Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Root ces izgubiti sigurno, ali mozes ga ponovo odratiti. Ako ti je vec otkljucan bootloader, ne bi trebalo da obrise podatke, ali naravno, bekap pre svega :)

Hvala puno :)

Kod mene je svuda podji Paranoidu dodji, ne znam ni sto sam pokusavao sa ostalim romovima kad mi on lezi perfketno i u svakom drugom trazim njega. Hahah kako ovo zvuci :rtfm::Klanjanje

Zvuci veoma bolesno :D Stock ili nesto sto je najblize stocku, kao ovaj 4.1.2 sto je Sonic stavio. Cisto, brzo, tecno, nebagovito...

Evo posle pola dana korišćenja samo da javim da 4.1.2 radi jako lepo (malo bolje od 4.1.1) i da nema nikakvih bagova. Jedino što je zvuk jako slab, ali mislim da može neki mod da se instalira.

Mali tip ako to niste i sami provalili. Ako želite Google ears widget koji je inače dolazi u paketu sa gapps uradite defrost iz Titanium backupa.

Ima li nekih poboljsanja po pitanju trajanja baterije? Mada je vjerovatno malo pola dana koriscenja kao reper...

Reklamirah onaj peskirani case sto je poceo da se guli i dobih ovaj novi (plus su mi ostavili i stari)

OK je kvalitet i vidim da se svima svidja :)

img-20121009-00016.jpg

Ima li nekih poboljsanja po pitanju trajanja baterije? Mada je vjerovatno malo pola dana koriscenja kao reper...

Sta fali bateriji na GNex? Ja se ubijam od telefoniranja i sinhronizacije i baterija mi je egal sa sNote @ CM10.

Reklamirah onaj peskirani case sto je poceo da se guli i dobih ovaj novi (plus su mi ostavili i stari)

OK je kvalitet i vidim da se svima svidja :)

img-20121009-00016.jpg

Meni se isto (za mesec dana - samo, moj je sivi) malko sa strana skinulo tog "peska" ali je i dalje snap-on vidno hrapav sa zadnje strane, i jako lepo lezi u ruci. Trenutno mi je Belkin sunset snap-on na telefonu i bukvalno ne znam koji mi je bolji od ova dva. :)

Inace, Franco je najavio M6 uskoro, pa odlucih da mi to bude prvi custom kernel na CM10. Prilagodjen je za 4.1.2 pa cu napokon taman tad i update-ovati i sam ROM jer sam jos na 23-09 verziji. :D

Probaj trinity alpha 67,optimizivan za 4.1.2.. Ja ne mogu da verujem da telefon radi ovako tečno.

Inače, kada izađe milestone 6,izaći će i Minco v5.

Poslednja izmena:
More, mozda ga i danas stavim. :)

I stavio Trinity, A67.

Boje su drugacije, i snizen je malo brightness, i svidja mi se ovako, mozda posle malo budem cackao to, mada sumnjam.

Za bateriju ce vidimo, ali kako telefon lepo radi... Strava. Franco mora bas da razvali sa M6 da zamenim ovo. Zlo kako je dobro.

ROM je CM10-M2.

Ako bude nekih bagova, javljam. Dirty flash sam obavio, samo brisnuo cache.

Kontrast je -24, ja ga podignem na -5, a vrednosti boja mi idu 135 135 200. Skini trinity kernel toolbox, tu možeš sve da nameštaš.

Meni se isto (za mesec dana - samo, moj je sivi) malko sa strana skinulo tog "peska" ali je i dalje snap-on vidno hrapav sa zadnje strane, i jako lepo lezi u ruci. Trenutno mi je Belkin sunset snap-on na telefonu i bukvalno ne znam koji mi je bolji od ova dva. :)

Inace, Franco je najavio M6 uskoro, pa odlucih da mi to bude prvi custom kernel na CM10. Prilagodjen je za 4.1.2 pa cu napokon taman tad i update-ovati i sam ROM jer sam jos na 23-09 verziji. :D

Meni se bas izgulila, ali sam ovu zutu dobio free, pa je sve OK. Zuta mi se bas svidja.

Narucio sam i Rock crvenu i jos neku no name crnu, pa cu da ih menjam :)

Sto se tice kernela, ja sam bio na 284-test (CNA 3.6.6 ROM) i imao sam battery drain. Vratih se na 276 i radi sve sjajno.

Evo od sinoc, pa do malocas (veci deo je bio u sleep-u)

screenshot2012-10-11-11-.png

Novi trinity nisam probao, ali se razmisljam...

I ovom free aplikacijom mozete srediti podesavanja

Trickster MOD Kernel Settings

Poslednja izmena:
1bf2f959a96fa2fa8846b31409dbe9591349949051.jpg

While Google and LG have kept quiet on the subject of any prospective Nexus phone, the leaky ship that is the LG E960 "Mako" popped another hole today as Belarusian site Onliner.by has apparently gotten its hands on a prototype unit. According to the site the specs match many of the previous leaks saying it's similar to the Optimus G, rocking a 1.5GHz quad-core Qualcomm Snapdragon CPU, 1280x768 4.7-inch display and 2GB of RAM, but only 8GB of storage built-in. It's running the just-released Android 4.1.2 for now, so unfortunately there's no hint of any potential Android 4.2 features. Hit the source link to check out a few more quality snaps of the "with Google" handset, but at this rate we'll probably have more details any minute now.

Hoce li biti update na 4.1.2 sa telenora doduse root-ovan?

Hoce, ali sa zakasnjenjem od jedno 3 meseca (ako je stock Telenor)

Evo posle pola dana korišćenja samo da javim da 4.1.2 radi jako lepo (malo bolje od 4.1.1) i da nema nikakvih bagova. Jedino što je zvuk jako slab, ali mislim da može neki mod da se instalira.

Vidim-citam da si probao i v1.3 na AOSP Jelly Bean 4.1.2 JZO54K. Neka razlika ili je samo ono sta je napisano u changelog-u?

Nazad
Vrh Dno