Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

ima li mu pomoci,plese help me dobri ljudi?
kada pritisnem volume down i turn on dugme da udjem u recovery dobijem na ekranu strat downlooading... i do not turn off target
sta da radim pomagajte

Poslednja izmena:
Pusti ga da skine to što hoće :)
Postoji i neki safe mode da se butuje, pa možeš to da probaš, ali ne znam tačnu kombinaciju tastera.

Ljudi da li bi bilo sada dobro uzeti Galaxy Nexus za oko ~300e, ili mozda za te pare ima neki bolji telefon. :)
Tj. da li ga je "pregazilo" vreme.

Pregazilo vrijeme? Telefon star jedva godinu dana...Ako gledas u odnosu na SIII, Note 2, HOX svakako jeste. Ako gledas generalno value for money, ubedljivo najbolja investicija.

Pregazilo vrijeme? Telefon star jedva godinu dana...Ako gledas u odnosu na SIII, Note 2, HOX svakako jeste. Ako gledas generalno value for money, ubedljivo najbolja investicija.

To je glavno sto se gleda :)
Ja imam s3, ali ovo je za nekog drugog, pa sam zato pitao.
Da li ima nesto bitno na cega bih trebao da obratim paznju pri kupovini u vezi samog aparata (u to ne mislim na osnovne stvari isprobati kameru, tac, zvucnik, mikrofon itd itd)

Polovan aparat?

Gledas ekran naravno, poklopac od baterije mora lako da se skida/vraca i da nema ni mm zazora u odnosu na ostatak telefona i naravno gledas ivice. Sto se sw-a tice, obavezno obavi kratak poziv da se uvjeris da rade mic, slusalica, speaker, proximity senzor. Ostalo po volji... Ako prodavac ima neke mb u paketu, provjeri data konekciju kao i wifi/bt ako si u prilici.

U principu, ako nema ostecenja i sve ostalo manje vise funkcionise, wipe i instalacija stock Android-a resavaju sve probleme (sporo ucitavanje aplikacija, pucanje aplikacija, raznorazni lagovi...)

Prodaću ti ja moj nexus polovan za 200e ako hoćeš :)
Sve radi svršeno, ima samo par ogrebotina.

Ja sam na yakju verziji, mogu li samo preko Tool kit-a flashnuti ovu 4.2 verziju za takyu ili moram prvo telefon prebaciti na takyu pa onda instalirati njegov image?

Polovan aparat?

Gledas ekran naravno, poklopac od baterije mora lako da se skida/vraca i da nema ni mm zazora u odnosu na ostatak telefona i naravno gledas ivice. Sto se sw-a tice, obavezno obavi kratak poziv da se uvjeris da rade mic, slusalica, speaker, proximity senzor. Ostalo po volji... Ako prodavac ima neke mb u paketu, provjeri data konekciju kao i wifi/bt ako si u prilici.

U principu, ako nema ostecenja i sve ostalo manje vise funkcionise, wipe i instalacija stock Android-a resavaju sve probleme (sporo ucitavanje aplikacija, pucanje aplikacija, raznorazni lagovi...)

Hvala ti puno ;)

Sonic, imas pm

Ima li neko problem sa Apex launcherom na 4.2 ? Meni ne radi izbacuje neku gresku ... mozda jos nije optimizovan za 4.2.

Polako, dok izadju update-i za aplikacije. Meni za sada MX Player ne radi.

Meni ne radi MX Player, NetSchedule i SweetHome. Umesto MX Playera sinoc sam probao BSPlayer i OK je.

Osim lock screen-a (stvar navike) sve ostalo mi se svidja. Fino radi, izgleda da je i potrosnja baterije malo optimizovana. Ono sto mi smeta, a tako je bilo i na ranijim verzijama je srpska tastatura na cirilici. Nekako ne mogu da se naviknem na cirilicnu tastaturu nikako, bilo bi ekstra da ima i latinicna.

DA ni ja ne mogu sferu da uslikam kako treba sve se nesto preklopi, mada probao sam 2 puta samo...
Apex ne radi, al to ce ispeglati u sledecoj verziji, kamera mi nekako cudna ( ne lose cudna nego samo cudna), posto je sad preko celog ekrana pa mi izgleda kao da je zumirana malo a ustvari samo koristi ceo screen...

Kad ce ota za yakju?:D

Evo ja upravo pokusavam da provalim kako sferu da uhvatim lijepo i ne ide. Izravna perfektno 70% slike, a poremeti najcesce gornje djelove. Imam osjecaj kao da ne treba cekati posle prve plave tacke nego samo ravnomjerno pomjerati telefon u jednom pravcu.

Jest smor čekati da izbace yakju verziju, gledam po YouTube klipove i odlično izgleda 4.2 na Galaxy Nexusu, ne mogu dočekati da vidim image file 4.2 :)
A ne da mi se sad konvertovati yakju u takju, sve kontam u dan-dva će izaći.

Takju je yakju sa gwallet-om, a s obzirom da kod nas nema neku svrhu dodje na isto.

Pa da, ali treba da fleš-ujem telefon, a to mi se ne radi. Otišao sam sa htc da to ne radim. :D

***, cekaj OTA onda :)

Ja sam juce potrosio otprilike pola sata od trenutka flesovanja do podesenog telefona.

Ne bih to radio da sam na tvom mjestu... Na xda kazu da je moguce ali i da moze doci do problema. I meni je to palo prvo na pamet ali nisam htio da se igram.

Vrh Dno