni koji ima apsolutno sve što i trickster i još mnogo toga.
Nema sve što i trenutna 4.3.1 verzija ali ide u tom smeru.
Da izadje još neki nightly i ubacujem :)

Jel probao neko od vas omni rom?

Moj gnex je otišao u zasluženu penziju. Posle godinu ipo dana dobio je burnin liniju u vrhu ekrana i kandidivao se za zamenu. Gugl nas je izdao sa KK nadigradnjom i to je kap koja je prelila čašu. Zaobilazim amoled a i nexus jedno izvesno vreme...

Probao sam sinoć na kratko Vanir nightly 4.4.2 biće dobar kad ga ispeglaju još malo. Ono što mi je zapalo za oko, jeste perfomance meni koji ima apsolutno sve što i trickster i još mnogo toga.
Nema sve što i trenutna 4.3.1 verzija ali ide u tom smeru.
Da izadje još neki nightly i ubacujem :)

Jel probao neko od vas omni rom?
probao sam ja 4.3 dok je bio. tanak sa opcijama ali je imao par nekih unikatnih rešenja, recimo baš taj performance meni (ne znam jel vanir od njih maznuo), nigde to nisam video do tad. multiwindow i još par nekih fora... mada to je bio unofficial build.

vidim da ovi u slimkat changelogu pominju da je bio neki veći update za uređaje koji su imali probleme do sad i maguro je među njima, pa zato pitah...

Moj gnex je otišao u zasluženu penziju. Posle godinu ipo dana dobio je burnin liniju u vrhu ekrana i kandidivao se za zamenu. Gugl nas je izdao sa KK nadigradnjom i to je kap koja je prelila čašu. Zaobilazim amoled a i nexus jedno izvesno vreme...
meni na n5 samo amoled fali :)
nadogradnju kod LGa ne bih komentarisao :)

kakvo je ovo mrtvilo, šta je sa KitKatom, Cm, Slim...? :)
Sredinom februara će se flešovati, sad se štreba za ispite :p

Čestitam, mada bi bilo bolje da si uzeo N5 ;)
I ovaj moj isto ima burn in, ali i na vrhu i dnu ekrana :D

Čestitam, mada bi bilo bolje da si uzeo N5 ;)
I ovaj moj isto ima burn in, ali i na vrhu i dnu ekrana :D

Hvala. Računao sam ja na to da u jednom trenutku pređem na CM i dobijem moćniji nexus od nexusa ;)

HW je sličan i samo čekam stabile da probam. Do tada Optimus UI radi odlično. Ko nije probao ne može da veruje :)

Na ovom sam.

2ubyzuze.jpg

A pratim i ostale ROM - ove. Unistava me Sveti Januar pa ce N5 malo sacekati. :cool:

ti i tvoj sveti januar :)

i kako radi sve to? pretpostavljam da su ga do sad prilično ispeglali

Šta ces, mnogobrojna rodbina... Radi sasvim solidno, nedostaje mi par opcija koje postoje na 4.3 ali pretpostavljam da je ce uskoro biti implementirane. Samo me jedna stvar hm, ne mogu reci nervira ali recimo iznenadi. Izlazim na back iz neke aplikacije i kada se zatvori "iskoci" - vidim na trenutak gui od recimo messenger - a ili listu iz dialer - a. Nisam siguran da li je do kernel - a jer odmah trpam ovaj Mpokang...

slucajno smrckah backcover dok sam menjao simkarticu pa ako neko ima da udeli/proda jedan bilo bi super. winkwin mobilx :)

Novi fancy kernel r45.
Od kako ne koristim više halo bolje mi radi telefon i imam više slobodne memorije (subjektivni utisak :)).

Prilozi

• uploadfromtaptalk1389605734576.jpg
    uploadfromtaptalk1389605734576.jpg
    49.2 KB · Pregleda: 100
  • uploadfromtaptalk1389605744838.jpg
    uploadfromtaptalk1389605744838.jpg
    61 KB · Pregleda: 99
  • uploadfromtaptalk1389605756113.jpg
    uploadfromtaptalk1389605756113.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 97
super je ovo
boype se reaktivirao a? :)
koji rom?

Vanir 4.3.1.
Jeste, aktivirao se, ima i verziju za KK. Jedina razlika je što sada nema više bigmem nego samo ext(sa 743MB ali sve radi, ništa nije izbačeno).

Lomim se izmedju ovog i note1, interesuje me vrijedi li dat za dovro ocuvanog 130e, kakva je kamera tskodje?

ljudi prepoučite neki rom.
ja ostao na cataclysm već nekoliko meseci, mrzelo me da restorujem silne aplikacije
baš zna da me *****ava koliko uspori.

Vanir 4.3.1 je dobar u kombinaciji sa fancy kernelom.
Danas sam ubacio omnimetal(4.4) i za sada je ok. Isprobavam i askp kernel da vidim kakav je.

stavio sam vanir 4.4.2 build od juče. :)
videćemo kako će se ponašati.

nadam se da će ovih dodatnih 60mb rama značiti malo. :D

Koji gapps za 4.4.2? Hocu burazeru Vanir 4.4.2 da stavim

Pa bilo koje, samo da su za 4.4.x i to je to...

Zahvaljujem!

EDIT: Jel ima neko problem sa Clockom? Stalno ide force close za clock.

Poslednja izmena:
Koji rom?

Ja sam se vratio na 4.3. Probao sam i omni i Vanir.
Vanir sam hteo da vidim šta ima od opcija, kad je krenuo da luduje systemui. Odmah je pao restore. Sačekaću još.

Koji 4.4.2 valja od romova? Burazu se desi da mu se ugasi telefon sam od sebe, pa onda moram da ga upalim iz bootloadera. Ne znam sta moze da bude to.

Vrh Dno