Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

dr.sonic meni taj android pise da jede 70% a zapravo to samo pise tako, telefon ide u deep sleep i baterija odlicna :)

Ja sam kod drugog zvona ukapirao sliku :)

Btw, jel ranije radio blic pri fotkanju ako je baterija ispod 14%? Ako se neko sjeca....

Ево батерија после једног пуњења.
Био сам доста напољу, тада 3g, у кући Wi-Fi, auto brightness.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1353177333172.jpg
    uploadfromtaptalk1353177333172.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 116
  • uploadfromtaptalk1353177346422.jpg
    uploadfromtaptalk1353177346422.jpg
    38.2 KB · Pregleda: 117
  • uploadfromtaptalk1353177360796.jpg
    uploadfromtaptalk1353177360796.jpg
    68.5 KB · Pregleda: 110
Ево батерија после једног пуњења.
Био сам доста напољу, тада 3g, у кући Wi-Fi, auto brightness.

Kako ti je grafika za Awake manja od screen on? Valjda kad je upaljen ekran phone je awake i nemoze grafika za Awake da bude manja nego screen on.

Kako ti je grafika za Awake manja od screen on? Valjda kad je upaljen ekran phone je awake i nemoze grafika za Awake da bude manja nego screen on.

Хаха, нисам приметио то. Немам појма, можда мој телефон може да ради, а да није будан :D

Ја морам овде још једном да поделим моје одушевљење радом телефона. Апсолутно нигде лага, али нигде, анимације су толико течне да ми није добро :)

Treba da vidis kako radi Nexus 4 :p

Јао постоји сада и анимација минимизовања отворене апликације када се стисне task дугме , поново сам одушевљен :)

Skote jedan, nateraces me da flashujem to i njakam fon ceo dan, a nemam vremena ni da jedem k'o svet... :D

Пола сата ти треба у врх главе да све наместиш. Сутра је недеља , толико можеш да издвојиш.

Da li bi neko mogao da mi preporuči uputstvo uz pomoć kojeg bih mogao da podignem sistem na 4.2? Od skoro sam na Androidu, pa još uvek nisam upućen. Inače, telefon je yakju, ako to nešto znači.

Radna.

A znamo i ti i ja da manijaci poput nas ne mogu da se zadrze na pola sata, kad je vec dirty flash u pitanju... :D

Јао постоји сада и анимација минимизовања отворене апликације када се стисне task дугме , поново сам одушевљен :)

To sam provalio pola sata nako flesovanja i odusevilo me.... Jedno 20-ak sekundi sam se igrao :) 4.2 ubija kako radi.

Хм, занимљиво, пише да су ми мапе потрошиле 10% батерије, одмах иза екрана и да су ми држале телефон будним сат времена и ако их нисам користио од прошлог пуњења.
Мада сама батерија траје ОК, скоро 16 сати са 3 сата screen on time и још 25% је остало.

Imajuci u vidu kako taj poslednji deo baterije iscuri za cas, ostalo ti je realno jos jedno 10ak posto... :p

Inace, aj, posto me ubedjujete da zveknem 4.2 na jzmu moga dobroga, a neke od najvaznijih opcija su mi Go to sleep i 2G/3G-only toggles iz not. bara - ima li na 4.2 ISTA slicno tome, nativno naravno? Da ne moram na nabacujem Power Toggles ili nesto slicno.

Pritom, pretpostavljam da native launcher nema nikakava podesavanja (broj Homescreen-ova, oblik App-drawer-a itd.) i da ko to zeli opet mora Novu da meti na fon?

Ciao evo mene opet na bench u.Elem posto sam bio ubio fon ali skroz,bio na servisu,oziveli ga vratili mi ga sa 4.0.4,updatevao preko OTA na 4.1.1 to mi jedino ponudio.Preko tool kita ga otkljucao,rootovao etc.Sada sam na JRO03C.Djavo mi ne da mira hteo bih da ga update-ujem na 4.2.BTW ne daje mi update preko OTA.Probao sistem framework stop I clean I opet nece.Preporuka za update. Koji ROM sa xda?

Ciao evo mene opet na bench u.Elem posto sam bio ubio fon ali skroz,bio na servisu,oziveli ga vratili mi ga sa 4.0.4,updatevao preko OTA na 4.1.1 to mi jedino ponudio.Preko tool kita ga otkljucao,rootovao etc.Sada sam na JRO03C.Djavo mi ne da mira hteo bih da ga update-ujem na 4.2.BTW ne daje mi update preko OTA.Probao sistem framework stop I clean I opet nece.Preporuka za update. Koji ROM sa xda?

Ни један, ромови и кернели још нису спремни, имају доста багова. Скини лепо factory image са Google сајта и то флешуј преко fastboot-a.

Dr/hvala na odgovoru.Jel moze to preko tool kita?I jel flesujem preko CWM?Razumi me ne bih opet da ga ubijem.Elem bio ko lud 2dana bez fona.Zavisnost il sta vec he he he

Dr/hvala na odgovoru.Jel moze to preko tool kita?I jel flesujem preko CWM?Razumi me ne bih opet da ga ubijem.Elem bio ko lud 2dana bez fona.Zavisnost il sta vec he he he

Не, ово што сам ти ја рекао не може преко tool kit a и cmw. Једино ако нека нова верзија нема и ту опцију.
Иди на xda, нађи тему за наш телефон и иди на general. Ту имао јако детаљно упутство од лика који се зове enfrant чини ми се. Не можеш да омашиш.

Niko mi ne odgovori, ima li onaj trinity kernel (ako je još aktuelan) za 4.2? Ako nije frka da mi neko baci na mail zip da flešnem, nemam vremena sada da čačkam po xda :D tnx

Vrh Dno