Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

ma ja nemam ni živaca ni vremena da se mlatim sa flešovanjima isprobavanjima bagovima... lepo radi ovakav kakav je :)

Navika sa starog telefona... Logika mi je da kad već nosim ciglu, bar da imam full ekrančinu... :)

Uzeo ponovo da probam stable trinity. Kako je loše radio telefon! Čak je zvuk u Spotify i pocketcasts znao da zasecka.
Malopre stavim Franco nightly, radi sjajno.

Znaci, promena stanja kod Gnexa - ja dok bejah na njemu (4.1.2) mnogo je bio bolji Trinity od Francovog kernela.

Данас после тренинга, када сам се већ био пресвукао падне ми на памет да још једном поновим вежбу на вратилу...

Вратило на висини од 190сm, а мобилни у џепу и наравно када сам се окретао испадне и наравно падне поред струњаче... Мислио сам да ће се распасти, али срећом само мало је напукла маска у доњем десном делу. :-(

Да, и још је овај "слим" тако почео да багује тако да чим прође пријемни мораћу да убацим неки други ром...

Bolje maska nego display.. Sreća u nesreći.
Maske ima da se nađu po netu ne tako skupe, i sam mozes da zameniš, a ekran znas već.

Ма нећу ни мењати маску, баш ме брига није јако поломљена па нека траје колико траје :p

Припремам се за диф па тренирам све :)
То је било на гимнастици, има вратило и партер.
Иначе сам каратиста :р

Нажалост ја идем у Нови Сад... :(

Moze mala pomoc,pojeo mi 1.5gb memorije a me mogu da vidim gde je,radio backup preko galaxy nexus toolkita I negde ga stavio kako da izbrisem ova dva backup a kada ih ne vidim?

Хе није ми жао што идем у НС него што ми lates неће бити професор.
И хвала :р

Ех, па не би било лоше да имам малу протекцију, али добро... Ваљда ће све бити како треба.:d
Ето да завршимо off.

Znaci, promena stanja kod Gnexa - ja dok bejah na njemu (4.1.2) mnogo je bio bolji Trinity od Francovog kernela.

Pa šta znam. Nije meni sad nešto preterano bitno trajanje baterije (brdo aplikacija, pa ni ne izvučem 3h, a i nosim ext bateriju često), ali je baš štucao u radu (hrom, sliding messaging, swiftkey, dialer!)

Da, shvatam, to na Nexusu ne zelis.

A to s baterijama... Pa svaka cast sto izdrzavas to. Meni je svako otvaranje telefona kao kazna.

bilo nesto slicno by sony sad oko 20e u italiji, ali samo 2000mAh, pa sam skontao da mi nije neki dobitak...

Ma daj, uvek možeš da smanjiš veličinu, a mogućnosti kastomizacije su neograničene. Koji hoćeš taster, kakav hoćeš, boju, i još se okrenu za 90 stepeni kada okreneš telefon, i još se sklone kada imaš nešto za full screen.

Videh ovaj post u drugoj temi ali da ne offtopičim tamo... Može li ovo da se čačka na stock romu ili mora neki custom rom sa opcijama za podešavanje sw dugmića?

Mora custom. Recimo, CM ima opciju menjanja rasporeda i odabira dugmica, ali ne i sirine samog bara, ali to resavaju modovi, kao i u Paranoidu, SlimBeanu...

Tnx. A jesi li našao rešenje (dok si imao tel), ili bilo ko drugi naravno, za ono neproporcionalno trošenje baterije? 30% ovde dođe kao 10% na normalnom telefonu :)

Tako je to na gnex:)
To me je bas zivciralo. . .

Ko sto Chobby kaze, tako je na Gnexu, nisam bio nasao lek za to... I mene je ubijalo. :D

Je l' se popravila situacija sa 4.2.2 romovima ili i dalje napuni memoriju pa mora da se resetuje fon da bi radio normalno?

Smorio me malo ovaj stock 4.1.2 :)

Nema tu popravke :D

Vrh Dno