Pa drugacija je politika. Kupio sam Gnex i posle 2 godine nema vise update-a, sad kupim N5 i opet cu imati update, pa cak i duze nego da sam kupio iPhone, a isto me cenovno izadje. Meni je ovo bolje. Em je noviji uredjaj, em hw je bolji. Kud ces bolje.
Tih 18 meseci je glupost teška. Ako tako nastave znači da n4 ima još 6 meseci podrške, quad i 2gb rama? Ha-ha
Jedino se ne bih složio za hw u Nexusu, uvek im je vrhunski do najbolji u tom trenutku.
Inače nisam optimista po pitanju nezvanične podrške sad. Kad su onako jadni romovi bili dok si imao sve official, kako li će sad biti ne smem ni da zamislim...
Zato što su đubrad. Apple podržava tri generacije unazad, a oni samo prethodnu. Dobar primer daju OEM-ima.
[B]Galaxy Nexus & Android 4.4 (KitKat) FAQs[/B]
[B]Is Google releasing Android 4.4 as a system update for Galaxy Nexus?[/B]
[LIST]
[*]No, Galaxy Nexus phones won’t be receiving the update for Android 4.4 (KitKat).
[*]
[/LIST]
[B]Why isn’t Galaxy Nexus receiving the update to Android 4.4?[/B]
[LIST]
[*]Galaxy Nexus, which first launched two years ago, falls outside of the 18-month update window when Google and others traditionally update devices.
[/LIST]
Zato što su đubrad. Apple podržava tri generacije unazad, a oni samo prethodnu. Dobar primer daju OEM-ima.
Znaci bolje je ovo sto google radi, posle 18 meseci?
Inace kada se iskljuce te glupe animacije iOS7 radi sasvim pristojno na iP4 (telefon iz 2010 god)
Naravno da je ovo bezobrazluk sto je Gugl uradio pogotovo sto su objavili da ce moci 4.4 na 512mb.
To sto je iP4 iz 2010 ne znaci puno jer je kod Epl izbacivanje novih modela znatno sporije.
Poenta je da svi namerno ogranicavaju starije telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari