Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja sam na nekom vanir nightly od pre par nedelja, nisam imao vremena da updateujem. Sve radi ekstra. Konačno mogu I Chrome da koristim. Znači dodatni ram. Jedino mu treba sekund ili dva da upali ekran kasa zazvoni.

Jel se nekome desi da mu se iskljuci telefon i da ne moze da se upali normalno, nego mora da se vadi baterija pa se onda upali?

Meni se je pre dešavalo da se zamrzne. Mislim da je to do kernela.
P. S. Koji rom i kernel? Jesi li radio undervolt?

Vanir 4.4 kitkat. Nista nisam dirao, kernel koji ide iz rom

Meni na 4.3.1 sve radi. Bez undervolta, gpu 384MHz, cpu 1.3GHz :d

jel moze neko na PM ko ima i kome radi iGO :)

hvala unapred.

Kada se ubacuje drugi kernel - odma nakon ubacivanja novog roma ?

Možeš kad hoćeš, ako je telefon rutovan i imaš custom recovery.

može i ako nemaš custom recovery i ako nije rutovan :p

Jedno pitanje za sve koji koriste Vanir kitkat, upravo mi se pojavila omniswitch app, e sad ono najzanimljivije, ja se uopšte ne sećam da sam je instalirao i kad :-D
Proveravam redovno da li ima update.
Jel ovo neka nova fora ili sam ja potpuno izvetreo?

Poslednja izmena:
Može link za vanir 4.4 i za neki kernel, pošto ne verujem da će mi se svideti taj što ide uz rom :D
Nisam bio na xda što se tiče naše mašine skoro dva meseca, pa nisam u toku...

Hvala :d
Radi li art?

Ok, ok.
A kako ono beše, prvo ubacim sve aplikacije pa onda prebacim na art? :)

Ma znam da je bilo nekih zezancija sa pojedinim aplikacijama.
Dobro, to je onda to :p
Zahvaljujem ;)

Kolko znam, ne mora tako, mozes i odma na art pa tek onda da instaliras aplikacije. Da bi krace trajalo prebacivanje na art kad ucitava one aplikacije silne.

Nemoj da mi se nešto s*ebe pa da moram ponovo ispočetka raditi sve :d
Šta ću kad nisam do sad petljao sa artom, drugari sa n4 nisu hteli da isprobavam kod njih...

Pa uradiću kako ti kažeš :p

Poslednja izmena:
Ja prvo prebacim na ART, pa onda instaliram aplikacije... postupak će isto trajati svejedno, jer na ART-u instalacija teče sporije i teško šta možeš da radiš dok telefon instalira aplikacije :)

Ma samo da mi ostanu rezultati iz igrica :d

Ja art nisam probao i nemam nameru (za sada).

Ja sad i hoću da ubacim KitKat samo zbog arta :D

ART je vrh, koristim ga otkad je stigao KK i dok su bili oni silni bagovi, nije mi smetalo :p

Jel zna neko Kako da brick ujem fon.Treba mi zbog garancije a ne mogu nikako da ga vratim na stock.Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno