Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ne moze to. Imas 2, 3 strane unazad - Toolkit radi samo Bootloader unlock, za SIM unlock imas opisane varijante.

Uradio sam unlock sa onim fuckdomom i ok je sad, e na fonu je 4.1.1 JRO03C i kad u kameri prebacim na video dobijem FC. A uradio sam factory reset cim sam ga uzeo...

Teško žabu da nateraš u vodu :) Stavio sam CM10 i za sada je ok osim jednog incidenta sa Wi-Fi jem. Jednostavno zamrzo. Rešeno restartom. Baterija je odlična. Testiram dalje.

Uspostavilo se da je bootloader bio unlocked i telefon rutovan, samo sam instalirao cwm preko rom managera i fleshnuo paranoidandroid :)

Mironiko ti je otvorio apetit? :D
Koji si CM10 flesh-nuo?

Kaže čovek da mnoogo dobro radi, a meni maalo treba :)

1002 sam stavio. Sada ću i 1004. Počelo je a taman sam mislio da sam se skinuo sa flasha.
Ne bi imali o čemu da pišemo jer je telefon na stocku gotovo pa savršen :p

Poslednja izmena:
Kaže čovek da mnoogo dobro radi, a meni maalo treba :)

1002 sam stavio. Sada ću i 1004. Počelo je a taman sam mislio da sam se skinuo sa flasha.
Ne bi imali o čemu da pišemo jer je telefon na stocku gotovo pa savršen :p

Posle cu ja da budem kriv :D

Jes' - seme zla in the ground... :D

Pa jes vala :) ja merkam MIUI. Jel probao neko, kakvi su utisci?

Ja jesam na S2 valjda su isti mada meni osim brda tema nista nije bilo zanimljivo nema drawera nego je sve na ekranima...

Hajde ti pa nam ispricaj. :D Ionako sam primetio da se uvek vracas na MIUI. Meni se nije svideo, ne lici mi na android, doduse drzao
sam ga na fonu ni sat vremena.

Ja jako volim MIUI prosto zbog izgleda i kastomizacije :) ***, sta cu kad sam picajzla po pitanju izgleda.
Probao bih ga kad bih znao da mogu da vratim nandroid bekap u slucaju da mi se ne dopadne.

Nisam rekao da ne bih mogao vec da li ce tako vracen normalno funkcionisati. Uvek sam imao problema sa vracenim bekapom jer nikad nije sve stimalo kao pre samog bekapovanja.

Radiće apsolutno isto, vraćao sam par puta bez ikakvih problema. Nije ti ovo tamo neki note, pa da ne radi :p

Probao sam do sada dvocifren broj ROM-ova, nandroid backup savrseno radi.
A bas sam se privikao na bootloops kod I9000 :D

Dobro, probacu :)

Napravio nekoliko puta back-up, i verovali ili ne - nikad vratio isti nazad. Prosto, uvek bih se odlucio za fresh start i TB. :)

CM10 inace odlican. Iskreno, ali iskreno - mogu slobodno da nazovu ovo stable. I da, jos sam na 23-09 nightly-ju. Nemam zasto da ga menjam.

Brzo te navukli na tanak led :p

P.S.
Ja sam isto nekad imao problem sa nandroidom, pokarabasa mi slike celu galeriju izmeša, prosto da poludim, a i zezne mi ceo lucky patcher pa onda ajd jovo nanovo i onda se iznerviram i moram sve ispočetka... :)

Napravio nekoliko puta back-up, i verovali ili ne - nikad vratio isti nazad. Prosto, uvek bih se odlucio za fresh start i TB. :)

CM10 inace odlican. Iskreno, ali iskreno - mogu slobodno da nazovu ovo stable. I da, jos sam na 23-09 nightly-ju. Nemam zasto da ga menjam.

Notifikaciono svetlo mi ide na živac. Samo bira koja su obaveštenja bitna za mene. Nekad svetli a nekada ne. Imaš li ti takvih problema?

Probaj Light flow :)

Malo su smorili ovi što prave romove. Ima verovatno više od 10 romova koji su 90% identični i miui koji se malo razlikuje.
Mogli bi malo da ubace originalnosti, npr da portuju onaj mozila os (trenutno samo jedan lik napada nešto oko toga), Web os (videh da ga je neko stavio na transformer, mada još ništa ne radi), wp7 (ili 8 za koji dan) ... Ovako ima gomila apsolutno istih aosp i CM romova.

Probaj Light flow :)

Malo su smorili ovi što prave romove. Ima verovatno više od 10 romova koji su 90% identični i miui koji se malo razlikuje.
Mogli bi malo da ubace originalnosti, npr da portuju onaj mozila os (trenutno samo jedan lik napada nešto oko toga), Web os (videh da ga je neko stavio na transformer, mada još ništa ne radi), wp7 (ili 8 za koji dan) ... Ovako ima gomila apsolutno istih aosp i CM romova.

Mislim da sam mu našao rešenje. Kada se stavi na custom i dodele aplikacije onda radi. To je CM. Hteo ti ili ne moraš na custom jer na default niko ne obraća pažnju i to ne mora da radi :D

Nazad
Vrh Dno