Da meni baterija padne na 3%, a da nisam pri punjaču, tačno bih napad panike dobio![]()
+1
Stigao mi paket danas, microUSB OTG i držač za kola, odličan je držač, slikaću sutra da pokažem kakav je. OTG sam probao samo sa FAT32 fleševima, šljaka.
cekajte, jeste u sys.txt stavili:
screen_xy="800_480:1188x720/720x1188:fullscreen"
1188 umesto 1280...nema veze sto je nasa rezolucija 1280, ovo je nekako najpribliznije....
data.zip, unutra folder ui_android, pa u njemu fajl multimode.ini, prve dve linije kod mene su sada:
m3=1024..1188,552..800,"800_480"
m4=600..800,976..1188,"800_480"
znaci, mozete da se igrate... ja sam bar tako shvatio, mora da se menja u oba fajla...probao sam i sa 1200 i 1280, ali nisu dobri rezultati...
sad sad se setio jos, napisite kolike su velicine fajlovi data.zip i branding.zip, da li imamo iste, mozda je tu problem... nije mi trenutno zgodno da pogledam...
u svakom slucaju je full screen, ali se sa ovim steluju ivice programa....
Ma bilo koji rom, probao sa dva (onaj koji sam koristio i jos jedan JB), probao sam cak i da odradim i restore iz recovery-ja 4.04 i opet isto. Odradio sam sve wajpove iz recovery-ja.
da obrises sve sto se nalazi u folderu save, pa probaj onda da startujes?Sve sam ovo odradio i nece da mi radi. Dizem ruke do daljnjeg![]()
JB paranoid je prilično svež, mislim da nije još spreman za normalno korišćenje.
Ma samo da mi proradi kamera....Ne kapiram kako nece da radi na rom-u na kome je do skora normalno radila...Sve lepo ispocetka odradim wipe svega, pa instalacija roma....Mozda prvo da stavim 4.1, pa onda 4.1.1....
Probao sam taj minco rom (kombinacija sa francom) i jako je ruzan. U stvari odvratan je....
Ja bih ipak sacekao CM na bazi Jelly Been-a, e to ima da bude ROM...
Mislim da su tek dobili source od Google-a... trebalo bi da to bude CM 10 verzija...
Pa oni dugmici dole. Katastrofa.
Bio danas u Vipu i pozalio se kako mi puca veza kada nije stavljen iskljucivo na 2G. Lik kaze da mu je to poznato i da je to zato sto Vip ima jak signali sto android telefoni nemaju dobro resen prelaz medju tipovima mreza. Sve u svemu, instalirao mi je 2G, 3G,4G, CDMA widget da mogu brzo da prelazim kao resenje, smeh :laugh:. Ikonica se cesto menja sa 3G UMTS NA 4G HSPAP (tj. 3G na H, valjda od jacine signala
) pa sam hteo da vas pitam kako da stavim da konstanto bude 3G?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari