Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Baterija je Litijum jonska :d

za džepove nemam problema jer sam uglavnom trenerka stil :)

brži je mnogo. ovde uopšte nema razlike između klot i napunjenog telefona. e sad da li je do 4.4 ili do telefona... sećam se da mi je onih par sati što sam koristio CM 11 na gnex utisak isto bio WOW.

glasniji je zvuk u slušalici baš dosta, mora da se smanji sa max. s druge strane zvučnik mi deluje nešto tih.

prijem mi deluje da je bolji. nemam kartice u oba telefona ali po sećanju bih rekao da je par decibela jači signal na n5. što i nije teško, gnex ima najgori prijem od svih telefona na kojima sam to proveravao :)

ekran i plus i minus. plus je što je oštriji i to se bez ikakvog problema vidi golim okom. boje su nešto blaže ali nikako ne bih rekao da je ispran, lepo izgledaju fotke. minus je što nije amoled :D ova crna i uglovi, uh... posle "kalibrisanja" gnexa, manja je razlika u beloj nego u crnoj između ova dva ekrana. zato n5 sija kao šašav :D ne volim preterano tamne ekrane da bih štedeo bateriju, gnex sam držao na min 25% i content adaptive brightness off (da imate predstavu) a n5 spuštam na 15% da bih dobio takav prikaz :)

okačiću bateriju u n5 temi kad budem završio ciklus, malopre sam ga kačio bukvalno na 30 sec na komp i on mi je resetovao statistiku, iznervirao sam se pa sam ga dopunio do 100 pa sad krećem opet :)

Edit: e da još jedna čudna stvar, staklo je ovde nekako klizavije, lepše ide prst po njemu, to sam i na s3 primetio, možda ima veze što su oba tel nova a gnex dosta stariji...

Aplikacije sa kojima je gnex pomalo kuburio ovde rade odlično, chrome, Facebook, Feedly, čak i tt2 :) ok Tt je skoro pa odličan :)

Poslednja izmena:
Nije to zbog toga, nego Gnex nema gorilu, nego neki premaz, a S3 i N5 imaju gorilu, pa lepše klizi.

Barem ja kontam da je zbog toga :)

Moguće, mada ja cenim da se taj oleophobic premaz kod mene potrošio? pošto mi je tel redovno bio mas'an :)

Mala digresija, danas u novinama vidim reklamu za ovaj model - sniženje, samo 38000 :eek: dodaš još malo i N5. Ne znam, oni misle da će neko pojuriti da ga kupi?

Ma i meni je to nestalo, pa šta :-D
Malo više se masti ekran i to je to...

Mala digresija, danas u novinama vidim reklamu za ovaj model - sniženje, samo 38000 :eek: dodaš još malo i N5. Ne znam, oni misle da će neko pojuriti da ga kupi?

Video sam i ja to, kao usteda od 22k. Snizeno sa 60k dinara. Ja poceo da placem kada sam videi :)

Pa dobro s obzirom da jr S2 plus u srednjem paketu u Lelenoru 17 000 nista vise ne moze da me cudi...

Sta li rade s tim uredjajima.. ?? Bila do skoro u VIPu omnia 7 za 52 000

Nikada to nece prodati, a i ako prodaju u nekom suludom slucaju po toj ceni, tom kupcu treba dati nagradu najvece budale na svetu :)

Ma kakvi, to verovatno dobije neki sefov drug, sin, poznanik, tome je vec istekla garancija.

Ma kakvi, to verovatno dobije neki sefov drug, sin, poznanik, tome je vec istekla garancija.

Ma znam, ali to nije 1 telefon, nego 10, 100, 1000... Kakav gubitak.. Mada oni s druge strane sto zarade na ovim koji idu, mogu da pokriju robu koja ne ide i jos im ostane.. :D

To obično onda ide u sklopu nekog korporacijskog ugovora sa nekom firmom... za direktore i "napredne korisnike" :D

Još ova mašina nije za bacanje :D
Screenshot_2013-12-27-21-01-22.png Screenshot_2013-12-27-21-01-30.png Screenshot_2013-12-27-21-01-56.png

Srećna Nova godina da ste živi i zdravi, pa da kupite svi po jedan novi nexus :)

:party:

Ooooo srećna Nova godina svim vlasnicima galaxy nexus-a i da ga što pree zamene za nexus 5 :p :-D

Naravno, nexus je nexus :D

Super, čestitam! :p

kakvo je ovo mrtvilo, šta je sa KitKatom, Cm, Slim...? :)

Vrh Dno