Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

yakju sam imam costum recovery i costum kernel, rom je stock, sta ja sve moram da uradim da imam 4.2 odma sada odma...

Crni brate pa to sam prvo probao :)

Poslednja izmena:
Vidim na XDA-Developers govore da je prisutan laag, ne znam ali imam sumnje da namjerno na straiji model izbace novu verziju ROM-a na kojem ne radi sve tako glatko da bi se neofirno korisnici natjerali da kupe novi model... to sam jos primjetio na Nexus S modelu kada sam ga updateova na 4.1.1 pa poslije i na 4.1.2 , project buter je bio daleko od tecnog dok bi custom ROM letio... mislim nema mi logike da XDA Developersi "skuhaju" ROM koji je toliko tecniji od Stock verzije...

Vidim na XDA-Developers govore da je prisutan laag, ne znam ali imam sumnje da namjerno na straiji model izbace novu verziju ROM-a na kojem ne radi sve tako glatko da bi se neofirno korisnici natjerali da kupe novi model... to sam jos primjetio na Nexus S modelu kada sam ga updateova na 4.1.1 pa poslije i na 4.1.2 , project buter je bio daleko od tecnog dok bi custom ROM letio... mislim nema mi logike da XDA Developersi "skuhaju" ROM koji je toliko tecniji od Stock verzije...

To je ono o čemu sam i ja govorio.
Verzija takju od jutros je zvanična!
Sada radi tečnije dok je sve leglo ali osećam da mu fali RAM. Ipak nexus4 ima duplo više memorije. Takva situacija je bila i sa prelaskom sa nexusa s na gnex.

Ako je ovo istina mene onda android i nexusi vise nece videti, zamenio sam s3 za gnex upravo da bi sve radilo glatko i da bih imao redovan update.

To je ono o čemu sam i ja govorio.
Verzija takju od jutros je zvanična!
Sada radi tečnije dok je sve leglo ali osećam da mu fali RAM. Ipak nexus4 ima duplo više memorije. Takva situacija je bila i sa prelaskom sa nexusa s na gnex.

Uobražavaš. Skoro ništa važno se nije promenilo od 4.1.1 na 4.2 i nema apsolutno nikakvog razloga da mu fali ram.

Ja sam instalirao ovaj image, i ceo telefon mi je formatiran, mislim ne smeta mi nisam imao nista bitno al cisto da kazem da sacuvate slike ako radite ovo...

Tako sam i ja odradio. Uradio backup slika jedino, nakon instalacije aplikacije su se same instalirale i to je to. Za 20 min sam podesio update i notifikacije i gotovo. Radi super glatko, jedino ne mogu da se naviknem na kontrast, kao da su nesto cackali kernel...

Samo se kod mene nista nije instaliralo i dobio sam fc na launcher jednom, posle restarta sve je ok, brate nisam kontao kakve su ono linije levo i desno na lockscreenu pomislio sam neki bug, kad ono mozes da dodas tu sta hoces...

E ***, ja imam YAKJU :)

E pa mrzi me da to radim, iskreno.

I kakvi su utisci na 4.2? Kakva je fluidnost u poredjenju sa 4.1.2? Javite i rezultate baterije

Radi uber glatko. Ja sam full wipe odradio, bez root-a. Placene apps sam skinuo preko kompa (TunnelBear za Play Store) i to je to. Zaista je upeglan odlicno. Bugove cekam i dalje. Ne mogu da provalim Photo Sphere da mi fino odradi poklapanje, to me jedino nervira.

Nesto su radili sa bojama/kontrastom.

Edit:
Lockscreen tasteri su promijenjeni, nema vise Gnow na gore, vec je poseban taster u vidu malog kruga ispod slide za otkljicavanje. Kamera je takodje nestala sa slajdera i nalazi se na desnom lockscreen ekranu.

Poslednja izmena:
evo mene opet:-( probao da flashujem 4,2 sa xda wipe dalvik cahe i boom nista se ne desava,elem pokusam preko toolkita da udjem u recovery nece.Uninstall drivere pa install nece.Sta da radim?Pomagajte drugovi
U tool kitu ne vidi fon.Inace na start screenu stoji google i katanac.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno