Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ja to sve na stock-u imam, bez gimnastike sa romovima i krenelima :)

Kad budu dosli do 4h30 ili mozda 5h ekrana i 1d usage (wifi konekcija) onda cu razmisliti o fleshovanju :p

Romovi se stavljaju zbog dodatnih funkcija, ne baterije (bar na nexusu) :)

I ja sam isto na stock-u, radi savršeno brzo, a sve funkcije koje su mi potrebne obavlja i ovako, tako da nemam potrebe za custom romom i ne bih ništa menjao... Inače telefon sam kupio pre nekih nedelju dana, i oduševljen sa njime. Prešao sam sa iPhone na ovo, i na iPhone se neću vratiti nikad više :D

@Uros
Al' je gimnastika... Za Clean Flash mi treba 20ak min, a za Dirty Flash ni 5... :p

Ja sam sa Paranoidom uspeo 3h 30min za za 18 sati al 3g off. Sad sam stavio ovaj Trinity zadnji stable kernel, al su boje poludele gde to podesavam? Probao sam u advanced al ne reaguje...

Poslednja izmena:
`ajd` da se upisem: CM10_20121010_M2 sa Trinity Alpha kernelom A67 (drugi ciklus punjenja)

Screenshot_2012-10-15-11-30-56.jpg
Screenshot_2012-10-15-11-31-11.jpg
Screenshot_2012-10-15-11-31-27.jpg
Screenshot_2012-10-15-11-32-00.jpg

Prilozi

• Screenshot_2012-10-15-11-32-23.jpg
    Screenshot_2012-10-15-11-32-23.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 78
...nastavak

Screenshot_2012-10-15-11-32-23.jpg
Screenshot_2012-10-15-11-32-31.jpg
Screenshot_2012-10-15-11-33-00.jpg
Screenshot_2012-10-15-11-33-11.jpg

Edit: Prekid u WiFi i Data je cca.. 6h30min jer tada spavam a ne volim
da mi dolazni mail ili tweet svira kod glave pa gasim protok.

Edit2: Nadjoh bug :p. Telefon je na punjenju preko USB-a na kompu i boot
(krepala beterija kod zadnjeg SS-a) i nema IMEI-a, restart1 - isto, restart2 - isto.
Baterija je puna 5%, otkacim USB, boot i pojavi se IMEI.

Ima li linkova sada?

Poslednja izmena:
Po Gizmovim postovima bih rekao da se bateruja najvise "stedi" dok je telefon u sleep modu i da se tu u stvari dobija na krajnjem rezultatu od 1d

U odnosu na stock varijantu, sa ovim se dobija 3-5h stdby-a vise za slican screen on.

Ja sam na totalnom stocku, aktivni su mi Wifi i 3g konstantno, gmail push, exhange push, tapatalk, chrome.... Sta god radio, izgura blizu 4 sata i da kazemo 24 sata rada. Nocu od 23-07 su sve data konekcije iskljucene. Igrice ne koristim. Stockom sam izuzetno zadovoljan i za sada nemam ni jedan razlog zbog cega bih pozeleo neki custom rom.

Svako ima svoje zahteve i ocekivanja.
@Uros Novakovic Standby je odlicno odradjen.

Poslednja izmena:
Ja nikad nista ne gasim :)

3g konekcija (jer mi je net kuci uzas), ttalk, novine, yt, chrome, mail, slikanje i dobijam oko 3.5h display uz 13-15h stdby.

Ujutru se oko 8-9h skine sa punjaca, uvece oko 21-23h nazad na punjac.

Edit#2
@Trenje,gizmo
To je odlicno.

Poslednja izmena:
Mene google opasno troluje :D , desava se samo u stanu (ne uvek), bez obzira da li sam na netu preko edge ili wifi(sbb) mreze i uvek isti grad u Brazilu, Juiz de Fora, danas mi je ponudio cak i translate sa portugalskog na engleski i kursnu listu brazilski real u dinar. Cim izadjem van zgrade sve je ok, nadje me bez problema bez gps-a na mapi i google now se vrati na Beograd.

Prilozi

• Screenshot_2012-10-15-15-38-01.png
    Screenshot_2012-10-15-15-38-01.png
    79.9 KB · Pregleda: 96
  • Screenshot_2012-10-15-16-19-55.png
    Screenshot_2012-10-15-16-19-55.png
    386.7 KB · Pregleda: 97
Još nisi stavio? :)
Koliko ja znam, može odmah install.
Taj OTA je u stvari factory image koji možeš već da skineš sa Google sajta.

Poslednja izmena:
Ma jok, cekam OTA. Lakse mi tako nego da se *****avam sa backup-om nakon clean install-a...

Meni ne nudi ota update,sad sam proverio.
Sim free mi je uredjaj i verzija yakjuxw,valjda samsung daje ota za moj model.
Nego da pitam nesto,ako budem menjao tu oznaku modela da bih mogao od google-a da dobijam update,da li se brise sve sa telefona ili ne.
I koji je nacin da to odradim najlakse,ako zna neko ko je radio to.
Hvala.

Meni ne nudi ota update,sad sam proverio.
Sim free mi je uredjaj i verzija yakjuxw,valjda samsung daje ota za moj model.
Nego da pitam nesto,ako budem menjao tu oznaku modela da bih mogao od google-a da dobijam update,da li se brise sve sa telefona ili ne.
I koji je nacin da to odradim najlakse,ako zna neko ko je radio to.
Hvala.

Verovatno neće još biti za yakjuxw i ostale varijante.
Ako ti telefon nije već rutovan, odnosno ako nije otključan bootloader, onda se gubi sve. Mada možda postoji neka caka da ga rutuješ bez otključavanja bootloader-a, napraviš backup, pa onda zameniš verziju.
Najlakše ti je preko toolkit-a.

Telefon je rutovan i otkljucan je bootloader,na stock romu sam.
Ako bekapujem svoj stock rom pa zamenim verziju i onda vratim nandroid nece mi se vratiti na verziju yakjuxw?

E super druze,hvala.
A reci mi koji broj je ta opcija u toolkit-u da promenim verziju.Sad sam gledao i ne mogu da skontam.

Meni stigao OTA ali sam ga isforsirao tako sto sam otišao u Setings, Apps, pa našao Google service freamwork, otvorio ga i uradio force stop pa clear data. Poslije toga otišao na System update, check i stigao update od 15MB.
Predpostavljam da vas dosta zna za ovu metodu ali nije zgoreg ponoviti za one koji ne znaju.

E super druze,hvala.
A reci mi koji broj je ta opcija u toolkit-u da promenim verziju.Sad sam gledao i ne mogu da skontam.

Samo citaj polako sta pise, a pise SVE sto ti treba. Korak po korak. ToolKit je radjen za jednostavno i lako manipulisanje telefonom sto se tice root-a, unlock-a i slicno.

Meni stigao OTA ali sam ga isforsirao tako sto sam otišao u Setings, Apps, pa našao Google service freamwork, otvorio ga i uradio force stop pa clear data. Poslije toga otišao na System update, check i stigao update od 15MB.
Predpostavljam da vas dosta zna za ovu metodu ali nije zgoreg ponoviti za one koji ne znaju.

Da da, stara fora samo meni jos nema OTA.

Nazad
Vrh Dno