Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

GiBo je džindžerica koja se pali na 2Paca! :O
Izvini, nisam mislio da ti uvredim vlasi rujne.

(al' je 2Pac dno)

Šta god da moj nick govori, sumnjam da ti sa svojom fail logikom možeš da dokučiš to, jer moraš prvo da bootuješ, pa odatle da preuzmeš :d

Može li neki moderator da počisti ovo što smo džindžerica i ja slali ljubav jedno drugom? :)

Momci samo opusteno... :) Upravo citam na xda da ce sutra da izadje novi Purity ROM v5.2, a AK Diamond kernel je malo pre postavljen i to v043...Ovo kad se flesne GNex ce biti kao munja. Praticu jos komentare ali po mom dosadasnjem iskustvu sa ovom kombinacijom nema greske... :D

Jel ovo rom toolbox nema podešavanje za boje?
Stavio sam fancy kernel da probam, pa rekoh da ne instaliram i onaj trickster.

@Voyager
Ајде остави ме не миру и лечи комплексе на Бурек форуму!!!:mad:

Off Topic:
@-V-O-Y-A-G-E-R-
@GiBo2pac
Opusteno momci, niste deca da se primate na malo prozivke, bar je ovaj deo foruma "bio" medju normalnijim. btw "svemirska kapsula"
je napisao izvinjenje, doduse na malo cudan nacin :p

On Topic:
@ubabic - AK je izbacio v44 (popravlja BT bug na AK.43). Titanium BackUp odradjen, kao i nandroid, battery full, waiting Purity 5.2 ,)

Ево да завршимо овај off...
@Gizmoid ја и јесам дете у неку руку, имам 18 година:D

Па пошто сам сигурно млађи извињавам се свима, и V-O-Y-A-G-E-R-u на погрешно протумаченом nick-у...:p

U je.... pa ja sam vise nego duplo stariji od tebe?! :shock: Ali OK, ponasas se ozbiljnije ovde od dosta njih koji su stariji od tebe/nas.
Ponudjeno izvinjenje je za pohvalu. Pozdrav.

On Topic:
@ubabic - AK je izbacio v44 (popravlja BT bug na AK.43). Titanium BackUp odradjen, kao i nandroid, battery full, waiting Purity 5.2 ,)

Vidim jutros tek...Nisam sinoc mogao vise da gledam na oci pa sam batalio forum,inace jedva cekam da flesnem ovo cudo. Takodje sve backupovano jos juce... :)
Danas bleja na poslu, poneo sam USB i punjac za svaki slucaj...Hahahaha... :D

Poslednja izmena:
Sta mislite, jel vredi menjati GNex za Galaxy Note N7000? Imam neku ponudu pa zato pitam. Neodlucan sam skroz jer i jedan i drugi imaju dobrih prednosti i ponekih mana...

Do tebe je...
Vec 3x pisem i brisem, znas vec i sam sta i kako. Ako ti ne smeta velicina, pitaj nekog od vlasnika kakvi su kuvani ROM-ovi za njega.

Pa i to sto kazes. Sad cu da prozujim malo po forumima da vidim sta se prica... :)

Moj bliski kolega imao N1, sad ima N2. Zalio se da N1 sporo radi i da ne moze sve da mu "izvuce" dok mislim da sa Gnexom to nece biti problem.

Slazem se sa tim i to je jedna od stvari zbog kojih se lomim.GNex ce verovatno i dalje imati odlicnu podrsku developera ma koja da je buduca android verzija u pitanju...A koliko sam gledao za N1, nije neki izbor kvalitetnih ROM-ova kao za Gnex...

Jedno glupo pitanje, nemam GNex, posto on nema fizicke ni kapacitivne tastere, kako se postizu vizuelne notifikacije o propustenom pozivu, poruci i slicno, sto se obicno pokaze treperenjem led lampice ispod tastera u odredjenoj boji? Naravno, kad je ekran iskljucen. Hvala.

Nisam bas dobro razumeo pitanje.
Ako pitas da li ima notification led,ima,svetli u raznim bojama u zavisnosti od notifikacije.

Jedno glupo pitanje, nemam GNex, posto on nema fizicke ni kapacitivne tastere, kako se postizu vizuelne notifikacije o propustenom pozivu, poruci i slicno, sto se obicno pokaze treperenjem led lampice ispod tastera u odredjenoj boji? Naravno, kad je ekran iskljucen. Hvala.

Imaš LED u nekoliko boja za to.

Ispod ekrana,tesko je uocljivo dok ne zasija:)

Imaš jednu boju, ali možeš da ubaciš aplikaciju Light Flow i možeš za svaku notifikaciju da staviš drugu boju.:p

Ima više boja. Belo za mail/sms, plavo za FB notifikacije, zeleno za FB message itd...

Sve to zavisi od same aplikacije ili light flow, ako ga koristiš.
@owim
Dioda ne mora da bude povezana sa hardverskim tasterima.

^ Znam da ne mora, ali po pravilu jeste. ;) Hvala svima na objasnjenju.

Izasao purity 5.2 :)
Navikavam se na pie ;)

Instalirao jos jutros v5.2...Za sada radi sve OK.Zale se ljudi na par bagova tu i tamo.Primetio sam npr. ne radi vibracija za notifikacije.Ali kaze Dario bice sredjeno uskoro...Kako god, telefon i sada bukvalno leti... :)

AK Diamond V044

Jel moze neko da mi objasni sta ovo znaci?

Kod:
KERNEL OPTIONS:

Revert --- Wifi Drivers --- 
from 3.4 to Old:
[COLOR="#FF0000"]WEP don't work anymore with new drivers[/COLOR]
Bcmdhd: Version 1.88-7

NB:

[COLOR="#FF0000"]Do you want to restore old kernel or another kernel? Before flash you have to do:[/COLOR]

Flash this ZIP from recovery:
ak.restore.OLD.WIFI.zip

Anarkia 1976 upotrebljava driver-e koji nisu unazad kompatibilni tj. ne rade sa WEP enkripcijom za WiFi. Sto ce reci ako koristis
WEP kuci ili gde vec neces moci da se konektujes. Dobra stvar je da ja licno ne znam da iko vise koristi WEP. Ili je
otvorena mreza ili je drugi tip zastite, obicno WPA2.

Ispod je opisan postupak za flash-ovanje starih driver-a za WiFi. Vise na OP na XDA forumu. Post #3.

Nazad
Vrh Dno