Каквим слајдером, нисам то видео?
Koji ti je radio tj. baseband?
Pa kad ti zvoni alarm, pokaze ti slajder kao za otlkjucavanje, lijevo je neka slicica za snooze a desno oko u smislu da si budanInteresantno...
Ево батерија после једног пуњења.
Био сам доста напољу, тада 3g, у кући Wi-Fi, auto brightness.
Kako ti je grafika za Awake manja od screen on? Valjda kad je upaljen ekran phone je awake i nemoze grafika za Awake da bude manja nego screen on.
Treba da vidis kako radi Nexus 4![]()
Јао постоји сада и анимација минимизовања отворене апликације када се стисне task дугме , поново сам одушевљен![]()
Чиме се бавиш?Radna.
A znamo i ti i ja da manijaci poput nas ne mogu da se zadrze na pola sata, kad je vec dirty flash u pitanju...![]()
Немој да стајеш mironiku на мукуTo sam provalio pola sata nako flesovanja i odusevilo me.... Jedno 20-ak sekundi sam se igrao4.2 ubija kako radi.
Чиме се бавиш?![]()
Немој да стајеш mironiku на муку![]()
Ciao evo mene opet na bench u.Elem posto sam bio ubio fon ali skroz,bio na servisu,oziveli ga vratili mi ga sa 4.0.4,updatevao preko OTA na 4.1.1 to mi jedino ponudio.Preko tool kita ga otkljucao,rootovao etc.Sada sam na JRO03C.Djavo mi ne da mira hteo bih da ga update-ujem na 4.2.BTW ne daje mi update preko OTA.Probao sistem framework stop I clean I opet nece.Preporuka za update. Koji ROM sa xda?
Dr/hvala na odgovoru.Jel moze to preko tool kita?I jel flesujem preko CWM?Razumi me ne bih opet da ga ubijem.Elem bio ko lud 2dana bez fona.Zavisnost il sta vec he he he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari