za džepove nemam problema jer sam uglavnom trenerka stil
brži je mnogo. ovde uopšte nema razlike između klot i napunjenog telefona. e sad da li je do 4.4 ili do telefona... sećam se da mi je onih par sati što sam koristio CM 11 na gnex utisak isto bio WOW.
glasniji je zvuk u slušalici baš dosta, mora da se smanji sa max. s druge strane zvučnik mi deluje nešto tih.
prijem mi deluje da je bolji. nemam kartice u oba telefona ali po sećanju bih rekao da je par decibela jači signal na n5. što i nije teško, gnex ima najgori prijem od svih telefona na kojima sam to proveravao
ekran i plus i minus. plus je što je oštriji i to se bez ikakvog problema vidi golim okom. boje su nešto blaže ali nikako ne bih rekao da je ispran, lepo izgledaju fotke. minus je što nije amoled

ova crna i uglovi, uh... posle "kalibrisanja" gnexa, manja je razlika u beloj nego u crnoj između ova dva ekrana. zato n5 sija kao šašav

ne volim preterano tamne ekrane da bih štedeo bateriju, gnex sam držao na min 25% i content adaptive brightness off (da imate predstavu) a n5 spuštam na 15% da bih dobio takav prikaz
okačiću bateriju u n5 temi kad budem završio ciklus, malopre sam ga kačio bukvalno na 30 sec na komp i on mi je resetovao statistiku, iznervirao sam se pa sam ga dopunio do 100 pa sad krećem opet
Edit: e da još jedna čudna stvar, staklo je ovde nekako klizavije, lepše ide prst po njemu, to sam i na s3 primetio, možda ima veze što su oba tel nova a gnex dosta stariji...
Aplikacije sa kojima je gnex pomalo kuburio ovde rade odlično, chrome, Facebook, Feedly, čak i tt2

ok Tt je skoro pa odličan