Ima li nekih poboljsanja po pitanju trajanja baterije? Mada je vjerovatno malo pola dana koriscenja kao reper...
Reklamirah onaj peskirani case sto je poceo da se guli i dobih ovaj novi (plus su mi ostavili i stari)
OK je kvalitet i vidim da se svima svidja
![]()
Meni se isto (za mesec dana - samo, moj je sivi) malko sa strana skinulo tog "peska" ali je i dalje snap-on vidno hrapav sa zadnje strane, i jako lepo lezi u ruci. Trenutno mi je Belkin sunset snap-on na telefonu i bukvalno ne znam koji mi je bolji od ova dva.
Inace, Franco je najavio M6 uskoro, pa odlucih da mi to bude prvi custom kernel na CM10. Prilagodjen je za 4.1.2 pa cu napokon taman tad i update-ovati i sam ROM jer sam jos na 23-09 verziji.![]()
While Google and LG have kept quiet on the subject of any prospective Nexus phone, the leaky ship that is the LG E960 "Mako" popped another hole today as Belarusian site Onliner.by has apparently gotten its hands on a prototype unit. According to the site the specs match many of the previous leaks saying it's similar to the Optimus G, rocking a 1.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon CPU, 1280x768 4.7-inch display and 2GB of RAM, but only 8GB of storage built-in. It's running the just-released Android 4.1.2 for now, so unfortunately there's no hint of any potential Android 4.2 features. Hit the source link to check out a few more quality snaps of the "with Google" handset, but at this rate we'll probably have more details any minute now.
Izgled je apsolutno genericki, kao i svi htc telefoni.
Pa nije ni ovaj Galaxy Nexus nista posebno? Ne znam po cemu ovaj nije genericki? Google zahteva ovakav dizajn da im telefoni ne bi licili na iPhone.
Evo posle pola dana korišćenja samo da javim da 4.1.2 radi jako lepo (malo bolje od 4.1.1) i da nema nikakvih bagova. Jedino što je zvuk jako slab, ali mislim da može neki mod da se instalira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari