Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pitanje je samo koliko trosi bateriju... Posto su senzori stalno upaljeni...

Od developera:

"This is not a simple application. It's a kernel module which controls input requests from the hardware. Phone should go into deep sleep and battery performance should not be affected more than 1-5% (IRL I really can't tell if it causes any battery drain at all - if it is - it's insignificant)."

Koristim je od danas, pa cemo da vidimo.. Imam i betterbatterystats, pa cu da vidim da li pravi neke probleme.

Kolege sta ste rekli jel mogu preko gnex toolkita 10.1 da rootujem stock 4.2.2, burazer mi je uvalio mob pa ne znam :)
Ja sam moj Nexus uspesno rootovao i otkljucao preko toolkita ali bio je na 4.2.1 verziji, ne znam jel ce da radi i na ovoj novoj?

Nađi drajvere za 4.2.2 na xda i ubaci ih u toolkit i root-uj kao da je 4.2.1:p

Jel ima neko ideju...
Jutros sam dosao na posao u 8h, znaci pre toga je skinut sa punjaca, sada je 14h45, a meni u 'battery' meniu pokazuje da mi je telefon upaljen 2h33min, a screen on time 12min. - Sto veze nema sa vezom?!?

Ajde neka pomoc..

thx unapred.

Stavi neki ss da vidimo

U 7h30 je telefon skinut sa punjača, a u screen on je mnogo vise od 50min. Restartovao sam ga 2-3x i čak su se menjale stats. :confused:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361979163132.jpg
    uploadfromtaptalk1361979163132.jpg
    45.9 KB · Pregleda: 118
  • uploadfromtaptalk1361979183334.jpg
    uploadfromtaptalk1361979183334.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 116
Можда се телефон нешто заглупео док га ниси користио па се сам рестартовао, па је онда само рачунао време од тог рестарта...

Који ром користиш?

Sve stock, rutovan.

Probaću da ga punim sada, da se resetuje sve, samo i juče screen on je bio pogrešan, ali nisam zapazio ostalo.

Poslednja izmena:
Ништа, ако се настави тако уради му factory reset и готово:p

Ovaj Gibo kad da savet sahrani coveka :) kakav factory reset.

Coveku treba BBS, jer mu nesto jede bateriju. Bilo bi pozeljno da ga ne restartujes stalno, da bi moglo da se vidi sta trosi. Inace ja se ne secam da moram da restartujem telefon, to se prevazislo od ICS verzije, pre je trebalo.

Ovaj Gibo kad da savet sahrani coveka :) kakav factory reset.

Coveku treba BBS, jer mu nesto jede bateriju. Bilo bi pozeljno da ga ne restartujes stalno, da bi moglo da se vidi sta trosi. Inace ja se ne secam da moram da restartujem telefon, to se prevazislo od ICS verzije, pre je trebalo.

Ma resetovao sam ga ja, ne sam! Da vidim da se nesto nije zaglupilo.. A imam BSS, nista ne jede bateriju, super je. Nisi razumeo... Ne poklapa se stats baterije, sa realnim vremenom.... Koristim telefon 12h, a ono pise da je 6h..

Ja gledam i onda čitam, a nisam pročitao tvoj prvi post... Rekoh ti reče mislim tako ispada bio ti upaljen telefon 2 i nešto sata, a samo 12 minuta screen on i rekoh logično nešto ti jede...

Sad kad si opet lepo objasnio sad mi je jasnije... Izgleda da si ti medju prvima, pošto nikad još nisam video taj bug ni na jednom Androidu...

Dok cekam zvanicnu verziiju Paranoida stavio sam danas stock 4.2.2 cisto da malo vidim kako radi.

Na PA 3.0 15feb release mi je Apex malo stucao pa sam cisto iz radoznalosti (i malo vise zbog flesh zavisnosti:-devil-:) ) fleshno stock i skontao sam da u stvari nije do roma nego do Apexa, nije tako fluidan kao ovaj default na stocku...

Mada cini mi se da je ceo rom malo brzi i ostriji, vidim to po whatsappu...

