Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ma neću da se vraćam na 4.1.x pa makar ga razbio na 4.2.2 :D

Ja imam mts internet tako da ne mogu ništa da skidam, a u kompu imam Slim pa ću njega ubaciti...
Najbolje je radio na PA, ne znam šta mi bi da menjam... :d
Ne volim da flešujem kad ima malo baterije... jer mi se jednom desilo ovo Screenshot_2013-02-25-19-12-24.png (flash-ovao AOKP)
Srećom sam bio u Zrenjaninu pa skinuo drugi rom :p

За сада slim ради добро :-D
Само ми једва препозна пуњач... Чиме да очитим USB?

Vazuhom pod pritiskom??
Meni 10.1.2 radi isto kao i .0 i .1. :D

kakav purity kakvi slimovi, to je samo šminka koja ***** ne radi

Sramota je da za Slim Bean ROM kažeš da je našminkan. Šou!
Pa samo cu da ti kažem da recimo bilo koji rom da staviš, budi siguran da je barem 30% koda od Slim-a ;-)

Btw iza purity je jedan čovek, iza slim je tim od dvadesetak ljudi.

Poslednja izmena:
20 ljudi a i dalje random restarti kod deinstalacija?
tapatalk puca kad pustim youtube video (legalna poslednja verzija koja radi na svim drugim romovima)
ram spada u dvocifreno u istom setupu na kom se CM 10.1 drži na 120-130 posle 2-3 dana uptime
kamera koja baguje kad uključim onaj trueview, prikazuje spljeskane ljude a hoće i da FC
ima dosta interesantnih fora ali od svega što sam probao, jedino sam sa njim imao problema, i to već u prvom danu.

mada kad sam pisao te romove nisam mislio na sam rom, nego na verziju androida. ni taj cm 10.1.x iako radi bolje od ostalih, ne radi dobro kao 10.0
otprilike OVO mislim, samo nisam toliko rečit bio :)

Ови на N4 добили 4.3 :D
Има ли новости код нас?

otprilike OVO mislim, samo nisam toliko rečit bio :)

Pa tako je bilo i sa Nexus S-om... Isto... Kao da su shebali namerno da bi presao na Gnex, a sad shebali Gnex da bi presao na N4, pa ce isto tako da shebu N4 kad bude izasai KLP, pa ces prelaziti na N5.

Da li moze neko na PM da mi posalje iGO bio bih mu zahvalan? :D I ako neko ima grcke mape, treba mi za put. :D

Овај телефон наставља да ме мучи!

Јуче убацим франко кернел и телефон се упали и тако буде 5 секунди и онда се рестартује...
Пробам clear cache-исто
Пробам поново да флешнем кернел, опет неће. :-(
Пробам clear dalvick cache ништа...

Већ је било прошло 12 сати и одем да спавам и оставим га тако ретардираног и јутрос када сам устао урадим factory reset и проради...

Буде ли ме овако зезао мораћу да сe вратим на stock...

Ja sam se i vratio na stock pre mesec dana jer je odjednom poceo da mi luduje mob. Resetovao se, FC mnogo, probao sam da menjam kernele, gomilu romova, rasbean bio zadnji, a odradio par factory reseta i na kraju vratio stock i evo jos uvek radi kako treba :)

Jel može screenshot ekrana settings/apps/running? I koliki ti je uptime u trenutku slikanja (napiši mi samo)

Iz nekog razloga nece da mi odradi screenshot, i s kombinacijom dugmica i sa dve aplikacije koje sam probao uradi screenshot ali je crne boje, menjao sam podesavanja ali uvek isto... Aj probacu jos nesto pa cim uspem postavicu fotke

I kažeš radi dobro... :)
Nema veze, možeš i da napišeš koliko imaš used a koliko free rama, ona traka u dnu tog ekrana...

Pozdrav svima. Evo vama novajlije na forumima. Imam nexus 4, ali ova tema mi je jednako interesantna.

Pa tako je bilo i sa Nexus S-om... Isto... Kao da su shebali namerno da bi presao na Gnex, a sad shebali Gnex da bi presao na N4, pa ce isto tako da shebu N4 kad bude izasai KLP, pa ces prelaziti na N5.

Cuo sam za tu pricu da je Gnex namerno obogaljen sa tim update-om na 4.2.2. Zanima me koliko u tome ima istine i koliko su ozbiljni ti lagovi i problemi koje imate (ako ih uopste imate). Da li imate probleme na stock ROM-u ili sa custom?

Pitam vas jer ne bih voleo da me google izradi sa update-om na 5.0 kada izadje peti nexus, tj. da ga namerno osakate kako vi kazete.

Sta znam. Gnex ima solidan HW, ali opet slabiji od recimo GS2. Nepojmiljivo mi je da vam slobodan ram spadne na dvocifrenu brojku, kada se meni to jako retko desavalo sa Zte Skate-om koji ima 512mb RAM-a, i to nekim portovanim JB ROM-ovima.

Ako uspe da osakate telefon sa quad proc. i 2 gb RAM-a, opako cu se razocarati u google. S druge strane, 4.3 donosi bolju optimizaciju softvera, a 5.0 uz to i novi UI. Bas me zanima kako ce vam se telefoni ponasati na 4.3.

Sto se mog nexus 4 tice, radi savrseno za sada, sto se i ocekuje od top modela.

Pozdrav i sve najbolje.

Evo sad sam pogledao, zauzeto je 495, a slobodno 205, up time je 57:45:40

Ja za ovih mesec dana na stock 4.2.2 stvarno nisam imao nikakvih problema niti sam primetio neke lagove i gluposti. Iskreno najbolje mi je radio u kombinaciji Rasbean+trinity ali je odjednom odlepio, pa sam menjao i kernele i par romova kao sto sam napisao ali nista nije pomoglo.
Sad za sad ne diram mada ne mogu da izdrzim da ne fleshnem opet neki drugi rom :D

super je to... moraću onda i ja da probam, samo da nađem neki mod za navbar

Hm hm :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374433860752.jpg
    uploadfromtaptalk1374433860752.jpg
    15.1 KB · Pregleda: 144
Kako? :-D

Nije moje :)
Kažu sa nekog ruskog foruma

Једино тако, на xda нисам нашао ништа...

Nisi se smirio dok nisi iskopao link, a? ;-) Znaci poceli su, sada ce nastati poplava 4.3 ROM-ova. :-D

Lepo, lepo ali ipak čekam da izađe zvanično. :D

nisam kopao, naleteo, mislim da nema veze sa onim prvim screenshotom (radio version)

Nazad
Vrh Dno