Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Sta je sa RAM-om??!! :D

Kako mi ide na živce purity koji računa wifi protok u 3g. Grrr

Meni lepo odvaja... 40mb data, giga i kusur wifi za 6 dana...

^Utisci... :)

Nisam ga mnogo arčio danas, ali utisci su vrlo pozitivni.
200+ mb rama slobodno. Iste aplikacije instalirane + outlook i još koja rezidentna.

Slim 7 zvanično izašao..
Ja sam bio ostao na 6.2 jer mi je odlično radio, a od tada do stable 7 vidim ogroman changelog .. Moram da flesnem danas ako stignem.

Meni taj očajno radi... Lag na home dugme sekund i više. 10.0 leti, drugi telefon. Rama 150-200mb. Još da vidim kakva će biti baterija i kako da smanjim navbar...

Ja sam super zadovoljan za sada.
Sve radi brzo. Baterija odlična (za mene), 2h i 50 min ekrana sa 7h rada. Ostalo još 30% baterije.

znači biće 3h ekrana i 8h rada do kraja :)

Ekstra rezultat. Ja sam na kraju izgurao 11h rada i 3 ipo ekrana.
Što se tiče nav bara, ja nedeljno menjam ikonice dugmića, pa mi uvek novo. Ali da, smanjio bih bar za jedno 6 - 10 px.
Za sada sam vrlo zadovoljan romom.

Za cm 10.1 imaš modove za promenu visine, ako hoćeš mogu da ti dam linkove. Za 10.0 nisam našao... Svi ih update-ovali na nove verzije.

Може мени линк, планирам и ја да пређем на СМ :D

^Хвала, али није требало.
Ја сам тражио линк за мод који је Војкан поставио :D
Али ето, сад нећу морати да тражим ово кад будем прелазио на СМ;-)

cm 10 :)
Screenshot_2013-07-10-06-44-06.png Screenshot_2013-07-10-06-44-12.png Screenshot_2013-07-10-06-44-20.png

probao sam i ovaj novi 10.1.1 i radi dobro ali ipak lošije nego 10.0. U svakom slučaju bolje od one purity + franco kombinacije, na cm sa njihovim kernelom ram mi nikada nije spadao u dvocifrene MB, uglavnom se vrteo tu oko 130-150 MB... kažu da imaju neki fix za taj memory leak.
ovo bi moglo da bude neko polurešenje za ram: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2145133
ja sam ga flešovao i radi ali sam u međuvremenu video da mi je lik napravio 30dpi navbar mod za cm10 pa sam vratio backup :D tako da ne znam koliko pomaže. ljudi kažu da da.

E ljudi, ima li neko link za inverted gapps za cyanogenmod 10.1?

Nabacis HUE temu (sa xda) i ne treba ti inverted gapps :)

Sve je inverted, brdo aplikacije, bas je lik dobro odradio. Mozes i da biras razne boje.

Aj bas cu da pogledam kako to izgleda :d

Kako ovaj telefon ume da bude lud, pa to je jezivo, došlo mi je da ga... :crash:
Jedva sam ubacio ovaj CM.
Tri puta je trebalo da bi uspeo.

Prvo sve bude u redu, ali nema softverskih dugmića, samo crna linija :lupko:
Ajde ja opet full wipe ovo-ono, opet nema dugmića...

Onda poludim i uradim format svega što postoji i ne uradim backup hvala Bogu, sreća pa sam imao neki od maja (ni ne sećam se kada sam to ubacio u komp :D)
I dobro je ima dugmića :d
Ubacio sam i onu HUE temu što mi je Đilkoš preporučio i za sad lepo radi poslednja CM 10.1.2 STABILE verzija :happy:
I naravno 30dpi MOD za dugmiće ;)
SS ću postaviti u Mobilnom mod-u :p

ma više rama jede taj 10.1.x od 10.0, videćeš za koji dan. bolji je po tom pitanju od ostalih romova tipa purity ili slim bean ali generalno smara
možda da probaš ako te ne mrzi onaj turbo mod koji sam okačio, taj swap stvarno radi, imao sam po 250-300MB free ram stalno :zgran: ali je radilo očajno sporo, iako sam ga stavio na cache particiju za koju kaže da je najbrža... opet u temi na xda su zadovoljni, tako da je možda do mene nešto

Poslednja izmena:
ma više rama jede taj 10.1.x od 10.0, videćeš za koji dan. bolji je po tom pitanju od ostalih romova tipa purity ili slim bean ali generalno smara
možda da probaš ako te ne mrzi onaj turbo mod koji sam okačio, taj swap stvarno radi, imao sam po 250-300MB free ram stalno :zgran: ali je radilo očajno sporo, iako sam ga stavio na cache particiju za koju kaže da je najbrža... opet u temi na xda su zadovoljni, tako da je možda do mene nešto

Ma neka troši ima rama dovoljno :D
Šalim se, neću ja dugo voziti CM, stavio sam samo malo da se prisetim kakav je.
U avgustu pre nego što pođem na more verovatno ću ubaciti PA, da mi tamo sve lepo radi. :d

Mrzi me da stavljam taj turbo, ostaviću ovako da radi, jedino ako baš bude usporio...

NE INSTALIRAJTE CM 10.1.2 STABILE !!!!!!!!!!!!!!! :alo:

Pre pola sata telefon javi da je prazna baterija (4%), i stavim ga na punjač, kad ono neće da se puni...
Malo mrdam kabl-neće, probam drugi punjač-opet neće...
Izvadim bateriju... on neće da se upali zabo na google logo-u! :lupko:
Sreća oće da uđe u recovery, uradim clear cache opet neće da se upali, onda uradim i dalvick cache i factory reset ono opet neće da se upali, ponovo uradim factory reset i onda flash ovog šugavog CM-a (nemam ništa drugo u telefonu) i upali se... :d

Prvi put stavim stabile verziju nekog rom-a i ovo mi napravi :( ...
Sine, sad čim se napuni preko 50% vraćam purity i onda jedan dan idem negde da skinem paranoid jer ako se ovo ponovo desi razbiću telefon :smash:

E svaki dan nešto kukam, haos :p

Teško da je do cma... Taj .1 i .2 su samo security fixevi za 10.1, koji je naravno ispravan.
Meni je tako zabadao rasbeanjelly, čist install i ne prolazi boot animaciju, probao 2x, pripisao gremlinima i teram dalje :)

Stavi 10.0 rekoh ti, kakav purity kakvi slimovi, to je samo šminka koja ***** ne radi, sa ovim imaš nexus koliko je to moguće :)

Inače ja flešujem i na 5%, zabodem punjač i vozi :D može i bez baterije tako :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno