*** izgleda nije sve sređeno, idi na 4.3.1.Ja sam na nekom najtliju od pre skoro 2 meseca i sve radi kao "sat"![]()
I ja sumljam na telefonski port - sutra cu otici u servis rekose da otklanjaju problem.Mada vidim da slican problem imaju i drugi telefoni ( kod mene isti problem ima 992D).Jel zna neko gde ima da se kupi kod nas(ako uopste ima) usb port?
Telefon se puni,ali ga racunar ne prepoznaje pa sam odmah na to posumnjao.
Porucio sam sa e bay-a pre jedno 40 dana i jos nije stiglo,a kako mi se cini nece uopste.
Meni napravili telefon ( zamenjen usb port polomili se konektori ).
ChobbyNS,kad ti je telefon na punjacu,sta pokazuje u opciji baterije ( punjenje preko usb ili AC)?
Koji operativni?Vratio sam nexus iz servisa i sada racunar prepoznaje da je "nesto" utaknuto,ali stalno izbacuje "usb device not recognized".
Milion resenja sam probao i verovatno sve drajvere koji postoje i nisam nista uspeo.
Otvorio sam telefon i video da su oni to samo prelemili a ne zamenili port,tako da cu u ponedeljak nositi na reklamaciju a do tada ako neko ima ideju ili mu se ovo desavalo neka pomaze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari