Vidim na XDA-Developers govore da je prisutan laag, ne znam ali imam sumnje da namjerno na straiji model izbace novu verziju ROM-a na kojem ne radi sve tako glatko da bi se neofirno korisnici natjerali da kupe novi model... to sam jos primjetio na Nexus S modelu kada sam ga updateova na 4.1.1 pa poslije i na 4.1.2 , project buter je bio daleko od tecnog dok bi custom ROM letio... mislim nema mi logike da XDA Developersi "skuhaju" ROM koji je toliko tecniji od Stock verzije...
Vidim na XDA-Developers govore da je prisutan laag, ne znam ali imam sumnje da namjerno na straiji model izbace novu verziju ROM-a na kojem ne radi sve tako glatko da bi se neofirno korisnici natjerali da kupe novi model... to sam jos primjetio na Nexus S modelu kada sam ga updateova na 4.1.1 pa poslije i na 4.1.2 , project buter je bio daleko od tecnog dok bi custom ROM letio... mislim nema mi logike da XDA Developersi "skuhaju" ROM koji je toliko tecniji od Stock verzije...
To je ono o čemu sam i ja govorio.
Verzija takju od jutros je zvanična!
Sada radi tečnije dok je sve leglo ali osećam da mu fali RAM. Ipak nexus4 ima duplo više memorije. Takva situacija je bila i sa prelaskom sa nexusa s na gnex.
Upravo tako, s tim što nisam radio root već iz recovery instalirao zip updateUrose instalirao si takiju 4.1.2 stock image pa si fleshnuo cwm i root i onda onaj zip?
Upravo tako, s tim što nisam radio root već iz recovery instalirao zip update
Gde si nasao ZIP update na 4.2?
E ***, ja imam YAKJU![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari