Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Eeee posle 4.3" sam mislio da ce biti glomazan sto se tice dijagonale.... ali navikne se ruka brzo :)

Trinity a67 + Slim ROM

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350213213653.jpg
    uploadfromtaptalk1350213213653.jpg
    46.2 KB · Pregleda: 169
  • uploadfromtaptalk1350213223891.jpg
    uploadfromtaptalk1350213223891.jpg
    30.6 KB · Pregleda: 164
Evo posle 20h. Fon sam prilično koristio, instalacije, podešavanja sistema i slično.

Standardna procedura posle clean instalacije.

Ostalo je još 9%. Naravno potrebno je još testiranja, ali volim je meni 1 put da sam prešao preko 3h i 15 minuta.

Naravno, sve ukljuceno, 3G, WiFi, GPS, NFC, Sync...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350223411980.jpg
    uploadfromtaptalk1350223411980.jpg
    30.9 KB · Pregleda: 109
Poslednja izmena:
Stavih i ja Trinity da vidim kako će se ponašati.

Evo posle 20h. Fon sam prilično koristio, instalacije, podešavanja sistema i slično.

Standardna procedura posle clean instalacije.

Ostalo je još 9%. Naravno potrebno je još testiranja, ali volim je meni 1 put da sam prešao preko 3h i 15 minuta.

Naravno, sve ukljuceno, 3G, WiFi, GPS, NFC, Sync...

Hm...ocekivao sam malo vise s obizrom na onaj prvi scr shot. Ajde odradi test nakon 3-4 ciklusa.

Meni uglavnom malo manje postigne, ali blizu 4h. Mozda imam vise sinhronizacije, mada mi je osvetljenje nisko (inace na 10% po kuci/poslu, a imam i opciju 50% za kad mi treba - nju oko 20% vremena koristim).

Gnexu je inace skoro potpuno svejedno da li ce biti na 2G ili 3G. Mozda je 10ak posto veca potrosnja na 3G.

Bogme nije bas svejedno, ja sam dosta izvlacio ljetos na 2g only.... Skoro 4h display-a.

Sve zavisi i od pokrivenosti... Da si na dobroj 3G pokrivenosti, znaci samo da si u centru, bilo bi +/- 10%, ovako trosi kao lud 3G

Jedno trivia pitanje Kako prebaciti file preko BT.Iz Astro mngr nema opciju slanja preko BT?

Stoske a sta si mu radio ta 3 sata?

Od sitnih podešavanja pa sve do kalibrisanja boja. Na Franco kernel nije bilo problema, ali na Trinity nikako da dobijem željene boje.

Inače evo skoro 4h i 30 minuta.

yge8aqa6.jpg

arahy2y6.jpg

Poslednja izmena:
U principu nije lose, ali cekacu da se slegne par ciklusa pa da vidimo kako ce biti.

Druga prica je kada sam kuci ceo dan, a druga kada sam na poslu i imam oko sat vremena razgovora i gomilu email-ova.

Franco mi je bio super do sada, videcemo sa ovim Trinity-em kako ce da bude.

Stavio sam CM10 nightly + poslednji alpha Trinity i mogu reći da stvarno manje troši bateriju nego stock. 10h na bateriji, sat vremena ekran, nonstop WiFI i 3G, na 78% je.

Za ultimate test baterije, napunite tel 100% i picite preko 3g konekcije sve na netu.

E moj Urose, kad bih imao tako nekih 6h da i uradim to... Jedino da preko noci obavim takvu akciju, bez spavanja... :D

A svidja mi se sto sam "ubedio" deo ekipe da proba CM10 i predje na njega - verujem da se niko nece pokajati. :)

Pa nema sta, nosis punjac sa sobom taj dan, pici po 3g-u koliko mozes i to je to.

Ahaam - mislio sam da odjednom to izvucemo pa da vidimo koliko je trajalo.

Mada, svakako mi se ne nosi punjac nigde. :p

Ja sam bio na CM10 ali nije to to, stock ROM za mene zakon i grehota je na GNex-u koristiti custom ROM. Svi oni prije ili poslije počnu pokazivati neke bug-ove, laagove... samo mi stock radi isto kao i prvog dana instalacije

Ja ću staviti ove nedelje pravi factory image, da vidim kakav je.

Pa i sada sam na stock, samo aosp. Malo mi se ne sviđa rasbeanjelly tema, suviše mi je crna i plava. Ako do srede ne izađe Minco 5, staviću factory image sa Google-ovog sajta i udariću mu root ručno.

Ovaj aosp što sada imam ima malih problema sa sinhronizacijom, a i proximity senzor je malo čudan.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto cu malo zatrpati thread, ali oprosticete mi. :)

Dakle, detaljna potrosnja na CM10 M2 + Trinity A67:

Na 50%
uploadfromtaptalk1350253741626.jpg
uploadfromtaptalk1350253759002.jpg

Na 25%
uploadfromtaptalk1350253782048.jpg
uploadfromtaptalk1350253805601.jpg

I najzad, na 1%
uploadfromtaptalk1350253844817.jpg
uploadfromtaptalk1350253859957.jpg
uploadfromtaptalk1350253873935.jpg

Dakle, vidi se da je sve manje ekrana moguce izvuci s vremenom. I slazem se - pri kraju jesam stalno koristio fon (screen on) ali nigde nije krivulja potrosnje tako ostra kao na tom delu, dakle i kad je screen on, a okacicu jednom i pokazatelj da i kad je ugasen ekran ti poslednji % nesrazmerno brzo cure... Kao da mi u tom delu baterije fon ne ide u Deep sleep.

Ipak, nepuna 4h na svu sinhronizaciju koju imam, i dosta belog ekrana (Gtalk+Fb+Chrome) je na 15ak sati, po mom misljenju - ljebac. :)

Nazad
Vrh Dno