Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Verujem, salim se malo. Btw to je samo port, a posto je zvanicno predstavljanje 4.3 sutra, mozemo da ocekujemo lepa vremena pred nama veoma skoro. Citao sam malo komentare za port i jedan me "zagolicao", nema laga nakon instalisanja "paketa" aplikacija. Znaci ponasa se isto kao kada je "go" odmah nakon instalacije? :) . Veoma obecavajuce.

nema laga nakon instalisanja "paketa" aplikacija. Znaci ponasa se isto kao kada je "go" odmah nakon instalacije? :) . Veoma obecavajuce.

Ovo mi se svidja :) iako trenutno nece uticati na mene, ali u narednom telefonu i kako napreduje OS, konacno napredak i iskoriscavanje resursa.

Citao sam malo komentare za port i jedan me "zagolicao", nema laga nakon instalisanja "paketa" aplikacija. Znaci ponasa se isto kao kada je "go" odmah nakon instalacije? :) . Veoma obecavajuce.
To mogu i ja da potvrdim , evo vec skoro nedelju dana sam na 4.3 i exstra radi bez ijednog laga,brzi je i bolje reaguje nego 4.2.2 !

A može li se rutovati 4.3?

ОК, ако је тако за четворку онда је и нама тако. Хвала ;-)

Kad će više taj zvanični 4.3 majku mu? :D
I jel ubacio neko onaj što Vojkan okači link?

Ma nemoj ti tu meni "tudej" hoću link za rom :p
Čim izađe idem u Zrenjanin i oma flešujem :d

E pa ne mogu danas :(
Ali zato sutra... :happy:

Gibo lazovcina. :p

Trebao si otrcati, kao pravi DIFovac, a ne ovako obraz da prljas. :p

Jeste samo 35km do Zrenjanina :p

Maratonci trče 42, a ti zbog nexusa ne možeš 35, pih :)

Nisam maratonac, kratke i srednje staze su moj domen :D

Tc tc tc
y2a3e4uq.jpg

Oho ho, jesi li rutovao mašinu?

Flešnuo sam 4.3, sve je to lepo ali kamera i dalje pravi širu fotku od onoga što se vidi u viewfinder-u... Mada se više ne rotira cela slika kad se okrene telefon. Videću sutra da li su toliko poboljšali bateriju kao što se hvale...

I ja sam ubacio 4.3 ali kamera i dalje ima lag kada rotira bez potrebe dugmice.
Mene zanima baterija i bluetooth da li je sredjen
Screenshot_2013-07-24-22-34-17.png

pa jel kamera rotira ili ne, dogovorite se :)
radio i dalje isti.

rotira, ali kod mene u toku instalira aplikacije sa playstore pa valjda zato ima taj lag, videcu za par minuta kada zavrsi.

Jeste, malo laguje fon kada se skidaju aplikacije, mada mi nije jasno zašto... :)

Nisam, nisam uspeo, zato je i "sleteo". Nije zurba, tek će da bude zanimljivo.

Jao bre, neću da radim ništa ako nema root :d
Ali nadam se da će neki developer zbudžiti nešto do sutra popodne ;)

PS: Izvinjavam se na duplom postovanju :)

Jeste, malo laguje fon kada se skidaju aplikacije, mada mi nije jasno zašto... :)

Laguje i kada ne radi nista u pozadini, sada sam probao. Lag traje dosta krace nego ranije ali i dalje je tu i ne razumem zato nisu odustali od rotacije dugmica.
Dobra stvar je sto su ispravili nacin na koji dolazis do podesavanja za kameru

Poslednja izmena:
Znači ništa od onoga što sam se ponadao što je @Gizmoid rekao juče :) baš sam mislio da se to konačno sredilo, da se ne oseti dok se instalira nešto i radi u pozadini...

Nazad
Vrh Dno