Teško žabu da nateraš u voduStavio sam CM10 i za sada je ok osim jednog incidenta sa Wi-Fi jem. Jednostavno zamrzo. Rešeno restartom. Baterija je odlična. Testiram dalje.
Mironiko ti je otvorio apetit?
Koji si CM10 flesh-nuo?
Kaže čovek da mnoogo dobro radi, a meni maalo treba
1002 sam stavio. Sada ću i 1004. Počelo je a taman sam mislio da sam se skinuo sa flasha.
Ne bi imali o čemu da pišemo jer je telefon na stocku gotovo pa savršen![]()
Nisam rekao da ne bih mogao vec da li ce tako vracen normalno funkcionisati. Uvek sam imao problema sa vracenim bekapom jer nikad nije sve stimalo kao pre samog bekapovanja.
Dobro, probacu![]()
Napravio nekoliko puta back-up, i verovali ili ne - nikad vratio isti nazad. Prosto, uvek bih se odlucio za fresh start i TB.
CM10 inace odlican. Iskreno, ali iskreno - mogu slobodno da nazovu ovo stable. I da, jos sam na 23-09 nightly-ju. Nemam zasto da ga menjam.
Probaj Light flow
Malo su smorili ovi što prave romove. Ima verovatno više od 10 romova koji su 90% identični i miui koji se malo razlikuje.
Mogli bi malo da ubace originalnosti, npr da portuju onaj mozila os (trenutno samo jedan lik napada nešto oko toga), Web os (videh da ga je neko stavio na transformer, mada još ništa ne radi), wp7 (ili 8 za koji dan) ... Ovako ima gomila apsolutno istih aosp i CM romova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari