Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

To su sve razlozi zbog kojih je dobro malo sacekati sa 4.2, da se to sve malo stabilizuje a kuvari obave svoj posao. Pored toga, 4.1.2 zaista nije los, mala je razlika spram 4.2 a kad se nabaci Trinity kernel, dobija se zverka. :)

Mnogo si ti bre nepoverljiv :d Tom logikom trebali smo ostati na 4.0, i ja sam bio flesh addicted kao i ti, al nekako sam na stocku uz par modova sasvim zadovoljan. A sto se tice 4.2 ja nemam zamerki jos, cak mi bolje radi nego 4.1.2 + Trinity

Smanjio dpi navbara na 36 i loud patch, pricamo za 4.1.2 ovde jos nisam utvrdio kako radi zvuk al cini mi se da nece morati...

Ima li neko ideju gdje bih u BG-u mogao da kupim kvalitetan auto punjac?

@Ultimo
Ma uvek sam za novije verzije u sustini, i nisam rekao da necu da flashnem 4.2 ali sacekati 4, 5 dana da se neki sitniji problemi uklone - mislim da nije besmisleno. :)

Flashovao bih i ja odmah 4.2 da ima nesto sto mi se bas svidja, ili da me nesto na 4.1.2 bas nervira. Ali, nijedno nije ispunjeno, pa onda... :)

Konkretno, na 4.2 najvise me nervira sto je promenjen storage, pa bih morao da backup-ujem sve pred flash... Plus, neke aplikacije jos nisu optimizovane. Sve ce to biti sredjeno vec za koji dan.

Sta je promenjeno vezano za storage na 4.2?

Pa ne radi restore nandroid backup-a. Manji problem je sto TB ne radi, samo ponovo preskeniras SD i gotovo.

Može da se desi da google ubrzano sprema mali update 4.2.1 ili možda čak neće imati ni novi broj, pa zato nema update za yakju.

Ja sam dobio update na Nexusu 7 i ovaj lockscreen je odvratan. Zasto nisu mogli lepo da pogledaju sta ljudi zaista koriste i da ga srede (Widgetlocker?!) a ne ovo .... polu-resenje. Quick toggles su takodje ocajni, taman sam se ponadao da cu se resiti dodatnih aplikacija za to ali vidim da ce to ipak morati da saceka malo.

Imam utisak da punom parom rade android 5.0 koji će biti vrh, a ovaj su 4.2 smućkali na silu i na brzinu, samo da bi imali uz šta da plasiraju n4.

To sam i ja pomislio... Da je 4.2 morao izaci zbog N4, a da ce pravi upgrade biti KLP 5.0 - nadam se da ce biti podrske za Gnex sto se njega tice. Kazem to jer evo Nexus S ne dobija 4.2...

Kako stvari stoje sa baterijom kod vas? Kod mene je stanje lošije nego na 4.1.2. Obično mi baterija traje od 7:30 do 23:00 ali sada mora na punjač oko 20:00. Standardna dnevna rutina.

To sam i ja pomislio... Da je 4.2 morao izaci zbog N4, a da ce pravi upgrade biti KLP 5.0 - nadam se da ce biti podrske za Gnex sto se njega tice. Kazem to jer evo Nexus S ne dobija 4.2...

Možda, ali ja ne verujem da će 5 izaći pre ces 2013, oko pravoslavnog Božića.

Kako stvari stoje sa baterijom kod vas? Kod mene je stanje lošije nego na 4.1.2. Obično mi baterija traje od 7:30 do 23:00 ali sada mora na punjač oko 20:00. Standardna dnevna rutina.

Kod mene sasvim normalno:

XNRcl.png

DT229.png

@trenje Negde mi curi juice :) Tačno toliko mi fali jer sam na 3h screen i 13h on battery.

Imas ss sto sam okacio ja mislim da je na prosloj strani kaze da mi je najveci potrosac Andoid System al kad zanemarim to opet mi full traje baterija tako da necu da cackam...

Evo sadasnje stanje 41% skinut sa punjaca pre 8h, opet Android System najveci potrosac, Screen je na 2:30min sto znaci da ce preci jos dosta, deep sleep je 61%!

Nabacio sam mu Better battery stats pa cemo videti.
Jedino ako je problem upgrade bez data wipe-a.

Odlicno. Ja sam radio full wipe i evo prije neki dan sam imao 15h standby sa 3:20h display time-a od cega je vecinom bila aktivna data konekcija.

Hm... 7-8% down dok ga nisi drzao u ruci (@mironiko - svaka slucajnost sa tvojim recima je namerna :) )
Probaj meriti opet nakon 3-4 ciklusa punjenja praznjenja, bas me zanima kako se ponasa. I sam sam na 4.2 od juce
ali u pokretu sam non-stop uz koristenje navigacije i punjaca pa nisam merodavan za potrosnju.

Hm... 7-8% down dok ga nisi drzao u ruci (@mironiko - svaka slucajnost sa tvojim recima je namerna :) )
Probaj meriti opet nakon 3-4 ciklusa punjenja praznjenja, bas me zanima kako se ponasa. I sam sam na 4.2 od juce
ali u pokretu sam non-stop uz koristenje navigacije i punjaca pa nisam merodavan za potrosnju.

Ispalo je nesto manje od 1% na sat. Ubacio sam mu fabrički, zvanični takju. Vidise da sebudio malo ali sav sync mi je uključen pa je morao.

@Gizmoid
Meni je preko noci najcesce ustekan, pa ga izjutra uzmem u ruku. :D

Inace, i meni skine tako nekako... Za noc od 8h spavanja jedno 6, 7% a za 6h ne vise od 5%. Posto nista ne gasim nocu,, mislim da je to korektno... :)

Juce sam bas nesto urnisao fon preko dana, i za 10.5h koriscenja, izvukoh koji minut krace od 5h ekrana. Not bad.

Vrh Dno