Da, 4.2.2 je definitivno bolji od 4.2.1:p

Slicno ali ne isto. Ja sam fleshnuo ponovo Purity 4.4 koji sam i koristio. Radi mi brze za cca 10-15 % nego pre.
Jedina izmena je sto sam sve zivo i nezivo formatirao (*** vremenom se nakupilo svakakvih gluposti od raznoraznih ROM-ova).

Да ли неко зна који је ово ђаво:what:
Троши ми и рам и батерију, 28%батерије ми потрошило:banghead:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362162449969.jpg
    uploadfromtaptalk1362162449969.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 141
Sad da je neko ovako nešto napisao, ti bi mu odgovorio kupi telefon sa 2GB ROM-a :p meni na Nexus4 ne jede, iako jede, nek jede ima se :p ili ja bi njemu factory reset, biraj tvoje odgovore, pa sta ti više odgovara :p

To ti je za nauk ;)

Inače ne brini za RAM, nek jede, neće ti eksplodirati telefon, niti usporiti... Toliko već dugo imaš android i flesujes, a blage veze nemaš šta se u stvari tu dešava :) mogao bi malo da naučiš kako android funkcioniše i sta se stvarno dešava tu, razne stvari itd.

Poslednja izmena:
Bitno je da se babra do nesvesti, *** ja u taj deo settings-a zadjem jednom godisnje. Ne znam ni koliko rama koristi ovaj cyanogen ni koliko je od toga slobodno, ni ne zanima me.

Poslednja izmena:
A da kažete šta je to?
To sam samo postavio da mi lakše odgovorite što mi se troši baterija, a ne ram...

edit:

@Đilkoš
Kakve odgovore daješ ovde imam osećaj da bi me istukao da možeš :d
Da, ovaj... znam ja dosta o androidu, a ovo za ram mi se omaklo - unused ram is wasted ram,znam za to:p

Poslednja izmena:
Ja bi rado voleo da postoji nesto da se teleportujem kod tebe, da vidim sta ti trosi, ali na osnovu onoga sto si prilozio, niti ja, niti bilo k'o moze da ti kaze nesto vise o tome :)

BT i dalje nije skroz ispravljen na 4.2.2, puca veza odmah cim zavrsim prvi poziv. Dobra stvar je sto vise ne moram da resetujem telefon posle toga, samo ugasim i ponovo ukljucim BT i posle radi :)

Ja bi rado voleo da postoji nesto da se teleportujem kod tebe, da vidim sta ti trosi, ali na osnovu onoga sto si prilozio, niti ja, niti bilo k'o moze da ti kaze nesto vise o tome :)

Нема везе, сад сам скинуо BBS па ћу сутра да ставим неки SS... ваљда ћеш онда знати да ми кажеш шта је:D

Jel znas kako se koristi BBS? :) Iscitaj temu i nemoj da si ovde ostavio ceo log, nego ga ostavi preko pastebin-a ili preko dropbox-a.

Ubudzio ak 422 kernel na purity 4.4, sad cemo da vidimo kako radi... Objavljen je 422 source, valjda ce novi purity uskoro

Написао сам шта ми троши батерију:D

Нисам ни сконтао неку апликацију, изгледа као google search али је зелена позадина-то је био проблем:p

@Djiskosh
Немам dropbox, a ни оно друго што су рекао, па нисам ни урадио SS из bbs-a... Али хвала у сваком случају:D

Pitanjce:
da li se nekome dešavalo da neće da flešne ovaj 4.2.2 update od 44mb? Imam stock rom.

Da li se nekome dešavalo ovo?

hw id.png

Opet ja.
1. sam rešio fleshovanjem celog roma
2. restart windowsa je pomogao, izgleda da je samsung pustio nove drivere

Da li moze da se uradi hard reset nekako kada se zabaguje i kako? :) Par puta mi je zakucao bio, pa sam trebao bateriju da vadim.
Kao sto je npr. kod jabuke kada se drzi home i power dugme pa se on sam restartuje.

Nazad
Vrh Dno