Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ni meni se nešto ne sviđa novi lock screen. Taj boldovan sat mi je ružan, glupo je što su izmestili google now na poseban kružić, a i ideja skrolovanja lock screen - a mi nešto nije primamljiva.
Jedino dobro je svajpovanje za kameru.

Ni meni se nešto ne sviđa novi lock screen. Taj boldovan sat mi je ružan, glupo je što su izmestili google now na poseban kružić, a i ideja skrolovanja lock screen - a mi nešto nije primamljiva.
Jedino dobro je svajpovanje za kameru.

Meni je prvo bio ruznjikav, ali sam se vec nekako navikao. Stavise sada mi se i svidja ;)

Simpaticna fora za aktiviranje neke od bckgrnd aplikacija. Kad se pritisne dugme, trenutna aplikacija se samo smanji prema cosku a pojave se ostale. Cool.

Mislim da je to samo prvi put kada zoveš, sledeći put kada pozoveš istu osobu onda bude dobro. Tako je meni bilo svaki put kada flešujem novi rom.

Ladno onaj quick settings nisu prekidači, nego prečica za settings!? Koja glupost.

Nisu prekidaci bas svi, bilo je to na jednom od video klipova po yt-u.

Ni meni,konstantno su izbrljane slike.

Mislim da je to samo prvi put kada zoveš, sledeći put kada pozoveš istu osobu onda bude dobro. Tako je meni bilo svaki put kada flešujem novi rom.

Ladno onaj quick settings nisu prekidači, nego prečica za settings!? Koja glupost.

Moram priznati da su quick settings malo glupo uradili kao i lockscreen. Deluje polovicno.

To će biti veliki fičr u 5.05 kada srede u potpunosti.

Ostajem na 4.1.2 RBJ dok se gluposti na 4.2 ne ispeglaju malo... Ionako je ovaj ROM sjajan, a od tih novina iz nove verzije me nista ne pali posebno. :D

Pa ti toggles-i, lockscreen i slicno - nista od toga nije njesra, ali kad ga rascarlo, morfic, minooch, franco i ekipa do'fate, bice bolje sigurno... :) Prevashodno mislim na uskladjivanje custom ROMova. Mozda rec "gluposti" nije bila najpogodnija. :)

Ja se pitam što sam sa ICS-a i prelazio :)
Od 4.1 mi je od svega ostalo da je novo samo Google Now, koji me nervira koliko mu treba da se startuje, da sam vratio i stari search.

Pa ti toggles-i, lockscreen i slicno - nista od toga nije njesra, ali kad ga rascarlo, morfic, minooch, franco i ekipa do'fate, bice bolje sigurno... :) Prevashodno mislim na uskladjivanje custom ROMova. Mozda rec "gluposti" nije bila najpogodnija. :)
Te stvari može samo Google da popravi, tako da ćeš verovatno čekati 4.2.1 :)
Ja se pitam što sam sa ICS-a i prelazio :)
Od 4.1 mi je od svega ostalo da je novo samo Google Now, koji me nervira koliko mu treba da se startuje, da sam vratio i stari search.
To je do telefona, ne do google now, pogledaj kako se startuje na n4.

Verovao bih u to da se Google Now pojavio sa N4, ali je ipak on stariji. Pravili su ga dok N4 nije bio možda ni u fazi prototipa.
Mislim, stoji da se na duplo bržem telefonu verovatno i duplo brže pali, ali nije to to :)

Probaj da iskljucujes sto ti ne treba iz njega i brze ce se pokrenuti. I mene to nervira kada opcija koju cesto koristis radi sporo.

A quick settings bez togglera je bas glupa stvar.

Poslednja izmena:
Za sada nista pozitivno na 4.2. Kamera mi se ne svidja ni malo samo su je upropostili ... umesto da dodaju neke korisne stvari oni dodaju neke gluposti. Lock totalna glupost nista korisno ...poboljsanje u pokusaju = katastrofa... Bolje da su malo taj zvuk sredili... to su prvi utisci, a ostalo cemo jos videti... Da mi je znati odakle im te ideje. Kad bi se malo okrenuli prema korisnicima i slusali njihove ideje i zelje mnogo brze bi napredovao sistem... i tako dalje i to vam ja kazem:p

Polako, sve ce se srediti. Ono sto sam ja primetio je da su i WiFi i 3G daleko upotrebljiviji (brzi). Smeta mi sto par aplikacija koje sam koristio vise ne radi, ali to ce se isto srediti. I dalje verujem u Nexusa i Google i zadovoljan sam i ovim updateom. Recimo, sada u tastaturi ima opcija no language qwerty, tako da mi prilikom kucanja predlaze samo ono sto imam u dictionary, kontakte i mailove... Sitnica, ali znaci.

Je sam primetio da malo brlja crt off animacija kada ga zakljucavam preko widgeta i desi se da nece da se upali ekran na on/off dugme pa moram par puta da stisnem dok ne odreaguje.
Jel neko ima ove bugove?

E baterija je vrh na 4.2 nikad nisam imao ovoliko, a tek prvi ciklus posle flesha...

Prilozi

• Screenshot_2012-11-15-09-10-58[1].png
    Screenshot_2012-11-15-09-10-58[1].png
    157.7 KB · Pregleda: 131
  • Screenshot_2012-11-15-09-10-49[1].png
    Screenshot_2012-11-15-09-10-49[1].png
    83 KB · Pregleda: 126
Meni jedino fali Nexus Louder pošto je zvučnik stvarno tih bez njega. Valjda će ga uskoro napraviti i za 4.2.

Šta je po tvom mišljenju korisna opcija. Pošto je recimo aplilacija na 4.2 donela kompenzaciju (EV), nešto za čim sam ja kao fotograf gorke suze lio, jer to samo foto aparati imaju, a ni iPhobe nije imao, koliko sam ga pratio (4 sa 5.1.1 nema kompenzaciju).

Vrh Dno