Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Kako sada stoji stanje sa purity i dirty flash?
Pre par meseci kada sam radio, pobrisao je sve gapps, pa moradoh nakrnadno da flashujem.

Neki drugi romovi to nisu radili, iako ni oni nisu imali gapps integrisane.

Dirty flash radi ako dizes verziju. Ako dolazis sa drugog ROM-a, full wipe is recommended. Tako je kod vecine. Mada je cista instalacija uvek najbolja.

Da, da. Sve ja to znam, nego sam se bio smorio kada sam updateovao purity prošli put.

Koliko mi je poludeo telefon. Tužno.
Već 2. put u 2 dana mi otkazuje notification bar. Ne mogu da otvorim uopšte notifikacije, ne reaguje uopšte na swipe na dole. Samo restart pomaže.

Takođe mi je poremetio sat. Prikazuje mi vreme jedan sat unapred, a ispod pokazuje pravo vreme i piše home. Stavio bi sliku, ali tapatalk mi ne dopušta jer nisam ulogovan.

Који ром имаш?

Stock 4.2.2. Restart ne pomaže oko sata, kao dalje prikazuje pogrešno.

Не знам како је то могуће...
Па пробај да убациш неки други- СМ, РА, било шта...

Ne mogu. Koristim pozajmljen komp već mesec dana i na njemu nemam ništa od drajvera za telefon i tih zezancija. A vremena nemam da se zezam sa tim sada.

Није ни рутован телефон?

Па скини goomanager и преко њега неки ром, не треба ти комп за то.

Koliko sam senilan, zaboravio sam da imam i twrp instaliran :)
Očistio sam keš i dalvik da vidim da li će malo bolje da radi. Sat je i dalje pogrešan.

Ukljuci - iskljuci sat?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1371727004971.jpg
    uploadfromtaptalk1371727004971.jpg
    73.9 KB · Pregleda: 157
Isključi ovo da ti sa interneta vuče bilo šta oko vremena i podesi sam beograd zonu +2

Zapravo, treba zona GMT + 1 sa uključenim daylight savings time. Inače će na zimu opet da mu bude pogrešan.

Ja sam pročitao kako piše u telefonu :)

uploadfromtaptalk1371751491995.jpg
uploadfromtaptalk1371751513588.jpg

Drugari, samo da vas pozdravim. Rastao sam se juce od svog dragog Nexusa i presao na Galaxy Note II. :D Ostalo mi je nesto opreme od njega pa ako je neko zainteresovan neka me kontaktira na PM. Zelim vam puno dobrih ROM-ova i jos boljih kernela...Cheers! :beer:

Da li postoji opcija da se telefon vrati na fabricko stanje, ali da se ne obrisu slike itd? Sad sam uradio factory reset i konj nisam backup-ovao slike i sve mi poobrisao. :wall::wall::wall: Pa me to interesuje za buduce.

@ubabic
Nek` ti je sa srecom, samo da se ne nazaduje. :wave:
btw. samo da znas da je izasla verzija 5.6 donatore. :D

Poslednja izmena:
5.6 ima bug sa slanjem sms ..

Uoceno odmah i u testnoj 5.6.1 ispravljeno (kao i custom lock screen bug). Ako ne zelte cekati zamenite rucno MMS.apk preko root browsera iz verzije 5.5 odavde ili flashuj sa istim odavde.

190-200 evra polovan, nov 290-300 evra nov,...naravno u Bosni.

jel koristi neko LMT na ovom telefonu?

Zasto bi koristio kad svi custom ROM-ovi imaju savrsen pie? :)

a stock rom da se koristi to ni u ludilu jel :D

Ma ko jos koristi stock ROM? :D

Vrh Dno