Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

E super druze,hvala.
A reci mi koji broj je ta opcija u toolkit-u da promenim verziju.Sad sam gledao i ne mogu da skontam.
Ides pod brojem 9 gde imas Download, Extract + Flash Google Factory Stock Rom i prati dalje uputsva. Telefon treba da ti je Fastboot Mode

@McNulty
Hvala! Evo ga i kod mene:

Prilozi

• 421.jpg
    421.jpg
    99.4 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Opet ova glupost sa crvenim trouglom nakon restarta, kako se resava ono?

Toga na custom ROMovima nema... :p

Opet ova glupost sa crvenim trouglom nakon restarta, kako se resava ono?

Pa šta si mu sada radio? Kako tačno izgleda?
Uradi isto što i prošli put kada ti se to pojavilo :D

Šta kažete na ovo?
http://androidandme.com/2012/10/news/video-android-4-2-to-feature-second-pull-down-panel-with-quick-settings/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=video-android-4-2-to-feature-second-pull-down-panel-with-quick-settings

Poslednja izmena:
Pa nista mu nisam radio! :p

Izasao OTA, 15mb i nesto, ponudio restart i krenuo da instalira... Posle 1/3 one linije samo se pojavi slika androida i crveni znak uzvika u sredini.

To mi se pojavilo i kod prelaska ICS-JB al pojma nemam kako sam ga se rijesio.

Da li možeš da podigneš android ili stoji na tome kada se butuje?
Ako stoji, probaj da uđeš u recovery (cwm) i vratiš nandroid. Ili samo uđi u bootloader pa flešuj 4.1.2 ručno.

Uf...kakav nandroid sad, ko zna kad sam to radio zadnji put i na kom kompu.

Mogu da restartujem tel, i normalno se boot-uje.

Jel mogu oni da jednom u zivotu fino naprave da OTA prodje bez *******cije...:smash:

Možda ima veze sa toolkit - om i zato što si radio root preko toga. Hoće to da zeza.

Sad vratih film, prosli put sam imao problem zbog cwm-a, medjutim cwm vise ne koristim (bas je tada bilo rijeci o buducem ota koji ce imati probleme sa cwm-om) ali dzaba. Stock recovery i opet ne radi OTA kako bi trebao da radi :(

Ovaj moj Nexus ziv nece da prihvati 4.1.2 :/

Ni preko OTA, ni preko cwm-a.

Jok tgz, zip update sa nekog linka sa xda koji vodi ka google-u.

Skinuh komplet 4.1.2 pa cu preko fastboot-a, samo mi reci, da bi mi ostale aplikacije, slike i ostalo, flesujem sve /img-ove iz tgz-a sem userdata.img jel tako bjese?

Imam ih 6 ukupno:

boot.img
bootloader-maguro-primelc3.img
radio-maguro-i9250xxlf1.img
recovery.img
system.img
userdata.img

Da, ako flešneš userdata ode ti sve, čak i sd kartica. A aplikacije nisam siguran da li će ti ostati ako to preskočiš, uradi titanium za svaki slučaj.
Ako koristiš custom recovery, ne moraš ni njega da šlešuješ. A koliko vidim i bootloader i radio su isti kao za 4.1.1 tako da ni to ne moraš :)

Citao sam da kada se 'cacka' onaj framework services, mogu da se dese neke cudne stvari - da ne radi market kako treba, ne rade push notifikacije u da zna GPS da zeza. Meni market radi ali me ovo ostalo zeza, zna li neko kako to da sredim?

Taj google framework services sam ja uradio clear data kada mi posle costum roma ne radi market kako treba, znaci clear data tu i u play store, posle toga restart i sve radi...

Jok. Sve sam flesovao sem userdata.img.

Nego, kad se ocekuje Gmail update....?Ne znam zasto ali ja ga nemam.

Nazad
Vrh Dno