Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

skinuo sam nexus toolkit i kad sam usao u fastboot mod pise da mi je bootloadaer unlock...ali telefon i dalje radi samo sa telenor karticom,da li se tako odkljucava ili mora bas da se nabavi unlock kod?

Bootloader je nešto drugo, nema veze sa karticom i operaterima.

ili unlock code ili potrazi na xda,mislim da ima neka aplikacija kojom mozes uraditi sim unlock.

bootloader nema veze sa SIM lockom.

uspeo sam da otkljucam preko aplikacije na xda FuckDocomo V3 ali mi je ona promenila imei broj.
uspeo sam da vratim stari imei ali ga je opet zakljucao...program i radi na taj sistem drugog imei broja...tako da ta opcija otpada ipak cu naruciti kod.

Poslednja izmena:
Kakve ima veze? Ako ti treba za garanciju, vratiš bekap i ćao.

Bekap je OK stvar ako je u datom trenutku moguce da se isti vrati. Ako se desi nesto pa covek nije u mogucnosti da uspesno startuje sistem, vrati bekap itd... onda je to vec problem. Naravno, retko koji serviser ce proveriti IMEI, ali opet, ako si baksuz pa provere IMEI, nista od garancije.

Ako čovek ne bude u mogućnosti da vrati backup, onda ni serviser ne može videti da je unlockovan telefon za sve mreže.

Osim ako recimo ne crkne display pa u servisu stave novi, upale telefon i izlistaju imei kako bi popunili papirologiju.

Potrazi par stranica unazad postavio je kutija link gde je kupio kod za oko 8$, to je OK cena.

P.S. Da li je moguce na stock romu da se iskljuci vibracija za slide to unlock a da nije VibraFix?

U Settings-Sound-Screen lock sound, kada iskljucim i dalje vibrira kada se otkljuca ekran. Da li ima nesto drugo?

U pravu si, moja greska. Nekako sam se navikao pa nisam ni primetio da vibrira.

Ako ovo stvarno bude istina, onda će svako moći da pravi nexus, pa sigurno i motorola.

Gde ima dima ima i vatre. Ovaj Nexus G ce ocigledno biti prvi sledeci Nexus, mada mene licno vise interesuje onaj Htc Nexus 5. Po onome sto se prica hardverski su vrlo slicni ali bi htc trebalo da ima onaj novi 1080p Sharpov ekran.
Tt2b5

Juce sam prvi put video uzivo ovaj telefon. Savrsen je! Dodje mi da prodam s3 i da ga kupim.

Pa uradi to, ako ti nije bitna sd kartica i kamera nista ne gubis, samo dobijas.

Juce sam prvi put video uzivo ovaj telefon. Savrsen je! Dodje mi da prodam s3 i da ga kupim.
Pa kad sam ti ja pricao da sam uzeo gnex i da je telefon ekstra ti si samo nesto nevoljno prokomentarisao :). Sad hoces da menjas s3 za gnex :)

Ja prodao s2 dodao 40e i sad idem da se vidim sa covekom, da uzmem beli sa telenora 2 meseca star + 2 futrole. Beli nisam video uzivo, al kontam da je ok :)

Meni je ceni lepsi, ali i beli je kul - sa providnom silikonskom deluje sasvim u redu... ;)

Javi utiske, a ja izrazavam zadovoljstvo sto nasa mala zajednica raste li raste... :)

Isti slucaj samo sto sam ja bez razmisljanja zamenio s3 i svakim danom sam sve vise siguran da sam napravio odlican potez, pogotovu sto se svi zale na JB na s3.Ja sam moj menjao glavu za glavu za nov gnex ali je s3 bio ograban od pada.Jedino ako ti je bitna sd i kamera je stvarno bolja na s3.

Ja sam hox zamenio za nexus i nema teorije da bih se vratio na ne- nexus telefon opet,ni s3 me ne bi ubedio,narocito s tim silnim softverskim bagovima.Nexus je savrseno android iskustvo,i sledeci telefon mi je opet nexus sigurno.
Just my 2 cents;)

iskreno, cekam da vidim dal ce biti ovog novog nexsusa :)

Znaci sa GNex Toolkitom ga unlockujem, al vidim da je rootovan vec posto imam super su u meniju... Skinuo sam sad toolkit valjda cu se snaci iz prve, mora sdk da se ima pa ga sad instaliram. Inace izgleda mi beli ekstra, a slike sto okida 3 puta brze od s2 i autofokus razbija :)

edit: Da nisam ja nesto pobrkao, hocu da mu uradim Sim unlock jel moze to preko toolkita ili ne? Moram da idem napolje a ne ide mi se sa zakljucanim telefonom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno