Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nisi jedini.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374788283526.jpg
    uploadfromtaptalk1374788283526.jpg
    24.1 KB · Pregleda: 121
Ne izdrzah da sacekam ota i flesnuh yakju i moram da vam se pozalim da mi signal katastrofa.Znaci kuci sam bio sve vreme u signal mi je pun uvek bio na 4.2.2.
Postoji li varijanta sad da se vratim na stock 4.2.2?
Screenshot_2013-07-25-23-35-58.png

Postoji, preko toolkit-a :p

Kako, sta da izaberem na pocetku kad me pita koji model imam(nemam ponudjen 4.3)?

koja ti je verzija basebanda?
settings/about/baseband version

Stavi 4.2.2 to nije bitno.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ne znam do sad je na 4.2.2 bio dobar signal, bar nisam primetio je los.
Nista videcu do sutra, u svakom slucaju hvala svima na pomoci.

Ima li vesti kada ce proraditi MX player?

Idi bre kao da po ceo dan samo gledaš filmove pa me možeš bez mx player-a :p
Verujem da će danas-sutra izbaciti apdejt, a do tada može da ti posluži i stock player :)

Šta, stock player?

Pa na godisnjem sam pa mislim ono kao akcija :)

^Da. Ne gledam filmove na telefonu, ali sam probao MXP da vidim da li i kod mene ne radi? I malo pre hteo da probam stock, ali ga nema...ili sam ja corav...

uzaqynu7.jpg

Hmmm i kod mene ista situacija, nema default playera, instalirao BS player i radi sve. Sto se tice ostalih stvari, primetno manje laga, meni se cini fluidnije radi tranziciju kad se okrece horizontalno-vertikalno, nema laga kad se ulazi u sve aplikacije, t9 dialer radi super, i nema kasnjenja ni kod njega, kamera isto... Signal mi je isti kao kod 4.2.2, a bateriju cu tek videti.
Ram je isto slobodan kao i kod 4.2.2, oko 200mb uvek, a imam sync 3 email naloga, face, viber, whatsup, dropbox, google drive i jos par aplikacija koje rade stalno u pozadini...

Možda si stavio da default bude mx, pa zato sad neće.
Obriši mx pa probaj da pustiš film.

^ MXP je obrisan odmah posto sam video da ne radi, a onaj SS je posle toga napravljen. Uostalom evo SS svih aplikacija trenutno instaliranih, gde se vidi da nema stock plejera.

sy9abuja.jpg

pahu2are.jpg

y8u7ydeh.jpg

a4uqa8aq.jpg

Pa stock player ni nema ikonicu u app drawer-u :p
Probaj da pustiš film iz galerije.

Testni purity sa 4.3 ;)

Da nisam zurio juce, ne bih pobrisao sve podatke... bah :(

Pa stock player ni nema ikonicu u app drawer-u :p
Probaj da pustiš film iz galerije.

Mozda Nexus nema stock player u AD, ali u ostalim A. telefonima koje sam imao je bio. No nema veze, ionako mi i ne treba.

PS: i u galeriji ne moze da se pusti, jer ga (filma) ni nema u njoj.

Nema ikonicu ako plejer moze da pusti film bice prikazan u galeriji.

Pusti - pokreni video iz nekog od explorera koji koristis i kada ti otvori novi prozor - meni (ponudice ti browser/e, muzicke player-e i slicno) selektuj prvi put stock browser i sledeci put ti treba da ponudi stock video player. Bar je tako meni odradio. Sada stock video player nudi odmah.

Evo stanja sa signalom i baterijom danas, deluje dosta bolje a i baterija mi deluje bolje.
Jedared mi je pukla veza i drugi put kad sam usao kuci nije se povezao sam na wifi(prvi put jeste).
To je to od bagova sto sam primetio danas.
Screenshot_2013-07-26-19-29-40.png Screenshot_2013-07-26-19-29-46.png Screenshot_2013-07-26-19-39-08.png

Ja imam malo ozbiljniji bag, wifi mi je uključen iako sam ga isključio tamo u njegovim opcijama, tj. nije mi onako plavo wifi dugme a on radi...
Ima li neko rešenje osim factory reset-a?

Uklj isklj wifi?
Restart telefona?

Probao.

edit:
E Vojkane, da nije možda problem što mi je u wifi opcijama štiklirano scanning always avaiable? :d

Edit2:
Ono je pravilo problem, sad je sve u redu:p

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno