Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Upravo sam se upisao :D

edit
a ovog Đilkoša cccc :p

Poslednja izmena:
Pa drugacija je politika. Kupio sam Gnex i posle 2 godine nema vise update-a, sad kupim N5 i opet cu imati update, pa cak i duze nego da sam kupio iPhone, a isto me cenovno izadje. Meni je ovo bolje. Em je noviji uredjaj, em hw je bolji. Kud ces bolje.

Hw na novom Nexusu nikada ne moze da se poredi sa hw na novom iPhone, i sta da ocekuju oni koju kupuju android telefon koji nije nexus (i koji kosta kao i iPhone i koji nemaju tu cenovnu amortizaciju), kada google jasno kaze da android telefon posle 18 meseci ostaje bez podrske?
Takodje iPhone mnogo sporije gubi cenu i kada ga polovnog prodajes, manje gubis..

Malo je smesno to sto galame na sve strane kako rade optimizaciju androida za starije uredjaje, a posle 18 meseci ukinu skroz podrsku.

Poslednja izmena:
Tih 18 meseci je glupost teška. Ako tako nastave znači da n4 ima još 6 meseci podrške, quad i 2gb rama? Ha-ha

Jedino se ne bih složio za hw u Nexusu, uvek im je vrhunski do najbolji u tom trenutku.

Inače nisam optimista po pitanju nezvanične podrške sad. Kad su onako jadni romovi bili dok si imao sve official, kako li će sad biti ne smem ni da zamislim...

Tih 18 meseci je glupost teška. Ako tako nastave znači da n4 ima još 6 meseci podrške, quad i 2gb rama? Ha-ha

Jedino se ne bih složio za hw u Nexusu, uvek im je vrhunski do najbolji u tom trenutku.

Inače nisam optimista po pitanju nezvanične podrške sad. Kad su onako jadni romovi bili dok si imao sve official, kako li će sad biti ne smem ni da zamislim...

Bas to.. Debelo sam se razocarao u developere koji su radili na Gnex-u.. Da nijedan rom nema, ma ne postoji, za koji mozes da kazes da radi, super...

Izgleda da je za njih optimizacija to kad bacis/prodas stari telefon i kupis novi, skuplji.

Malo sam razgledao po xda forumu, cataclysm kraj (jos jedan nightly sa par fix-eva i to je to), SlimBean "We'll keep supporting the Gnex for a bit more" & PA isto.
:(

Poslednja izmena:
Ne znam zasto su reklamirali 4.4 da lagano radi sa 512mb rama kada su sada rekli da nece updejtovati galaxy nexus ? Koji su samar udarili sami sebi.. Mada ja i dalje verujem da ce gn dobiti oficijalni 4.4

Zato što su đubrad. Apple podržava tri generacije unazad, a oni samo prethodnu. Dobar primer daju OEM-ima.

Zato što su đubrad. Apple podržava tri generacije unazad, a oni samo prethodnu. Dobar primer daju OEM-ima.

Da su hteli da se potrude mogli su, ali i istina je da su Texas instruments prestali da prave čipove, pa nemaju ko da im pravi binaries.

Ako ćemo iskreno, da je ovo stvarno OS za uredjaje sa 512MB RAMa, google je onda trebao da izbaci update i za Nexus S. Ovako, hoćete OS optimizovan za starije uredjaje? Kupite nov uredjaj sa 2GB RAM :d

https://support.google.com/nexus/answer/3468085

Kod:
[B]Galaxy Nexus & Android 4.4 (KitKat) FAQs[/B]

[B]Is Google releasing Android 4.4 as a system update for Galaxy Nexus?[/B]

[LIST]
[*]No, Galaxy Nexus phones won’t be receiving the update for Android 4.4 (KitKat).
[*]
[/LIST]

[B]Why isn’t Galaxy Nexus receiving the update to Android 4.4?[/B]

[LIST]
[*]Galaxy Nexus, which first launched two years ago, falls outside of the 18-month update window when Google and others traditionally update devices.
[/LIST]

Galaxy S1, Desire, znaci i oni su sposobni za 4.4 :d

S1 bez problema gura 4.3
Videcu kako ce izgledati 4.4 pa mozda izadje za S2 neki custom,posto imam i njega

Mislim na official podrsku.

Offical support is now offically over :d

Samsung GTi9250 - Galaxy Nexus

Znaci bolje je ovo sto google radi, posle 18 meseci?
Inace kada se iskljuce te glupe animacije iOS7 radi sasvim pristojno na iP4 (telefon iz 2010 god)

Poslednja izmena:
Znaci bolje je ovo sto google radi, posle 18 meseci?
Inace kada se iskljuce te glupe animacije iOS7 radi sasvim pristojno na iP4 (telefon iz 2010 god)

Naravno da je ovo bezobrazluk sto je Gugl uradio pogotovo sto su objavili da ce moci 4.4 na 512mb.

To sto je iP4 iz 2010 ne znaci puno jer je kod Epl izbacivanje novih modela znatno sporije.

Poenta je da svi namerno ogranicavaju starije telefone.

Poslednja izmena:
Pa naravno da ce da ogranice starije telefone, bitan je profit :wave:

Jok ja :)
A ti?

ma nisam, mrzi me kad ga neću ostavljati duže od par minuta jer je neupotrebljiv sa ovim što ne radi... ali za 24h, dobar start :)

Vidim da i Slim radi na novoj alfa verziji ali ona nije jos uvek dostupna.

Nemoj oni molim te, njima se i final zvanično podržan raspada :D

Kako smes nesto da kazes za Slim? Pa to je tim od 20 ljudi koji najbolje rade svoj posao! Znas ti sta je 20 ljudi?!

najbolji su mi oni mučenici na XDA što ne znaju preterano ali vide da nešto nije kako treba, pa ih pitaju na foru "zašto mi se na ovom romu aplikacije stopiraju kad ih minimizujem?" :D jer se sa 17 MB koliko ostane slobodno na njihovom romu sve čisti iz keša čim upališ neku novu app, multitasking kao na 3310 :)

Ova alfa verzija napreduje kao luda. Resili za pola dana WiFi, kameru i root. :eek::thumbup:

Naravno da je ovo bezobrazluk sto je Gugl uradio pogotovo sto su objavili da ce moci 4.4 na 512mb.

To sto je iP4 iz 2010 ne znaci puno jer je kod Epl izbacivanje novih modela znatno sporije.

Poenta je da svi namerno ogranicavaju starije telefone.

Apple godina protiče sporije od Google godine?

Nazad
Vrh Dno