Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Осим узети телефон са 2 гига рама;-)

Ma situacija je i dalje loša. Toliko da ću definitivno uzeti neki drugi telefon.
Danas, slobodno 0 rama. A sve više aplikacija sklanjam.

Ja jos prezivljavam sa 1GB, mada, pozelim ponekad... ***, silujemo mi ove masine fino.

samo što 1gb rama na s2 i 1gb na nexusu nisu isto :)

Porque? :)

Зато:p
Провери колико имаш укупно слободног рама за коришћење...

Ma situacija je i dalje loša. Toliko da ću definitivno uzeti neki drugi telefon.
Danas, slobodno 0 rama. A sve više aplikacija sklanjam.

Ja neću još uvek, ali mi stvarno jako smeta situacija. Ne znam ni šta bih uzeo, verovatno S4...

Чекај нексус 5.

Ja neću još uvek, ali mi stvarno jako smeta situacija. Ne znam ni šta bih uzeo, verovatno S4...

Ja s4 neću sigurno. Čačkao sam ga dosta i definitivno ne mogu da izdržim duže korišćenje (mislim na plastiku i na težinu).
Ja ću nešto od nexus 4, xperia z ili eventualno htc one.
Osim ako novi nexus ne izađe ranije.

Iz nekog razloga nestale su mi sve slike sa profila u imeniku, kao da se desio neki restart, vratio je stare slike( oni koji imaju, skype,gmail,...) a koji nemaju crna pozadina...
da li se možda nekom ovo desilo, u čemu je fora?

^ i meni su sinoc nestale sve fotografije kontakta. Ne znam sta se desilo, nista nisam menjao niti dirao.

poslednji pre-release Fancy kernela ima kao stavku u changelogu ovo:

- memory optimizations (aiming for long-term smoothness and performance)

pa ko je raspoložen da proba...

Da li je neko probao taj kernel? Stavio sam PA pa memorije nikada dosta.

Гледаћу ја да убацим то да данас :-D

Онда се не исплати убацивати то, мени је сад заузето 570 на франко кернелу, и то две недеље без рестарта:p

Meni purity 5.7 i Franco preko 600 odu za 15h :banghead:
Servisi su oko 200 mb

Пређи на slim+franco;-)

Pa zar se nije nekoliko vas žalilo na slim ovde? Da posle par dana počne da zeza sve i svašta

Mada ni tih 570 nije za neku pohvalu :D

Ја се жалио :D, нешто се губип два-три дана и урадим clear cashe и сад лепо ради...
Појма немам шта му је било тих дана:p
Али ми је већ мало досадио слим па ћу вероватно ускоро (читај чим ме прође нога коју сам средио на пријемном :( ) пробати СМ ;)

ja sam probao fancy 33 i zadovoljan zasad... milsim ne vidim neku razlikuu odnosu na ak, ali posto se onaj vise ne razvija... ;)

Stavih poslednji purity i Faux-ov kernel, za sada nema kočenja i prevelikog punjenja memorije.

malo baterija na purity 5.7 + franco 382, skoro kao stock :) min frekvencija spuštena na 192 mhz, bez UV, lux auto brightness
2013-07-05 22.42.31.png 2013-07-05 22.42.35.png 2013-07-05 22.42.45.png

i RAM :S:
2013-07-05 22.53.40.png

Nazad
Vrh Dno