Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Samo nemoj mene da kriviš ako se taj update ne pojavi u aprilu, ja samo prenosim ono što sam pročitao :)

Niko ne pominje root ovog telefona... Ste ga odradili?:)

Jesi li probao da kupuješ sa onim market unlockerom?
Koliko imaš slobodnog rama?
Hajde ako te ne mrzi saberi sve megabajte aktivnih aplikacija i onih keširanih i vidi da li se taj broj poklapa sa brojem koji on kaže. Ja kada to uradim, fali mi jedno 200mb, u to naravno ne računam onih 300 što ide na ics i gpu.
Ako ne mrzi još nekoga, slobodno neka uradi isto to i napiše rezultate :)

Poslednja izmena:
Inače današnji trač je da novi android jelly bean stiže negde u Q3. Možda su se fokusirali na njega, pa zato kasne sa updateom za nexus.

Ima li nesto od navigacije da radi na ovoj rezoluciji?

jel zna neko za koliko ova masina moze da se pazari u nekoj generickoj kutiji, ako se razumemo?
hvala.

И још једно питање, какав је што се тиче репродукције 720р и 1080р у high profile (класични бр рипови са торента)?

Odličan, može da gura BR ripove sa dosta velikim bitrate-om.

Samo što npr mkv fajlove ne može da pušta bez dodatnog programa tipa mx video player, koji je odličan. Ručno prebacivanje na određeni minut filma se obavlja bukvalno trenutno, čak i za hd fajlove. Slika je toliko dobra da ja sada većinu trailera i tako nekih hd stvari sa youtuba gledam na njemu.

Drugari zasto alaram ne radi (ne pali telefon) kada je setovan a telefon ugasen? Da li je moguće ugasiti vibraciju prilikom kucanje poruke? Kao isključio sam je ali opet ništa.

Moja jedina veća zamerka ovom telefonu je slab zvučnik. Čini mi se da je tri puta slabiji nego kod SGSII. Program Volume Controll mi nije pomogao ,)

Telefon mora da ti bude upaljen da bi radio alarm...

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Da, mora da bude upaljen da bi radio alarm. A što se tiče vibracije pri kucanju, meni je isključena, tj ja sam je isključio čim sam kupio telefon, ali sada ne mogu da se setim gde :)

Ne razumem u kojoj situaciji držiš telefon ugašen, a treba ti alarm :)

Hahaha :) ako mu budeš isključio na onom power widgetu sve osim wi— fija trošiće baš malo baterije dok spava. Meni kada je sve uključeno troši 1% na sat, a kada sve isključim troši mnogo manje.
Što se tiče zračenja, samo ga stavi malo dalje od sebe i to je to. Meni npr stoji na jastucima 2m od mene. Telefon najviše zrači kada razgovaraš, i na to se odnose sva ona ispitivanja :)

Pa i nemam neki izbor, tako ce i biti, barem sam se naspavao jutros :d. Ako se setis kako jos da iskljucim vibraciju prilikom kucanja poruka bilo bi super :p

Ako se setis kako jos da iskljucim vibraciju prilikom kucanja poruka bilo bi super :p

Setio sam se. Uključi stock android tastaturu. Drži dugo onaj mikrofon sa leve strane space—a. Onda uđeš u Android keyboard settings i odštikliraš Vibrate on keypress. To bi trebalo da bude to.

Setio sam se. Uključi stock android tastaturu. Drži dugo onaj mikrofon sa leve strane space—a. Onda uđeš u Android keyboard settings i odštikliraš Vibrate on keypress. To bi trebalo da bude to.

Reseno! Iskljucio sam jos neke stvari koje su me iritirale.

Hvala.

Vrh Dno