Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jer, realno, nijedan ROM nije drasticno bolji od stock-a ni po performansama ni po batt usage-u.

Ne vredi ne mogu da podesim jacinu-vracam se na stock.Hvala na pomoci

@Gizmoid
U vezi LouderNexusV5 aplikacije - je l' pojacava i zvuk u slusalici prilikom razgovora ili samo na externom zvucniku? CM10 sam pojacava zvuk malo, osim u slusalici, rekao bih, pa mozda za to da iskoristim ovaj app.

Inace, iako sam vec skinuo Franco-ov Milestone 6, zadrzacu malo ovaj Trinity A67 i videti posle par dana generalni utisak, pa uciniti isto to i sa M6, te najzad odabrati koji cu zadrzati. :)

Jel moze neko da mi pojasni kako da deinstaliram stari V4 pre nego sto stavim V5:

2) Currently have a V4Beta flashed -> Flash the V4 revert from the OP, it will remove the patch files, undo the build.prop change (Šta u njemu treba da vratim?) and get back to the sound libs from stock yakju JRO03C,

Jel ovo znaci da ponovo treba da flesujem V4 da bi se on obrisao? Zasto u CWM nema opcija za njegovo deinstaliranje?

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi pojasni kako da deinstaliram stari V4 pre nego sto stavim V5:

2) Currently have a V4Beta flashed -> Flash the V4 revert from the OP, it will remove the patch files, undo the build.prop change (Šta u njemu treba da vratim?) and get back to the sound libs from stock yakju JRO03C,

Jel ovo znaci da ponovo treba da flesujem V4 da bi se on obrisao? Zasto u CWM nema opcija za njegovo deinstaliranje?

Skines lepo NexusLouderV4Beta3-StockRevert.zip i najnoviji NexusLouderV5Beta2.zip

Odes u CWM i instaliras NexusLouderV4Beta3-StockRevert.zip (ako si na V4 beti 3) i nakon toga samo fleshnes V5 beta 2.

E stvaro sam ćorav, ne videh da ima na prvoj strani taj zip.

Jel treba nešto da menjam u build.propu?

A kako vi na sotcku mozete bez togglesa tamo iznad notifikacija, sve ostalo i nekako al kad wifi ne nadjem tu najezim se ;)

On menja (revert), tako da 2x instal kao sto ti stoske napisa i uzivaj.

@Ultimo: koriste power toggles?

Pa dobro al ako mi vec treba tako nesto zasto ne koristim rom sa tim vec ubacenim, ili npr visina nav menija po meni je na sotcku prevelika, uze mi veliki dao ekrana :d, ma malo sam se i ja zamislio, svako ima svoje ukuse...
Nego ja ne mogu da primetim neku veliku razliku u romovima, brzini i slicno. Koji god sam jb probao on "leti" i ne mogu da primetim neku ogromnu razliku u brzini izmedju nekih romova/kernela... Jedino sto se verovatno i moze primetiti je trajanje baterije al ja nisam dovoljno dugo koristio stock a ni na njemu nisam mogao preko 3h da doguram tako da mi je i to isto :)

@Stoske
Hvala za info. Videcu onda da li to da nabacim.

@Ultimo
Slicno, i ja volim da mi ROM nativno nudi mnoge opcije (kao CM, AOKP) a da ne koristim nekoliko aplikacija za sve to. :)

Koristim sada ovaj stock rom i nemam nikakvu modifikaciju za bateriju da mi prikazuje procente. Moram priznati da je tako bolje. Više ne gledam svaki čas koliko procenata mi je ostalo i ne opterećujem se time uopšte. Kada bude uzvičnik, stavim ga na punjač i to je to. Kada baš hoću da znam koliko je tačno ostalo jer izlazim iz kuće, odem u settings battery i pogledam. Probajte i vi :)

Evo result baterije na paranoidu a vise nisam ni mogao na stocku

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350131751572.jpg
    uploadfromtaptalk1350131751572.jpg
    19.8 KB · Pregleda: 170
  • uploadfromtaptalk1350131798920.jpg
    uploadfromtaptalk1350131798920.jpg
    55 KB · Pregleda: 166
Meni na 20ak h (sa 7, 8h noci) izvuce preko 3h, ali mislim da nikad nije presao 3.5h. Za 15h preko dana, izmedju 3.5 i 4h ekrana izadje.

CM10 sa Trinity-jem. Uskoro isprobavam Francov M6.

Brate nit igram igre nit radim ista osim whatsappa po ceo dan i ujutru citam blic i tapatalk, doduse nikad je ne ispraznim za manje od 20h... Stavicu stock i drzacu ga nedelju dana, bas da vidim dal ce biti razlike, zadnji put sam ga drzao 3 ciklusa i jedva dosao do 3h...

@Ultimo Pa veći ekran u odnosu na S2 tako da moraš i to gledati... Meni je 4 sata prosek na S2, tako da kontam da ti je to to ta razlika na Nexus-u... ;) Dobro doduše nekad sa Slabim osvetljenjem izvučem i 5-6 sati screen on-a :D

Pa ni na S2 nisam mogao doci do 3.5h al ajde onaj kao bio polovan al Nexus nov pa mi 3h max... A nateracete me na stock samo da bi izmerio bateriju opet...
A tebe Djilkose ne uzimam za ozbiljno, ti imasb cudne metode sleganja kernela :)

Ja sa extended baterijom do 4h i nesto malo preko toga.

@ mironiko
Stavljen CM10_jb_20121010_M2 i TrinityA67 pa da testiramo... Titanium mi odradio restore 70 app koje koristim.
Ovako na prvu bi komentar bio da je extra brz ROM. Naravno videcemo za 2-3 dana sta se desava.

@Gizmoid
Kod mene ih je 40. Nisam ni OC-ovao ni UV-ovao, mozda jednom kad mi bude dosadno. :)

Super onda - cekam da vidim i tvoje utiske u vezi ove kombinacije! ;)

Ma daj...kako je dobio pola sekunde duze otvaranje settings-a kad je ocistio bckgrnd apps. Zainsta ne vidim nesto ultra mega brzo i fluidno u odnosu na stock.

Pa ne može da bude više fluidno od Stock, kada je stock maksimalno fluidan :) dovoljno je da radi isto kao stock i da ima dodatne opcije.
Lista sam pre neki dan početak ove teme, tada si se žalio i kukao kako je 4.65" puno i da ti to nećeš moći da korostiš i ne vidiš poentu :D:D:D

Vrh Dno