Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Мени се то никада није догађало ни са једним ромом, не знам шта то може да буде...

@ubabic
Takodje sam na Purity - u 5.1 ali sa AK.33.Diamond kernelom. Nocu ga bacam na silent kao i ti ali ne desavaju mi se stvari koje su opisane.

Meni se desilo na stocku to pre neki dan. :D
Nisam čuo builnik, koliko je tih bio.

Ja imam jednu drugu stvar koja me nervira. Kada god treba da instaliram, ili updateujem neku apikaciju, telefon nenormalno uspori. Bukvalno ne mogu da ga koristim tada.
Inače, radi glatko kao i prvog dana sa jb.
Trenutno je poslednji stock sa francom na njemu.

Ovo sa usporavanjem se i meni stalno desava prilikom instalacije.Inace jb stock osim toga radi savrseno.

@Gizmoid

Kako radi Diamond v033? Jel si zadovoljan baterijom i stabilnoscu? Ja nikako da probam jer mi Purity kernel radi lepo...

Ako nije problem postavi neki screenshot battery stats-a... :thumbup:

Poslednja izmena:
To sa tonom se dešava i meni, provalim u toku razgovora da je smanjeno, kako i zašto se dešava nemam pojma. Instaliran stock 4.2.1 od skoro, kad se pojavio kod nas.

Meni se ni to ne dešava:d
pu, pu da ga ne ureknem:p

Radi odlicno, stabilan, nikakve budalastine, baterija kao i na ostalim AK kernelima. Najbolji rezultat mi je
uz ugasen data i wifi za 7 sati sna 1%. :d. Naravno vec nakon 8 sati je bio na 98%, sto je opet po meni
odlican rezultat. Neko me upita koliko drzi kada ostavim ukljucen WiFi i data. Izvinite ali ne drzim, tacnije
ne zelim da mi fon tandrce kraj glave dok spavam. I da, cujem i vibraciju! ,) Posto je nocu na silent modu ne vidim
svrhu da mu gasim i vibraciju zbog (ne daj Boze), hitnih poziva.

Kakve veze ima tandrkanje telefona sa uključenim Wi-Fi-jem?

Neki ljudi misle da ako ugase wifi prijemnik na telefonu dok spavaju, to će poništiti talase sa svih okolnih rutera. :D
I mene drugari upozoravaju što nosim telefon u džepu ili spavam sa uključenim wifi na metar od glave.

WiFi немам, па је логично и угашен док спавам, нет такође гасим, е а од данас ћу палити flight mod.

Синоћ у пола 4 зове ме један друг (пијан of course) и каже Каролинице што ми се ме јављаш:what: Хтео сам да га убијем :D
Зато препоручујем свима да пред спавање пале flight mod:thumbup:

Gde si skinuo v037 kad ga nema nigde?

Evo screenshot batterystats kombinacije Purity v5.1 ROM + AK Purity v030 kernel. Mislim da je sasvim zadovoljavajuce ako ne i odlicno... :D

6y4aqybe.jpg

3ydu2eje.jpg

Poslednja izmena:
Project Chicago. - beta testeri za AK. Ja sam donator. :p

Radjeno je nesto oko O3 optimizacije, ZRAM-a, sklonjen touchwake i jos svasta nesto.

Poslednja izmena:
Ok.. :) Citao sam bas malo pre na xda da ce anarkia da ukloni touchwake. Toliko primedbi za nesto sto i nije toliko potrebno. Necu da zurim, cekacu neku stabilniju verziju pa cu da je flesnem jer mi ovaj za sada radi extra... ;)

Aj malo za promenu...Sta predlazete? CM, AOKP ili ParanoidAndroid?

АОКP заобиђи, па од ова два шта ти се више свиђа:D

Могао би да пробаш RasBeanJelly+Trinity Kernel:thumbup:. На тој комбинацији ми најдуже траје батерија:p

Могао би да пробаш RasBeanJelly+Trinity Kernel:thumbup:. На тој комбинацији ми најдуже траје батерија:p

Citao sam za RasBean. Ok je...Ali ako si pogledao moj post iznad, baterija na Purity ROM-u mi je za sada sasvim zadovoljavajuca... :) Mislio sam da promenim nesto cisto radi nekih dodatnih opcija. Ali opet sto vise opcija to vise problema... :p

Видео сам, добра је батерија:D

Онда иди на PA, имаш таблет мод, смањујеш dpi и тако то... И ја ћу можда у скорије време да мало пробам "параноид".:p

Da, PA je bas osvezenje. A i FYI - MiNCO v7 izlazi u naredne 2-3 sedmice.

Konačno sam i ja danas probao paranoid.
Lepo izgleda, ali nisam nešto oduševljen preterano. :D

nego, kako koristim pie meni, kako da vidim notifikacije, osim da ih ručno pozovem? Da li postoji način da ih notification bar bude uvek prisutan. Bez toga mi je no go. XD

A sta fali AOKP-u?
Koristim ga vec dugo i nemam nekih problema.

Нисам добро написао, ја бих заобишао аокp јер сам једном пробао да га убацим и телефон није хтео да се boot-ује.

Е сад можда сам налетео на неку баговиту верзију...:rolleyes:

Нисам добро написао, ја бих заобишао аокp јер сам једном пробао да га убацим и телефон није хтео да се boot-ује.

Е сад можда сам налетео на неку баговиту верзију...:rolleyes:

I to je razlog da preporucis "zaobilazeje" tog rom-a?
:d

Добро, извини што сам ти увредио AOKP.;)
Ебо свима препоручујем да га убаце!:thumbup::D

Ja sam tako jednom izlazio sa crvenokosom, ali nije išlo, tako da je moj savet da ih zaobiđete :d

^ Јако смешно:thumbdown:

GiBova cura je neka džindžerica, I'd say :d

А ја бих рекао да ти nick описује личност...

Vrh Dno