Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jel idem na opciju 8.1 click for all?Ili samo 4.root your phone?

Hvala mnogo I samo jos jedno pitanje- da li root-ovanjem gubim podatke I podesavanja koja sada imam.Izvinite ako sam Vas udavio

Ček ček ček, ako ti nije otključan bootloader, onda ćeš sve izgubiti!

Otkljucan je rootovao sam e sada nece da kopira TB folder

Odakle ga kopiraš i gde ga kopiraš? Da li je to tebi backup sa nekog drugog telefona, pa si kopirao sa njega tb folder na GNex?

Kopiram sa kompa, da backup je sa desire-a.U stvari ne treba mi sve samo podatci Sa notepada I moj auto.To Je sve valjda zipovano pa ne znam kako da vratim ako Je moguce

Da li na telefonu imaš TitaniumBackup folder na sd kartici? Ako imaš, prekopiraj sadržaj foldera sa kompa u folder na telefonu. Kod mene su ekstenzije tih fajlova apk, tar i properties.
Nikada nisam radio to sa jednog telefona na drugi, tako da ne znam da li može.

Ja mislim da ne može, jer drugačija je rezolucija + novi sistem JB + settings je drugačiji code-ovi itd... Verovatno zato neće...

I kad prekopira, nece ih vratiti TB. Kao sto Djilke rece, "osetice" da to nije s tog fona iz vise razloga i ode sve u djavola.

Pritom, mozda mi se cini, ali deluje da je kod CM10 i brightness pojacan. Na 100% na najjacem Suncu vidim sve, i to bas gori slika kako sija... :D

Branko, šta si uradio na kraju?

Hvala vam što ste me skroz iskulirali za onaj moj post o sledećem nexusu :D

mislim da ga nece biti, makar ne ove godine. mene sada vise privlaci Motorola.

Pa ti si još negativniji od hsv-a :D
Mislim da će ga biti, a motorola bi mogla da napravi sledeće godine. Oni od kako ih je kupio google još nisu napravili telefon, ova 3 nova razr-a su još pre kupovine.

nebitno mi od kada je telefon, bitno mi je da ce imati Google podrsku - sto se i vidi iz obecanja da ce dati popust $100 ako ne moze da se stavi novi OS.

Ne bi bilo lose da probaju sa Motorolom ovaj put... Kad nesto pogledam, svaki HTC/Samsung u poslednje vrijeme ima "nesto" po pojavljivanju pa se ceka druga, treca revizija/tura.... Motorola nista, Razr je vrlo popularan u USA, odlican je telefon (koji god Razr shodno cjenovnom rangu) i na kraju krajeva, bila bi im to odlicna prilika da usmjere svoj "ekosistem" u jednom pravcu. Pretpostavljam da bi im i cijena proizvodnje bila manja jer su kupili Moto, takodje po pitanju nekih patenata su mirni i imali bi sve "svoje" fakticki.

I ja bih nešto voleo da bude motorola...Baš imaju kvalitetne telefone u poslednje vreme...

Ove godine najverovatnije neće biti motorola, baš nigde se ne spominje. Napisao sam vam koji modeli su najverovatniji :)
Danas je na nekom sajmu prikazan taj sharp display od 5", kažu da izgleda vrhunski.

Ima dosta nagadjanja, na xda dev sam citao kao da je novi nexus vec u proizvodnji u HTC-u. Ko god da ga proizvede ja znam da cu sadasnji nexus zamijeniti samo i iskljucivo novim nexusom.

Drsonic/ne znam sta da ti kazem iskopirao sam foldere Ali nece da vrati podatke saTB.Dobra stvar Je Sto mogu da otvorim file pa pesaka ponovo unesem podatke u notepad.:)

GT-i9260 izlazi sigurno, pored njega će verovatno još neki, LG i HTC verovatno, i biće više Nexus telefona istovremeno aktuelno u različitim cenovnim rangovima.
Google-u je cilj da promoviše android (stock, najbolji) na više uređaja, kod više proizvođača.
Mislim da ce i9260 biti najslabiji, potom LG-ov Nexus G, pa HTC Nexus 5 kao flagship. To bi mogla biti imena novih Nexusa... :)

Poslednja izmena:
Sto bi proizvodjaci prihvatili to kad veliki broj ljudi koji kupi neki Samsung/htc/lg/sta god prelazi sa stock rom-ova na neke kuvane? Ubili bi svoje razvojne timove/developere i zaposlene u tom sektoru kad bi tako nesto prihvatili....

Koliki je broj ljudi koji bi uzeli Samsing sa tw-om, htc sa sense-om i slicno pored cistog Google Android-a?

Ono što se ja nadam je da će HTC izbaciti DROID incredible x kao jednu non nexus verziju (za Verizon), a za svet nexus 5 sa istim karakteristikama :D
Neka lg recimo stavi 8mpx kameru na svoj nexus i to je dovoljna razlika.
A samsung nek se je*e sa njihovim zastarelim modelom :)

Sto bi proizvodjaci prihvatili to kad veliki broj ljudi koji kupi neki Samsung/htc/lg/sta god prelazi sa stock rom-ova na neke kuvane? Ubili bi svoje razvojne timove/developere i zaposlene u tom sektoru kad bi tako nesto prihvatili....

Koliki je broj ljudi koji bi uzeli Samsing sa tw-om, htc sa sense-om i slicno pored cistog Google Android-a?

Onoliki broj koji i dalje kupuje G S2 ...

Sledece godine Huawei Nexus, 99%.
Pored promovisanja stock android-a takodje je mnogo vazno i promovisanje vise proizvodjaca. Veca konkurencija,bolji kvalitet,nize cene....

Sledeće godine Huawei neće imati stock android. Drugo, Google ne promoviše različite proizvođače telefona, već čipova. Ukoliko Intel, pa i Huawei naprave dobre čipove, biće u igri.

Vrh Dno