1.Prije instalacije, namjesti backup na google servere da ti se kasnije sve vrati.
2Imas onaj Gnex ToolKit, sve preko njega mozes da zavrsis (i skidanje stock 4.0.4 img, mislim da je IM76K i pitanju, provjeri).
Zvuk u slusalici je i meni savrsen, ali zvucnik za zvono preterano tih, desava se cesto da propustim poziv... zato mislim da je volume+ must have na ovom telefonu
Jel nekome radi Viber normalno na JB? Dobijam FC kad treba da potvrdim registraciju sa onim kodom koji nekad stigne a nekad ne...
1. Ukratko, kako i gde da napravim backup na google servere? Malo sam gledao, jel dovoljno da se u meniju backup & reset stikliraju back up my data i automatic restore? Kako se vracaju? Sta se tim backup-om vraca, podaci, ili sve komplet /i programi, wigneti i sl, sve kako je bilo/?
2. Mali problem je sto je moj IMM76K, a stock IMM76I...dosta se ljudi javljalo u temi o toolkit-u, da imaju ovu verziju, kao ja, i sta da rade...po svemu sudeci da je vrlo slicno sa I verzijom, autor programa je rekao da ce u sledecoj verziji ubaciti i K verziju, kao opciju...
hvala...
pozzzz
Kako si uspeo uopste da pokrenes Viber. Meni pri samom "kliku" na ikonicu prijavi FC i onda se ubaguje i pokusava da ga startuje i samo se koci, tako da ga ja vise ne startujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari