Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

GiBo2pac - samo da napomenem da sam ubacio zadnju stable verziju (build 6), nisam weekly (6.2). Navodno zeza oko boje MMS.apk-a?
Eh da, flash- nuo sam zadnji Lean kernel 6.8 stable koji je izasao danas. :) Searching bugs....in progress.... :p

Kakav MMS bug U 6.2? Nema apsolutno nikakvih problema oko mms-a niti bilo kakvih poznatih bug-ova na 6.2wkly.

Trebao si 6.2 da fleshujes, jer dovoljno je to sto developeri slima kazu da je 6.2 weekly za GNex najstabilniji slim do sada. ;)

Ja sam na stable 6, nisam ni probao 6.2, samo citam, poneko ima ikonu zelene boje, nece da im menja na plavu, ali koliko vidim nisu odradili wipe kako treba. A kazu da je "jedan od" a ne "najstabilniji".
Peka sam sta cu. ,)
Edit: Cak im je i server brz...koji likovi.
untitled.JPG

Poslednja izmena:
Ne citam sa sajta, vec sa njihovog xda topic-a za Gnex.

Npr, http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42319557&postcount=2777

"IMO this will be the most stable and bugfree build slim ever had (even it is a weekly)."

Edit: Ide i brze od 6mb/s, nego posto brzina je u stalnom porastu, skine za par sec i ne mogu da vidim dokle bi islo max :p

2763914890.png
:p

Poslednja izmena:
Hahahaha....dobro, dobro tvoj je duzi! :d Svejedno, ROM je odlican, upravo ga nadogradjujem na 6.2. :p
btw: untitled2.jpg :p

Poslednja izmena:
Nego bas mi je jedna stvar fascinantna, vecina ROM-ova (Purity koji sam koristio, PA, CM) su od 130MB pa do 160MB a Slim je uspeo sve ovo da nagura u nepunih 90MB? Kako?

Evo da se javim, upravo "namešćen" Slim 6.2 :d
Sad kreću podešavanja ;)

Upravo tako, ja do sada nisam video 'lakši' ROM od Slim-a, i mislim da je najlakši JB ROM. Ranije je bio i laksi od 80mb, sad eto oko 87mb.
Pitanje je odlično, ali nisam pametan. Najbolje da pitas developere na xda, moza ti otkriju tajnu ;)
Sa pravom ga zovu 'Slim' :D

GiBo2pac welcome aboard! :p

Poslednja izmena:
Hvala, hvala :)

Nego bas mi je jedna stvar fascinantna, vecina ROM-ova (Purity koji sam koristio, PA, CM) su od 130MB pa do 160MB a Slim je uspeo sve ovo da nagura u nepunih 90MB? Kako?

Pa skini cm i skini slim, pa ces da vidis sta je izbaceno :) izbaceno je mnogo nepotrebnih stvari tipa na CM-u imas u ROMu (calendar.apk, apollo.apk, cm dodatke, email.apk, exchange.apk, live wallpapers-e) a sve to nemas u Slim-u. Izbaceno je dosta .lib fajlova. Onda face unlock bla bla bla.

Otvorio ROM-ove i Slim ima 53 u /system/app a CM ima 66... Plus u ostalim delovima ROM-a ima izbacenih nepotrebnih stvari ;)

To je ovako na blic sto sam video.

Ali Slimi ima 2 mora dodatnih podesavanja, tako da kako ga olaksase na jednom mestu, moraju ga "udebljati" na drugom. Jedino da ne koriste neka stvari kao zajednicku bazu?

Ta dodatna poboljsanja toliko malo zauzimaju da je to strasno... Nema velikih slika, nema nekog grafickog interfejsa, tako da to bas minimalno zauzima...

Razmisljam se i ja na moj da ubacim Slim, svi su zadovoljni na mojoj sekciji, mada pre 2 dana sam ubacio PAC koji radi za sve pare, a i volim hybrid properties :D

Koriste bazu od nekih 70MB kao i cm, ostalo sve su nebitni dodaci. Barem koliko sam ja video. Mislim telefon ti radi sve isto, a nema dodatke kao AOKP neki ili CM.

Poslednja izmena:
Све је сређено :)
5yte7y7e.jpg

Neću! :d
Baš mi se sviđa ovaj stock :happy:

Jel koristite PGM? Ja ne mogu da živim bez njega. :p

Upravo sam ubacio lean kernel 6.8 stabile.
Ne bih to radio, ali imao sam wake up lag :( treba mu više od sekunde da se probudi kada ga otključavam, sreća sa ovim je sada sve normalno :banana:

Imas valjda free koja ima 'slide to wake' ako se ne varam, a to je inace jedina opcija koja ti i treba :p

Inace u toku noci sa pgm mi potrosi 4-5% batt, bez pgm 2%.

^ Вратио си се на ћирилицу, већ сам се забринуо. Од Слима и Зрењанина - промена. :)

Ћирилица на телефону, латиница на компу ;)

DG2IZTB.png vAlYT1f.png Ycn4AlP.png 2d7IrxY.png

Prvi ciklus na Slim 6.2 + AK SKL.248

(2g, PGM on, Lux Auto Brightness)

* On battery: 2d 11h 38min
* OST: 2h 57min

Pogledajte drain od 03am do 9, -0.1% /h

Poslednja izmena:
sta je lux autobrightness?

Od 4.2.2 koristim stock verziju i moram priznati da mi se telefon sada vuče kao prebijena mačka. Malo sam razočaran u Android.

Ne vuče se bukvalno, ali meni, recimo, 1 gb rama više nije dovoljno. I onda zna da uspori dok osveži launcher. Ili slično za neku drugu aplikaciju.

Nazad
Vrh Dno