Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pretpostavljam da je wifi slab zbog ustede baterije, jer ne radi punom snagom. MIslim da preko Trickstera moze da se aktivira full power.

Kako Wifi slab? Pa koliko ste daleko od routera? Koliko zidova i frižidera između? :D
Inače, ja u stanu imam 2 crte hspa, nikad više od 3.

Pretpostavljam da je wifi slab zbog ustede baterije, jer ne radi punom snagom. MIslim da preko Trickstera moze da se aktivira full power.

Nemoj.. :D Osim ako nemas torbicu za akumulator kod sebe.. :D

trenutno sam udaljen 3m od SBB-ovog onog rutera, cisco neki bese, i jedino sto zaklanja signal je flasa vode na stolu i imam 3/4 crte wi-fi-a :D

Nije iskljuceno i da je on problem..

Poslednja izmena:

Ta opcija u Tricksteru služi da ne obara brzinu wifija kad ugasiš ekran.

@ostali: signal se meri u decibelima a ne u crticama *** :D

Settings / about / status i tamo piše, sa kojim god telefonom da sam poredio bio je lošiji... Probavao sam poslednja 3 modema i nema primetne razlike, samo u data transferu možda

Sinoć sam se malo zezao sa romovima
- xenonhd - bugovit
- revolt - još više, oba su napucana opcijama
- purity - premalo opcija
- omni - još manje ali ima nekih originalnih stvari

Restorovan cataclysm na kraju :)

Poslednja izmena:
Poenta mojih predstavljanja crtica je bila u tome da sam tik uz modem, a signal nije max... Ja koristim vec neko vreme revolt i nema bagova nekih sad, zaglupi se s vremena na vreme na kratko i to je to..

Ja sam do sada probao Slim, PA i Cataclysm. Najvise su mi se svideli Slim i Cataclysm. PA mi je nekako vise tinejdzerski (bez uvrede :)), jedino sto mi se dopalo je Halo i per app dpi.

Poenta mojih predstavljanja crtica je bila u tome da sam tik uz modem, a signal nije max... Ja koristim vec neko vreme revolt i nema bagova nekih sad, zaglupi se s vremena na vreme na kratko i to je to..

Nisam mislio na tebe nego na gsm signal, wifi je i kod mene takav, pored rutera stoji a 3 crte pokazuje
Ima programa i za očitavanje wifi signala ali nikako da se setim da uporedim sa nekim tel...

Juče sam ubacio Cataclysm, ne pitajte me zašto - malo je falilo da zafrljačim telefon kroz prozor :mad:

Hvala na pitanju, dobro je ;-)

Kad smo vec kod humora moram da podelim jedan mail sa vama... :D ja sam umro sinoc od smeha.. :) naravno ne podrugljivog, nego nisam ocekivao ovako nesto.. :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382962195617.jpg
    uploadfromtaptalk1382962195617.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 103
Simpatično :)

Sta mislite, da li ce i Galaxy Nexus dobiti zvanican kitkat 4.4 update ili ne?

Sto ne bi.. Realno sumnjam da je sistemski toliko zahtevan da je gnex zastareo.. Dok 5.0 vec tesko...

Baš sam prijatno iznenaðen sadržajem maila. Kulturan i pismen dečko, a to je izuzetno retko danas. :)

Verujem da hoće i da će mu to biti poslednji zvanični update.

Negde procitah da im je cilj da ga sprovedu na sto vise aparata te ga prave sto laksim, valjda ce moci da gura i na 512 mb ram-a, nema razloga da ga Gnex ne dobije. Nadam se da ne gresim.

Bilo bi lepo. Živi bili pa videli :)

Ajde sad imam vremena da kucam :)

Juče krenem iz Višnjićeva u NS i u busu se restartuje fon 2 puta, drugi put se upalio posle clear cache i dalvick...
Onda čim sam došao u stan i uzeo mob da se javim kući, ovaj opet ugašen :lupko:
Opet probam cache, neće, malo sačekam, opet neće.

Uradim factory reset, opet neće, probam onda da flešujem PA ponovo, opet neće :mad:

I onda naravno morao je pasti fleš stock roma pa onda Cataclysm, a da bi to uradio morao sam da odem do druga (platim taxi, kupim sok :D), jer ovde ne smem ništa da skidam prekoračio sam net za 7k :(
Ovo je u nekim kratkim crtama situacija od juče...

Ma ima da dobije i 5.0, mobilni ću promeniti tek u avgustu :d

Cekajte, kako bese, npr ako je predstavljanje u petak, kad onda bude dostupan update za preuzimanje ?

Da sam čekao OTA, nikad ne bih video 4.3.

Ma za image pitam, ebes OTA . . :)

Iritira me to sto su ovi neki custom romovi za Gnex losiji nego sto sam mislio, skoro da svaki ima neku falinku.. Koliko se secam S2 je imao odlicne custom romove, ko bi reko da je ovakva situacija sa Google telefonom..

Do 4.2.2 je bilo sve u redu, ne znam zašto je ovako na 4.3...

Nazad
Vrh Dno