Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Hvala jos jednom :)

(malo sam dosadan ;))

Bolje za to da pitaš nego za folije i kućišta :D

Kad si vec spomenuo foliju...
:d

Mnogo je kume, mnogo je ;-)

Zar ne treba mhl adapter za tako nešto?

Naravno

Evo nasao sam ono sto mi treba.. :)

Ovaj rom > http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2221817 <

U sebi ima i TW Launcher, ali samo launcher, bez onih njihovih sarenih ikona.. :) Tako da cu sad da nadjem neke ikone koje su lepe, ako bi neko bio dovoljno dobar da pusti link nekih, bio bi mu jako zahvalan.. :)

Evo i par SS.. :)

Prilozi

• Screenshot_2013-10-11-23-58-06.png
    Screenshot_2013-10-11-23-58-06.png
    73.9 KB · Pregleda: 85
  • Screenshot_2013-10-11-23-58-19.png
    Screenshot_2013-10-11-23-58-19.png
    108.9 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_2013-10-11-23-58-32.png
    Screenshot_2013-10-11-23-58-32.png
    78.4 KB · Pregleda: 86
  • Screenshot_2013-10-11-23-57-40.png
    Screenshot_2013-10-11-23-57-40.png
    782.1 KB · Pregleda: 88
E samo ćeš za koji dan da javiš kakva je baterija :)

Nije dobra baterija na PA...
Kako da ti dam ikonice?
Kaži kakve ti trebaju, pa možda i nađem nešto :D

edit:
Da li ti se sviđaju one od Viktora?

Nije dobra baterija na PA...
Kako da ti dam ikonice?
Kaži kakve ti trebaju, pa možda i nađem nešto :D

edit:
Da li ti se sviđaju one od Viktora?

Ma ne da mi das... :D Nego neki predlog za neke.. Eee da na njega sam zaboravio, sad cu da vidim.. A samo ovo mi nije jasno.. Kako da promenim ikone, ako koristim ovaj TW launcher, posto su najcesce ikone namenske, tj za odredjene launchere.. ??

E to ne znam, čim ubacim rom instaliram nova launcher, ni ne gledam šta može onaj koji dolazi sa romom

Ne moze.. :D Nema veze svidjaju mi se bas bas ove Viktorove ikone kako cuce, tako da cu njih da drzim na Apexu, odricem se TW.. :)

Eto ti sad, džaba si se mučio da nađeš i ne koristiš ga sad ;-)
Samo ne zaboravi da javiš za bateriju :)

Iscrnjaciste covjeka, izbrisace ROM prije nego sto ga je stavio :D

Iz kog razloga telefon sam pravi"bug report"?
Danas me dočekao, ne znam šta se desilo...

edit:
Naso sam sta je razlog. Ja :)
Kada se slucajno pritisnu zajedno Vol+ Vol- i power taster, startuje se manuelni bug report. Sad mi je jasno zasto je vibrirao na SlimBean romu...

Poslednja izmena:
Malo sam umoran, pa ne gledam sta pisem...
Evo ovako, kad otkljucavam telefon levom rukom, palac mi je oko volume tastera, kaziprst na power. Desi se...

Ovo je ss stanja rama koji od juce nije diran.. Baterija je standardna, nije primetno losa mada sam juce dolazio kuci i isao negde vise puta pa sam je zbog onog sto neko rece da je losa dopunjivao, ali evo juce je telefon napunjen oko 17h od tad sam izasao iz kuce i vratio se oko 23h bio sam na fb, viberu, i tako to preko 3G neta jos nesto isto trazio po netu, slikao imao par poziva i 10-tak poruka, legao oko 2h od tad telefon nisam cackao bio je prikacen normalno na wi fi i evo sad je na 55%..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381643562955.jpg
    uploadfromtaptalk1381643562955.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 81
Ram ništa posebno, isto kao meni na PA.
Samo jednom kad ne budeš dopunjavao fon okači SS-ove baterije, čisto to da vidimo. :)

Pa dobro, pazi ja nemam nameru da trazim i fleshujem svaki zivi rom sa sekcije u xda da bi uporedjivao koji najmanje jede ram, bitno mi da ovaj za sad (kuc kuc) radi lepo, jedino sto sam izvalio ali nije samo na ovom romu, nego i na par ovih drugih koje sam stavljao je sledeca pojava:

- Stigne mi na fb msg poruka i ja je naravno iskuliram, ona ostaje gore u status baru i kad ga spustim i onako hocu da je sklonim odatle, prevlacenjem, puca fb msg, da li je to do njega ili do roma (sumnjam isto je i na MIUI i na ovom i na jos jednom).. ??

Nemam fejs pa ne mogu da ti odgovorim :-D
Ali npr. na Google + nemam taj problem...

Vrh Dno