Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

3g all day :) :)

d4c8f656-4a8f-b04f.jpg

d4c8f656-4b93-64d7.jpg

d4c8f656-4aa4-a1cf.jpg

Poslednja izmena:
Da meni baterija padne na 3%, a da nisam pri punjaču, tačno bih napad panike dobio :D

+1 :D

Stigao mi paket danas, microUSB OTG i držač za kola, odličan je držač, slikaću sutra da pokažem kakav je. OTG sam probao samo sa FAT32 fleševima, šljaka.

Da meni baterija padne na 3%, a da nisam pri punjaču, tačno bih napad panike dobio :D

Zato sam ja radio scr shotove dok sam vadio punjac iz kofera :p Munjevita reakcija i sa 1% se poceo puniti ;)

+1 :D

Stigao mi paket danas, microUSB OTG i držač za kola, odličan je držač, slikaću sutra da pokažem kakav je. OTG sam probao samo sa FAT32 fleševima, šljaka.

Daj linkove odakle i sta si narucio...

Izgleda da mi je ovaj qrac od Chainfire 3d skenj*o kameru (softverski). Evo sad vec par puta pokusavam da instaliram drugi rom, ali uvek FC kada pokrenem kamkorder. Da li je moguce da je nesto dirano sto ne mogu da sredim flashovanjem novog roma. Pretpostavljam da treba da odradim nesto sa bootloaderom....

Ma bilo koji rom, probao sa dva (onaj koji sam koristio i jos jedan JB), probao sam cak i da odradim i restore iz recovery-ja 4.04 i opet isto. Odradio sam sve wajpove iz recovery-ja.

cekajte, jeste u sys.txt stavili:
screen_xy="800_480:1188x720/720x1188:fullscreen"

1188 umesto 1280...nema veze sto je nasa rezolucija 1280, ovo je nekako najpribliznije....
data.zip, unutra folder ui_android, pa u njemu fajl multimode.ini, prve dve linije kod mene su sada:
m3=1024..1188,552..800,"800_480"
m4=600..800,976..1188,"800_480"

znaci, mozete da se igrate... ja sam bar tako shvatio, mora da se menja u oba fajla...probao sam i sa 1200 i 1280, ali nisu dobri rezultati...

sad sad se setio jos, napisite kolike su velicine fajlovi data.zip i branding.zip, da li imamo iste, mozda je tu problem... nije mi trenutno zgodno da pogledam...

u svakom slucaju je full screen, ali se sa ovim steluju ivice programa....

Sve sam ovo odradio i nece da mi radi. Dizem ruke do daljnjeg :)

Ma bilo koji rom, probao sa dva (onaj koji sam koristio i jos jedan JB), probao sam cak i da odradim i restore iz recovery-ja 4.04 i opet isto. Odradio sam sve wajpove iz recovery-ja.

Uradio si nandroid i neće ponovo? Probaj da skineš apk camere i instaliraš ponovo. Da li ti radi preko nekog drugog programa?

JB paranoid je prilično svež, mislim da nije još spreman za normalno korišćenje.

Sve sam ovo odradio i nece da mi radi. Dizem ruke do daljnjeg :)
da obrises sve sto se nalazi u folderu save, pa probaj onda da startujes?
a da odradis sve iz pocetka...sve obrises i deinstaliras, pa prvo prekopiras folder iGO sa svim ostalim u njemu, pa onda instaliras thin_v0.5.apk, startujes program, on prijavi gresku /verovatno/, izadjes, promenis fajlove....
screen_xy="800_480:1200x670/720x1140" stavi u sys.ini umesto onog...sa ovim ide od ivice do ivice... u multimode.ini onako kako sam rekao...
uspeo sam na osnovu uputstva na ruskom forumu da povecam slova oko 20%, da se ukloni slika sto se pojavljivala u pozadini u menijima....sad je bas fino...malo samo poceo da se igram sa nasim prevodom, da neke sitnice korigujem...

pozzzz

Poslednja izmena:
JB paranoid je prilično svež, mislim da nije još spreman za normalno korišćenje.

Ma samo da mi proradi kamera....Ne kapiram kako nece da radi na rom-u na kome je do skora normalno radila...Sve lepo ispocetka odradim wipe svega, pa instalacija roma....Mozda prvo da stavim 4.1, pa onda 4.1.1....

Ma samo da mi proradi kamera....Ne kapiram kako nece da radi na rom-u na kome je do skora normalno radila...Sve lepo ispocetka odradim wipe svega, pa instalacija roma....Mozda prvo da stavim 4.1, pa onda 4.1.1....

Ako si stavljao onaj bigxie stock rom, onda moraš prvo 4.1 pa onda 4.1.1 ali da ne brišeš data između. Tako je bilo ranije, ne znam da li je sredio to sada.

Probaj minco rom, ja ću sada da ga turim.

Da li neko zna u čemu je razlika između /sdcard i /storage/sdcard0? Potpuno su isti.

Mislim da su tek dobili source od Google-a... trebalo bi da to bude CM 10 verzija...

Bio danas u Vipu i pozalio se kako mi puca veza kada nije stavljen iskljucivo na 2G. Lik kaze da mu je to poznato i da je to zato sto Vip ima jak signal :D i sto android telefoni nemaju dobro resen prelaz medju tipovima mreza. Sve u svemu, instalirao mi je 2G, 3G,4G, CDMA widget da mogu brzo da prelazim kao resenje, smeh :laugh:. Ikonica se cesto menja sa 3G UMTS NA 4G HSPAP (tj. 3G na H, valjda od jacine signala :)) pa sam hteo da vas pitam kako da stavim da konstanto bude 3G?

Sa 3G na H se menja kada nešto zapravo povučeš sa neta, tako i treba da bude.

Bio danas u Vipu i pozalio se kako mi puca veza kada nije stavljen iskljucivo na 2G. Lik kaze da mu je to poznato i da je to zato sto Vip ima jak signal :D i sto android telefoni nemaju dobro resen prelaz medju tipovima mreza. Sve u svemu, instalirao mi je 2G, 3G,4G, CDMA widget da mogu brzo da prelazim kao resenje, smeh :laugh:. Ikonica se cesto menja sa 3G UMTS NA 4G HSPAP (tj. 3G na H, valjda od jacine signala :)) pa sam hteo da vas pitam kako da stavim da konstanto bude 3G?

Meni se to ne dešava, isto sam na vipu. Ni jednom mi veza nije pukla.

Da, u pravu si, to je zato sto u pozadini nesto vuce sa neta. Evo sad kada sam na Wi-Fi stalno je 3G.

Pokusacu sa varijantom da mu iskljucim rad u pozadini i da vidim da li ce onda pucati veza. Nije to tako cesto, ali zna da iznevira. Vidim da se i koleginici na SII - Telenor to desava, medjutim kada je kod vas sve ok onda kod mene definitivno nesto zeza.

Nazad
Vrh Dno