Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Zbog tog laga sa kamerom prekinuo sam skidanje programa koje je on automatski vracao jer sam ih ranije imao instalirane, i sada ne mogu da nadjem nacin kako da nastavim sa instalacijom programa koje sam imao na google backup-u?

Koliko znam - nikako. :) Ja sad vraćam preko Titaniuma.

Kako si rutovao?
(ja ko pokvarena ploča) :d

I da, jel neko instalirao ono Google play games?
Ja sad skidam, da ima 1.96MB ali je to ogromna cifra za telenor neograničeni net :p

^Nemoj zezati :p

Znači ništa od onoga što sam se ponadao što je @Gizmoid rekao juče :) baš sam mislio da se to konačno sredilo, da se ne oseti dok se instalira nešto i radi u pozadini...

Mislim da je on mislio :D da tel napunjen aplikacijama radi isto kao i svež posle wipea

Nenene taj, to je port, imaš official na linku koji je okačio fkloznica (posle tog mog posta)

Koliko znam - nikako. :) Ja sad vraćam preko Titaniuma.
Vratio sam rucno ono sto je ostalo.
Inace za sada telefon radi dobro i brze nego na 4.2.2., recimo kada kliknem u GoogleNow da trazim nesto, odmah iskace tastatura, a pre sam ga izbegavao jer me nervirao lag dok se pokrene.

^ Da, na taj sam post i mislio, samo sam pogresno procitao ime. Da li mora fon bite rutovan da bi se instalirao 4.3?

Moj Nexus je jakju maguro, ako sam dobro protumacio ASI aplikaciju.

edarepu6.jpg

@marinko
Nije, yakjuxw je tvoj.
Skini original rom i ubaci ga preko toolkit-a.
Samo ćeš morati da otključaš bootloader.

Poslednja izmena:
^ Da, znam da je taj, samo sam mu skratio ime :)
Skinuo sam vec 4.3 (280.75 MB). Kako se otkljucava bl.?

Stigao 4.3 i svi srecni ko mala deca :D

Zamislite koja će fešta biti kada ipak uskoro stigne - petica, KLP? :D

Revolucija! (Ako je GNex dobije fabrički.)

Da pohvalim google za momentalni android updejt na galaxy nexusu :) ako se ne varam, klp bi trebao da padne na dvogodisnjicu ovog uredjaja ? Nadam se da ce da ispostuju pune 2god podrske i da ce izbaciti i android 5.0 za ovaj mob

Ako flešnem taj deodexed, onda ću morati da tražim i deodexed custom romove?
Ili ću moći da ubacim bilo koji?
Naravno kada izađu :D

E sunac mu... instalirao ovaj stock obrisao mi je sve podatke :( i muziku i sve... nisam skotnao da mu ovaj wipe iz toolkitia znaci BAS wipe, ne kao iz CWM/TWRP...
Nervira me sto kad radi onaj auto restore sa google play ne mogu da mu kazem sta da preskoci, pa mi je sad poskidao neke gluposti preko 3g i tako... opet zgodno mi je da mi sam namesti accounte i to

Eh, nisam imao nerootovan telefon sa stockom bas dugo, sve se gubim :)

EDIT: sad sam skontao da mi je i fotke silne obrisao koje bas nisam backupovao... mozda su neke zavrsile na dropboxu (drzim fige)...

uglavnom, necu vise nikad factory image da stavljam

Poslednja izmena:
Ako flešnem taj deodexed, onda ću morati da tražim i deodexed custom romove?
Ili ću moći da ubacim bilo koji?
Naravno kada izađu :D

Ma jok svaki rom je za sebe. A i svi custom romovi su deodexed ionako, i do sad si ih imao :)
Uđi u system/app, ako imaš samo apk to je deodexovan, ako imaš .apk i .odex onda nije.

Ha, vidiš nisam ni razmišljao o tome :D
Jeste ovaj moj je deodexed.
Utripovao sam da imam odexed , ne znam zašto. :p
Onda ubacujem danas taj i ćao ;)

Nervira me sto kad radi onaj auto restore sa google play ne mogu da mu kazem sta da preskoci, pa mi je sad poskidao neke gluposti preko 3g i tako...
Samo si trebao da otvoris PlayStore i pogledas spisak sta ima da skida, pa obrises ono sto ti ne treba.
Sto se brisanja tice, ja uvek uradim taj wipe jer volim da sve bude cisto i da mi radi pozudano i zato koristim samo stock rom.

Inace BT izgleda da su najzad sredili, jutros sam ga koristio oko sat vremena u autu i nije uopste pukla veza.
Samo da znate da je dial pad auto-complete po difoltu iskljucen. Ja sam se sve cudio zasto ne radi dok nisam otvorio podesavanja :)

Poslednja izmena:
Jao ne radi restore aplikacija preko rom toolboxa, zapaliću ga :D

Da li se otkljucavanje BootLoader-a radi pre ili posle flesovanja 4.3 Rom-a?

Pre.

yakju i takju su dobili ota, jedino ako čekaš yakjuuux nikad nećeš dobiti :)

Zasto mi iz GNT-a ne daje opciju download-a 4.3 verzije? Da li je to zato sto na telefonu imam 4.2.1? Da li moram prvo staviti 4.2.2 pa onda tek 4.3? Inace bootloader mi je otkljucan (proverio u FBM-u, pise crvenim sllovima LOCK STATE - UNLOCKED).

Prilozi

• GNT.jpg
    GNT.jpg
    277 KB · Pregleda: 84
Nazad
Vrh Dno