Mobilix/Jel stock root-ovan ili ne?
JA sam na rootovanom stocku ali jos nemam opciju za update na 4.1.2
yakju, nije root-ovan, samo otkljucan bootloader, probano sa gasenjem framework-a, ali jos nema OTA...
Btw, 4.1.2 se rutuje preko toolkit-a identicnom metodom kao 4.1.1.
Da naravno. Samo što kada pređem na stock stvarno nemam potrebu za tim![]()
Da li si probao ono sto je preporucio @McNulty pre dve stranice?takju, root-ovan, otključan bootloader - nema OTA
Zato kazem ja da je Nexus jedini ozbiljan Android telefon, jer te improvizacije i prepravke nisu ozbiljna stvar, bez obzira da li ih pravi Samsung, Htc ili neki klinac sa XDA, to nije google...Evo me ponovo na stock-u. Bitna stvar koju sam odmah primetio je da CM ima ”osakaćene” animacije u korisnučkom interfejsu. To znači da koriste framework još sa ICS-a. Sada sve stvarno izgleda tečnije.
Druga bitna stvar je da neke aplikacije ograničeno rade na CM. Npr gdrive mi na CMu nikada nije nudio pregled dokumenata u edit režimu. Izvodio sam razne akrobacije kako bih izmenio dokumenta. Facebook i twitter notifikacije nisu radile uopšte. Gnow sada pokazuje kalendar unose itd.
Drugim rečima za pravo i originalno uživanje stock je zakon.
Meni root treba zbog market unlocker-a najvise, da nije zbrke oko kupovine aplikacija ne bih ga root-ovao uopste.
RootExplorer upalim jednom u 3 mjeseca...
Jesi li brisao data i cache kada si flešovao?
E, pa ti imaš para, mi koji nemamo, imamo problem sa reklamama![]()
Hm... ne!? Na sta se tacno odnosi data?
Pa to je user data, aplikacije i tako to. Logično da nisi brisao to kada ti je sve ostalo![]()
Je l' može neko da mi okači recovery-from-boot.p sa /system/?
Da li si probao ono sto je preporucio @McNulty pre dve stranice?
Pogreši čovekPa sto si me pitao onda jesam brisao...?
Userdata. img ili wipe data rade isto zar ne?
Recovery from boot? Sad cu da iskopam pa kacim na dropbox.
Btw, sad nesto gledam notifikacije, kad zadrzim tap na nekoj aplikaciji (vremenska prognoza gnow,ili viber) dobijam opciju App Info. Je li bilo toga ranije?
Ao, ne zafrkavaj me, ne znam jesam li sve ukupno dao 30$ na ovo sto koristim....
Fleshovao sam Gapps update sa Goo.imo i sad mi puca gapps procesKako to da sredim a da ne moram ceo telefon da instaliram od 0?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari