Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne znam, ali mene uzasavaju ovi tasteri na ekranu, jesam se navikao i sve, ali jednostavno mi se ne svidja ta ideja... Nije ni Samsung lud sto fura home + 2 senzor tastera..

pa ima svoje prednosti i mane. tj ima jednu manu a to je što ti oduzima veličinu ekrana, ali pošto su jelte softverski možeš da ih smanjiš da budu par mm samo visoki i onda je stvarno zanemarivo
a prednosti, customizacija, odziv/osetljivost, mesto da uhvatiš tel u landscape modu, nema šta da se pokvari...

Meni su mnogo bolji soft tasteri,narocito kad su transparent:)To fizicko dugme na samsungu ume da rikne kao i ostala dugmad,dok je ovde to nemoguce.

Taj home taster mi je nekako višak. Šta fali da sva tri budu senzori?

Slimu je npr dpi 241 (edit: ili 268, buni me nesto posto na sajtu pise 241 za 720p a za N4 268, nebitno) standardno kad ga instaliras. Verovatno postoji razlog za tacno tu cifru, ko ce ga znati.

Poslednja izmena:
Ja sam ovo video još prošle godine kad nije bilo četvorke...

povećaj taj dpi, vidiš da ti je mnogo sitno pa ne vidiš koga sam citirao :p

Taj 1 dpi se dodavao jer je bio neki bug u layoutu, a sad me ubite ne mogu da se setim gde. To je ispeglano u novim verzijama PA.

povećaj taj dpi, vidiš da ti je mnogo sitno pa ne vidiš koga sam citirao :p

Vidim ja odlično, na sistemskom vidim poslednji red :-D
Sa ovih 241 nikad nisam imao problema, tako da ne menjam ništa :p

***, predikcija :D
Bio sam u pekari pa nisam ni obraćao pažnju :)

Nemoj sad da se vadiš, prošo si ti taj sistematski preko veze :d

Pustite coveka nije do toga, nego video burek pa mu se zacaklile okice.. :D

Nego kako da resavam ovo, ne mogu vise da flesujem.. A ovaj rom je bas fluidan ne menja mi se zbog ovoga, ako vec moze da se resi.. :/

Znaci nece da mi potvrdi ``always`` opciju za launcher, i svaki put kad roknem home on me pita i smara me, a ono sto rekoste da ima u general UI, ta opcija nema ovde.. Jos neka ideja?? :D

A iz samog launchera da odabereš (ako koristiš neki custom)? Možda preko greenify da ostale launcher-e "uspavaš"?

P.S. Slab je vaš burek u poredjenju sa našim niškim ;)

Poslednja izmena:
hahahahaha to je to :D
Nego kako da resavam ovo, ne mogu vise da flesujem.. A ovaj rom je bas fluidan ne menja mi se zbog ovoga, ako vec moze da se resi.. :/
Znaci nece da mi potvrdi ``always`` opciju za launcher, i svaki put kad roknem home on me pita i smara me, a ono sto rekoste da ima u general UI, ta opcija nema ovde.. Jos neka ideja?? :D
Pa ostavi samo jedan launcher, onda nećeš imati šta da potvrđivaš :)

hahahahaha to je to :D

Pa ostavi samo jedan launcher, onda nećeš imati šta da potvrđivaš :)

Pa imam onaj neki default koji je dosao sa ROM-om i Apex.. Jel moze da se obrise onaj sto dolazi uz rom?

@ Marko

Iz Leskovca sam, burek vam je super, samo je onaj u Prokuplju bolji.. ;) mmmmm

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667418
[ROM] XenonHD-4.3.1 RC2 (15.10.13) *Truly Stable, Fast & Buttery Smooth*

Pogledaj poslednjih par strana 5x su pitali to

A možeš i ovo što ti je gibo rekao, koji će ti više od 1 launchera

Sad cu da probam, nisam nikad morao ovo da radim, a to iz launchera koji hocu da podesim default NO GO.. :)

Poslednja izmena:
Presao sam sa fancy 43 bigmem na mpokang v10 pre.... cim je v10 izašla. Bolje se ponasa.

A to što je liku crko tel te ne brine? :D

Verovatno je splet nesrećnih okolnosti ;-)

Svi koje znam da imaju to jedno hardversko dugme na sredini, znaci Sljamsungovci :D kad god im zabode telefon a to se desava cesto :D oni uzmu pa drndaju to dugme da im kao izadje iz svega i vrati ih na pocetni ekran, imali cevape ili ne :p

Nazad
Vrh Dno