Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Da nemaš neku crackovanu verziju?

I kako možeš da vidiš koliko je aplikacija potrošila na wifi? Ja nemam tu opciju.

Kad udjes u data usage stisni menu i pojavice ti se opcija da uvrstis i wi fi usage.

Jel moguće da mi swiftkey za dva dana ovoliko megabajta razmeni preko wifi?
Ovo očigledno u pozadini beleži sve što pišem (a to ne bi bilo više od 1mb), i ko zna sta sve još šalje sa mog telefona.

:mad:

Verovatno imas crack-ovanu aplikaciju koja ti krade sve sto pises. Meni bude par kb za mesec dana.

I meni stoji 200 + mb za ovaj zadnji mesec. Ali to je zato što je purity imao bug, pa je beležio wifi protok u 3g protok i još sam ja radio neki restore tih podataka, pa se totalno poremetilo koliko je koja aplikacija koristila. Uvek bude malo. Maks par megabajta, kada radi update rečnika.

Ima li neko link da skinem stock 4.1.2 deodexed?

Da li ima neko problem sa MMS-om? Danas mi je dva puta bio poslat i nije mi stigao, a mogu da saljem normalno. Parametri su mi svi dobro podeseni, proverio sam jos jednom na Telekomovom site-u.

@stolex
Nemam pojma, samo jedan mms sam poslao od kada imam nexus, a ni jedan nisam dobio...

@kiza
Nema na čemu:d

Pa ni ja nisam cesto primao MMS. :) Poslao sam par komada jos pre. Ali nemam pojma zasto ne mogu da primim MMS, tj. pre je moglo. Ne znam sta mu se desilo odjednom. Ako neko zna mozda neko resenje, neka vice. :)

Ej možda pomogne ako obrišeš proxy... Ko zna:D

Ма мрзи ме да лупим "спејс" ;)

Posle tacno mesec dana vijanja i nagadjanja sta mi je sa fonom, danas sam dobio samar. Odeneo sam ga u ovlasceni servis u NS-u(teleor garancija) i javili mi da je tecnost usla unutra i oksidisala na maticnoj. Tel radi ali se povremeno restartuje i nece da se zakljuca. Cena remonta prava sitnica, 23 crvene.

Poslednja izmena od urednika:
Nadji u oglasima neki sa slomljenim / mrtvim ekranom pa zameni ploču u tvom.
Ja sam tako uradio sa mojim Galaxy Note. U servisu su mi tražili 33k RSD za zamenu ploče. Kupio sam Note sa razbijenim i potpuno nefuncionalnim ekranom za 80 evra, zamenio ploču u moj i radi. Kuc kuc kuc.

PS: kako se to desilo da "je voda ušla u uredjaj"?

E to se i ja pitam??? Jedino sto znam da je imao dodir sa vodom je kad pada kisa pa ga izvadim i padne koja kap na njega. :-S
Nesto malo sam pogledao oglase pa nisam nista nasao ali ovih dana cu malo ozbiljinije precesljati.

Izradili su te kao i dosta drugih korisnika s tom pricom da je telefon crkao usled vlage,pisalo se vec o tome.
Ja bih im usi zavrnuo da nece da mi poprave telefon a da znam da nije imao dodira s vodom.

Najgore je sto ne znam da li je to problem. Telefon radi normalno, jedino sto se povremeno tj nekoliko puta u toku dana restartuje i non-stop prijavljuje da je na punjacu. Pre je bio gromic na bateriji a kad sam ga stavio na 4.2.2 onda samo u podesavanjima/baterija, samo se tu vidi da prijaljuje da je na punjacu.

Najgore je sto ne znam da li je to problem. Telefon radi normalno, jedino sto se povremeno tj nekoliko puta u toku dana restartuje i non-stop prijavljuje da je na punjacu. Pre je bio gromic na bateriji a kad sam ga stavio na 4.2.2 onda samo u podesavanjima/baterija, samo se tu vidi da prijaljuje da je na punjacu.

Onda mora da je oštećen i usb port. Ne znam kako je na Nexus-u ali kod mene na Note-u USB port ima svoju štampanu ploču i lako se menja. Ili jednostavno prijavljuje da je na punjaču pošto je ploča oštećena. Bez obzira ta ponuda sa limunda je bila i više nego odlična.

Vratili mi fon iz servisa i sad je na 4.0.2 i ponovo ga otkljucali i da kucnem u drvo sljaka normalno.Kuc kuc kuc. Punio ga normalno juce, grafikon se osvezio, sve kao pre. Baterija drzi ok.

4.0.2 :lupko: брже убацуј 4.2.2 :D

Znam, ali drzacu ga malo ovako samo da se uverim da radi. Mrzi me non-stop da sve ispocetka radim. :D

4.1.2 je zaista perfektan sa Milestone 6 kernelom. Jedino sto mi fali od 4.2.2 su Quick Toggles, sem toga - apsolutno nista, imam cak i viska baterije :)

Ljudi, mozda je neko pre pisao o tome (ne mogu da nadjem a i mrzi me da kopam)... pa ako mi mozete reci gde se moze naci aluminijumska maskica za Nexus, ili neka solidna plasticna? (a da nije preko Limunda, Kupinda, Kupujem Prodajem...) :)

Ljudi, mozda je neko pre pisao o tome (ne mogu da nadjem a i mrzi me da kopam)... pa ako mi mozete reci gde se moze naci aluminijumska maskica za Nexus, ili neka solidna plasticna? (a da nije preko Limunda, Kupinda, Kupujem Prodajem...) :)

Google -> Search -> Supermarketic

Nazad
Vrh Dno