Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Tako sam i mislio. Thx.
Medjutim, da li to znaci da ukoliko ne zelim vise taj kernel, moram da vratim, ili ako zelim da se vratim na stock npr, moram da vracam stari driver?

Kako se aktivira pie? Ja ga čekirao u PIE control, ali ne uspevam da ga podignem.

@Axel
Driveri su u kernelu, ne moras ti nista osim da flash-nes kernel koji hoces. Vecina dobrih developera u instalaciju (ime_kernela*.zip)
ubacuju skriptu za ciscenje prethodnog kernela i cache-a. AK to radi za sve svoje kernele. Ako nisi siguran, uvek mozes peske ocistiti
cache (Dalvik cache) i/ili na Net-u naci skriptu koja cisti ostatke - zaostale repove. :)
@trenje
Settings - System - Power Menu i omoguci expanded desktop. Posle kada izaberes exp. desktop PIE je aktivan.
Mada te moram upozoriti da mnogo bolje radi na PA (barem meni).

Gizmoid, a kako objasnjavas recenicu u trecem postu, "Do you want to restore old kernel or another kernel? Before flash you have to do: Flash this ZIP from recovery:
ak.restore.OLD.WIFI.zip"
, koliko sam ja razumeo ukoliko zelim da predjem na neki drugi kernel, moram da flesujem prvo taj zip da bi vratio stare drivere??

I ja se mucio... Moras extended desktop da aktiviras prvo...

Taj pie je glupost. Ja nikako nisam uspeo da se naviknem na njega.

Bilo bi mnogo bolje da može da radi sa bilo koje ivice, ovako je ograničeno.
Plus nemaš notification bar, a to je najbolja stvar na androidu. :D

Rekoh ti,...radi / radio je kako treba na Paranoidu. Ja sam ga akao na cini mi se verziji 2.99 i bio je sasvim OK.
Odzivan, brz ali se nisam mogao navici, mnogo je prakticniji "stari" nacin. PIE je za izazivanje "VAU" efekta. :D

@Tetsuo
Kako mislis ne moze sa bilo koje ivice? Moze, a moze i da ti ostane status bar.

Poslednja izmena:
Tetsuo, u purity moze da radi sa bilo koje ivice, a extended dextop moze da ostavi ili skloni notification.
malo ga palim, malo gasim... cini mi se da vise srce bateriju, ali mozda gresim

Mislio sam sa svake istovremeno. Ne da moram da selektujem jednu u opcijama.

Imate taj pie u Lmt aplikaciji na xda. Može da radi sa sve 3 ivice istovremeno i ne zavisite od roma nego možete i na stock da je instalirate ako hoćete.

Nego ljudi, jesam li ja lud, ili u paranoidu ne mogu da imam notifiation bar u phone modu uvek prisutan.
Ne mislim kada uđem u aplikaciju, pa se pojavi, već i na desktopu.

Ako to ne namestim, moram da menjam rom.
edit: našao. Uključivanje pie moda je ovo promenilo u novi.

Poslednja izmena:
Сад ми је пало на памет да бих могао данас флешнути "параноид":D
Па да питам вас који сте га убацили, који кернел користите онај његов или неки други?

Tetsuo, kako si generalno zadovoljan Paranoidom?

@ pac
Koristim fancy kernel. Uzeo malo da probam.

@ trenje
Koristim jedno 7 dana. Nije loš, ali ništa specijalno. Pie meni je gimmick, a ni tablet opcije nisu nešto preterano korisne, pogotovo ako izabereš pravi tablet mod. Animacije su malo "seckavije" nego stock. :D
A baterija traje kraće nego kombinacija stock + Franco.

Nisam nešto mnogo koristio telefon ove nedelje, pa i nema mnogo utisaka.

Убацио сам PA, за сад сам задовољан:D
Има пуно ствари да се подешава (што ми се баш свиђа;)) једино ми онај pie mod нешто безвезе...
Видећу каква је батерија па можда убацим тај fancy kernel:p

Ti i nisi preterano relevantna, menjas ROM-ove ko carape :) PA radi ok kod mene vec 2-3. nedelju uz AK kernel.

Pozdrav svima!

Pre par dana dobio Nexus i, po uzoru na S2, odmah root-ovao :D. Instalirao sam PA3 i čini se da je sve dobro i extra brzo. Interesuje me, jer sam nov a mnogo je stranica iza mene, koji kernel biste preporučili.

Unapred hvala.

Ја сам кратко у свету андроида, nexus ми је први андроид (и smartphone) па морам мало да мењам, да научим :p

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!

Pre par dana dobio Nexus i, po uzoru na S2, odmah root-ovao :D. Instalirao sam PA3 i čini se da je sve dobro i extra brzo. Interesuje me, jer sam nov a mnogo je stranica iza mene, koji kernel biste preporučili.

Unapred hvala.

Видео сам негде да препоручују Franco kernel, а Tetsuo је рекао да он користи fancy.Један од ова два убаци и уживај;)

Izvini, ja procitao da trazis preporuku za rom, a ti za kernel.. Ma ubaci AK Kernel ;)

BTW Svako ce ti preporuciti nesto drugo, testiraj..

Ja bih nesto blize stock-u

Не контам како ближе stock-у?
Што би онда и убацивао други ако ти се свиђа stock?:rolleyes:
Онда као што Axel рече, убаци било који па направи у подешавањима нешто што ближе stock-a:D

@pac
koristio sam ja dugo franco i odlično je radio. Ovaj fancy sam ubacio samo da probam. :D

И који је за сада бољи?

Izvini, ja procitao da trazis preporuku za rom, a ti za kernel.. Ma ubaci AK Kernel ;)

BTW Svako ce ti preporuciti nesto drugo, testiraj..

Sto se AK kernela tice, poslednja verzija v63 radi dobro sto se tice performansi ali je baterija ocaj. Telefon ode u deepsleep bez problema ali mi je u toku noci skinuo sa 98% na 88% za vrlo kratko vreme.Zato sam se jutros vratio na v44 koji je koliko toliko dobar za svakodnevnu upotrebu...Nisam probao novu stabilnu verziju AK Rubik_r3 ali citajuci changelog nisam nesto preodusevljen...

Ja nisam ni prelazio na v063, ostao sam na 044, vidim dosta njih se zale na poslednju verziju, a btw nikad ne ostavim na default, vec trickster-om promenim sta meni odgovara, da bih dobio bolju autonomiju baterije i prezadovoljan sam ;)

Nazad
Vrh Dno