Pretpostavljam da je wifi slab zbog ustede baterije, jer ne radi punom snagom. MIslim da preko Trickstera moze da se aktivira full power.
Pretpostavljam da je wifi slab zbog ustede baterije, jer ne radi punom snagom. MIslim da preko Trickstera moze da se aktivira full power.
Poenta mojih predstavljanja crtica je bila u tome da sam tik uz modem, a signal nije max... Ja koristim vec neko vreme revolt i nema bagova nekih sad, zaglupi se s vremena na vreme na kratko i to je to..
Juče sam ubacio Cataclysm, ne pitajte me zašto - malo je falilo da zafrljačim telefon kroz prozor![]()
Juče sam ubacio Cataclysm, ne pitajte me zašto - malo je falilo da zafrljačim telefon kroz prozor![]()
Ne može da bude gori od pa.![]()
Inače, ja sam se zadržao na cataclysm, evo već par nedelja.
I kako radi, kako ram?
Sta mislite, da li ce i Galaxy Nexus dobiti zvanican kitkat 4.4 update ili ne?
Sta mislite, da li ce i Galaxy Nexus dobiti zvanican kitkat 4.4 update ili ne?
Ajde sad imam vremena da kucamZasto?![]()
Ma ima da dobije i 5.0, mobilni ću promeniti tek u avgustu :dSta mislite, da li ce i Galaxy Nexus dobiti zvanican kitkat 4.4 update ili ne?
Cekajte, kako bese, npr ako je predstavljanje u petak, kad onda bude dostupan update za preuzimanje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari