Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Fleshnuo image preko toolkita. Nije mi tesko da uradim to ponovo ako mora, instalirao sam vec bbs i malo pre skinuo sa punjaca, i opet posle par min Android System 70%, gde u BBS da gledam da nadjem krivca? Mada meni je i pored toga baterija odlicna, al opet ne da mi mira to sto je on najveci potrosac...

@Ultimo Onda se ne sekiraj. Imaš sigurno čistu instalaciju tako da Android system potrošnja može da bude samo posledica neke instalirane aplikacije. U BBS gledaj sve since unplugged. Android system obuhvata više procesa tako da moraš da gledaš parcijalne procese. Ako neka od aplikacija štrči to je to.

Ja sam uradio wipe, tj. clean flash, ali sam posle preko Titaniuma vratio backup aplikacija. Btw. uskoro izlazi nov CWM.

Ja se vratih na stock 4.1.2

Imao sam problema sa 4.2, baterija mi je trajala oko 30% krace, a i nervirao me je jako nizak zvuk kada pustam muziku preko Google Music-a. Ne znam da li je to problem osto nisam odradio full wipe, vec samo obrisan cache.

Ovako sve radi kako treba, pa cu sacekati jos malo za upgrade.

Juče u ovo vreme sam bio na 50% sada sam na 65% tako da je primetno bolja situacija. Ne znam kako OTA update može da pravi probleme. Ne bi smelo jel da? Mislo sam da nešto znam ali sada mi ništa nije jasno :trust:

Meni je definitivno telefon više budan nego na 4.1.2... wlan_rx_wake mi je u BBS na 1h sada. Mislim da ću i ja vratiti SlimBean.

Ovo mi malo nelogicno al ajde, telefon je u deep sleep normalno a 70% baterije je uzeo proces koji je drzao cpu awake 1,5 min !?

Prilozi

• Screenshot_2012-11-16-14-48-26.png
    Screenshot_2012-11-16-14-48-26.png
    150.6 KB · Pregleda: 177
  • Screenshot_2012-11-16-14-48-30.png
    Screenshot_2012-11-16-14-48-30.png
    134.8 KB · Pregleda: 172
  • Screenshot_2012-11-16-14-48-17.png
    Screenshot_2012-11-16-14-48-17.png
    100.3 KB · Pregleda: 171
  • Screenshot_2012-11-16-14-48-10.png
    Screenshot_2012-11-16-14-48-10.png
    120.7 KB · Pregleda: 165
Ja sam se sinoc malo igrao i stavio takju ICS. Pustio ga da sam update-u je sve do 4.2. Onda odradio factory format i instalirao sve aplikacije koje koristim. Osim nedostatka decembra meseca u kontaktima (rodjendani) i neprirodne rotacije kamere, sve ostalo je kako treba. Nemam fantomske procese koji trose bateriju, apsolutno je sve upeglano.

Pa ni meni baterija ne spada opste nesto drasticno, cak mi je najbolja do sada, al evo do sada nisam imao nista pod wakelocks evo sad se pojavilo ovo:

Prilozi

• Screenshot_2012-11-16-15-09-18.png
    Screenshot_2012-11-16-15-09-18.png
    139.6 KB · Pregleda: 151
Pa zato i meni cudno, baterija normalna, ide u deep sleep a on pokazuje 70% wtf !? Nije ni bitno, al koliko sam lud mislim da cu fleshnuti opet sve kad me ne bude mrzelo...

Ипак сам ставио 4.2. Пријатно сам изненађен, ради брже, камера је супер, тастатура ради јако добро у свајп моду чак и за српски.
Једино што ми је тренутно нелогично је то што се камера ротира када ротирам телефон за 90 степени, као нека апликација се ротира. Због чега то?
Да ли вам ради предикција у тастатури на српском, свајп ради, али предикција не?
Од када вам је кернел?

И зашто позадина у галерији није више црна?

Апликација за сат ме је одушевила :)

Poslednja izmena:
Widget за дигитални сат има баг. Не освежава оно поље за аларм. Ево прошао ми је аларм, а он и даље пише да је навијен на 8.45, а и синоћ када сам намештао био сам наместио једно време, онда сам га променио после , а он није освежио време на widget -у.

Kad smo kod alarma, dobra im fora za snooze i deaktivaciju sa slajderom :)

Btw. evo poslednjeg koriscenja

uploadfromtaptalk1353139894198.jpguploadfromtaptalk1353139905222.jpg

Haha sve sam ponovo instalirao i opet mi Android System jede bakteriju, mora da je do neke aplikacije, mada jedine dve koje koristim su Apex i WhatsApp ostale samo instalirane al nisam ih pokrenuo ni jednom...

Poslednja izmena:
Dobra fora sa ovim novim panorama slikanjem, ali mi dosta sporije radi i štuca na 4.2.

Ја још нисам успео да направим скроз добру слику.
Али зато телефон ради никада боље. Коначно нема оне вибрације при откључавању, одличан је осећај :)
И радио је много бољи. Сигнал је јачи, Wi-Fi је исто јачи, а и доста бржи.

Poslednja izmena:
Vrh Dno