Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne smeju, može da ih tuži :p

AK Diamond v070 je extra.Cini mi se da baterija jos bolje drzi nego na v044,a mozda bolje i od Purity v030 koji me bas lepo sluzio...Preporucujem... :cool:

^ Od jutros ga koristim, pa javljam utiske kad batt dodje na 2% :p

Jeste, v070(part II) je sredjena. Trenutno pipam/mo po v077. A ove sedmice imam posla i u radno vreme i u slobodno pa ne stizem sve ni ispratiti.

Jeste, v070(part II) je sredjena. Trenutno pipam/mo po v077. A ove sedmice imam posla i u radno vreme i u slobodno pa ne stizem sve ni ispratiti.

Neko kaze da ima v070 #1 i v070 #2 ali i sam anarkia kaze da je na xda postavljen samo ovaj prvi. Ja njega koristim. Ne vidim u cemu bi bila razlika...

Postavicu kasnije screenshot da vidite kakva je potrosnja baterije...Inace sve drzim na stock podesavanjima. Jos nista nisam cackao u Trickster-u...

Poslednja izmena:
Okacio je v070 #2 kada je popravio prvenstveno battery drain.
Merge into mainline branch --> https://github.com/anarkia1976/AK-tuna/commits/ak-4.2.2-official-mainline

Nakon njega je dosao na red 071, 075, 077 trenutno.

Mada se covek stvarno trudi (trenutno je kuci na slobodnim danima pa ima vremena na pretek a manjak fizickih prijatelja :D )
I eksperimentalni Diamond su mu vrlo stabilni kada ih okaci da ih mozete preuzeti a da ne spominjem Rubik. Btw., sinoc flash-nem Rubik
da vidim kako se ponasa. WiFi Off, Data Off i za tacno 8 sati (21:45 do 05:45) mi skinuo 2% baterije. :D

Poslednja izmena:
Evo i poslednji batterystats sa v070...Napominjem da nista nisam menjao.Kako sam fleshnuo AK kernel tako je i ostalo... :D

P.S. Za ovakve slicice skinite Device Frame Generator sa marketa. Besplatan je i nema nikakvih reklama... :cool:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1365674777203.jpg
    uploadfromtaptalk1365674777203.jpg
    41.8 KB · Pregleda: 168
  • uploadfromtaptalk1365674792439.jpg
    uploadfromtaptalk1365674792439.jpg
    33.8 KB · Pregleda: 160
  • uploadfromtaptalk1365674802225.jpg
    uploadfromtaptalk1365674802225.jpg
    34.1 KB · Pregleda: 168
Poslednja izmena:
Takodje :)

Hahahaha... SS zadnjeg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1365868987858.jpg
    uploadfromtaptalk1365868987858.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 269
Auuuuu...Nema stajanja... :) Svaka mu cast.Jedan od retkih developera koji svakodnevno radi na svom kernelu. Kao i Dario na svom ROM-u. Pa ovaj telefon ne moze nikada da dosadi... :cool:

Moze pomoc kako skinuti psw kod lock screen-a?

^ isto kako si postavio. Settings > Security > Screen lock ... i stavi 'Slide', pitace te za pass unesi i to je to.

Poslednja izmena:
Hvala Ali nece,BTW slide mi ne reaguje naime sivo je

Resio obrisao neke credenciale ma sta to bilo I sada radi,hvala

AK 099, sa hyper governerom je do sada po meni najbolja kombinacija, mozda najbolja AK verzija do sada.
Hyper je nevidjeno brz, a kako tvrdi Stefano idle drain je isti kao kod interactive.

:exploder:

Neka dobra, a ne preterano skupa zastitna folija za displej? Osim Zagg, ne daje mi se 15e.

Ja svoju juce menjao (bila je neka bezzze), postavim drugu, ne svidi mi se kako prst "klize" preko nje, pop***, skinem i evo ga vec 24 sata go k`o pistolj. Kao da imam drugi fon, zaboravio sam kako je displej smooth bez folije. :D

Poslednja izmena:
Ja sam koristio star case. Po meni je bolja od zagga, jer je mnogo "glatkija" iako je i dalje mat. Manji problem je što nexus ima zaobljene ivice stakla, pa se prašina lako zavuče pod krajeve folije. Na arc, gs2 i ipod touch je savršeno ležala.
Kao i kod svih folija, mana je što naruši prikaz.

Pre toga sam koristio neku turtle "nešto" transparent foliju. Ono je sačuvaj bože. Kada izađem napolje mogu da razaznam koji su moji otisci na telefonu, a koji od devojke ili drugih ljudi. :D

Pre nekih mesec dana popizdim i skinem i ovu mat foliju i sada ništa ne koristim.
Čak sam prestao da nosim i kožnu futrolu.

ne mogu da update postojece aplikacije na telefonu ni da skinem nove?ne razumem u cemu je problem.gnex

Google nesto petlja od pre 2 dana moguce je da je do njega.
Btw Purity 5.3.1 + AK.108 je very smooth. ,)

Nazad
Vrh Dno