gibo taj 1dpi je protiv uroka?![]()
Slimu je npr dpi 241 standardno kad ga instaliras. Verovatno postoji razlog za tacno tu cifru, ko ce ga znati.
povećaj taj dpi, vidiš da ti je mnogo sitno pa ne vidiš koga sam citirao![]()
to je poznat bag. uključi onu opciju use alternate default app picker tako nešto
lepo izgleda veliki ekran al je spora navigacija preko pite ***
Vidim ja odlično, na sistemskom vidim poslednji red :-D
hahahahaha to je toPustite coveka nije do toga, nego video burek pa mu se zacaklile okice..![]()
Pa ostavi samo jedan launcher, onda nećeš imati šta da potvrđivašNego kako da resavam ovo, ne mogu vise da flesujem.. A ovaj rom je bas fluidan ne menja mi se zbog ovoga, ako vec moze da se resi.. :/
Znaci nece da mi potvrdi ``always`` opciju za launcher, i svaki put kad roknem home on me pita i smara me, a ono sto rekoste da ima u general UI, ta opcija nema ovde.. Jos neka ideja??![]()
hahahahaha to je to
Pa ostavi samo jedan launcher, onda nećeš imati šta da potvrđivaš![]()
Pustite coveka nije do toga, nego video burek pa mu se zacaklile okice..![]()
Nego kako da resavam ovo, ne mogu vise da flesujem.. A ovaj rom je bas fluidan ne menja mi se zbog ovoga, ako vec moze da se resi.. :/
Znaci nece da mi potvrdi ``always`` opciju za launcher, i svaki put kad roknem home on me pita i smara me, a ono sto rekoste da ima u general UI, ta opcija nema ovde.. Jos neka ideja??![]()
Normalno da može, titanium i pobriši sve, i ostavi onaj koji hoćešPa imam onaj neki default koji je dosao sa ROM-om i Apex.. Jel moze da se obrise onaj sto dolazi uz rom?
To fizicko dugme na samsungu ume da rikne kao i ostala dugmad,dok je ovde to nemoguce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari